Vaše příběhy

- Zvláštní schopnosti -

Rodinná pouta?
Ne, rozhodně nechci psát o stejnojmenném seriálu. Jen mě tak napadá že jsem si začal všímat zvláštního pouta mezi mnou a matkou.

Jsme naprosto normální rodina a s mamčou vycházíme normálně, prostě tak, jak to znáte všichni. Ovšem poslední dobou se často opakují situace, kdy jeden udělá to, co druhý potřebuje.
Začalo to tím, že mě z ničeho nic napadlo, že vyberu nějaké peníze z banky a dám je matce ( bydlím s rodiči, tak taky musím přispívat, mimochodem, aby jste mě neměli hned za ztracenou existenci, je mi teprv 19, nejméně polovina z vás mě už určitě měla za třicátníka, co bydlí s matkou a volný čas tráví po chatech :D ), ale to odbíhám od tématu.
Takže - vyberu peníze, nasednu do autobusu a jedu domů, a co se nestane. Otevře mi máti a řekne, že mi zapomněla říct, že jí mám vybrat peníze. Řeknete si, náhoda, ale já od malička beru všechno nadpřirozeně a tak jsem si řekl, jestli to fungue i naopak. A měl jsem možnost si to vyzkoušet...
Dostal jsem z ničeho nic chut na utopence ( já se po nich můžu utlouct ) a tak jsem si řekl, že se pokusím „vyslat“ přání. A ejhle, všechno vyšlo. Abych vyloučil náhodu, zkusil jsem to další den zase a znova to vyšlo...

A tak si říkám, není tohle rodičovské pouto trošku opožděné? Nebo v tom bude empatie? ( máme jí pár generací v rodině, i když já jsem první kluk, co jí zdědil, vždycky ten dar dostávaly ženy ).

No, co myslíte vy, empatie, pouto, nebo napřirozené schopnosti?

Vydáno:   28. 8. 2008

Přečetlo:  2218 čtenářů
Autor (vložil): Dru1d

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ ...
31. 08. 2008 10:03
Silvie
¤ u nás
29. 08. 2008 16:09
anny
¤ :)
28. 08. 2008 1:33
Achernar