Vaše příběhy

- Něčí přítomnost -

Mám dost divný pocit
    Dobrý den, na tenhle server jsem narazil úplnou náhodou, když jsem chtěl najít odpovědi na moje otázky.

    1. listopadu jsme se přistěhovali do nového bytu (ve starém baráku asi přes 100let starý dům), nic špatného se nám na něm nezdálo. Začlo se tedy s malováním, kde jsem byl já sám. Někdo na mě zaťukal, tak jsem šel otevřít a nikde nikdo, nebral jsem na to žádný ohledy.

    Po nastěhování asi po 10 dnech v noci to začlo, jasně jsme slyšeli kroky po bytě, které by jako chodily po obýváku a k malýmu do pokoje (mám 1,5 starýho syna), z ničeho nic si malej začal povídat a začal být hrozně aktivní i na to, že bylo cca půl hodiny po půlnoci. Ty kroky začly být intenzivnější, bylo nám jasné, že v bytě někdo musí být, dostali jsme strach, zamkli jsme se v ložnici a začali jsme mluvit, aby jsme zloděje odlákali. Marně, chtěl jsem zavolat policii, ale jako naschvál jsme oba měli mobily v jiném pokoji. V tu chvíli začal malej hrozně brečet, musel jsem rychle vyběhnout, ale nikdo nikde nebyl, i v zámku byly klíče ve dveřích a bylo zamčeno. Po pár dnech klidu jsme se dozvěděli, že manželce zemřel někdy v tu dobu děda.

    Pár dní byl klid, ale po pár dnech se nám zdálo, hlavně mě, že tu někdo je v naší přítomnosti, bál jsem se i jít do koupelny, protože jsem se tam cítil divně. Když jsme tam ale zavěsili růženec, je tam klid. Vše se ale přesunulo do ložnice. Nemohl jsem vůbec spát, pořád jsem tam cítil něco, někoho, měl jsem z toho husí kůži. Párkrát se mi stalo, že mi to sahá po nohou, takže jsem celé noci pořádně nespal, měl skrčený nohy, divný.

    Jednou večer jsem chtěl jít o patro níž pro souseda a při rozsvícení praskla žárovka i s tou ozdobnou koulí. Jednou, když jsem odešel z bytu ven a po chvíli jsem se vrátil, manželka byla celá vystrašená, že takový ty třásně na stromečku se začly hýbat. V ložnici už spát nemůžeme a řekl bych, že je klid, ale jít do ložnice je pro mě dost děsivý, pořád se mi zdá, jako by tam něco bylo. Ale je divné (ale jsem za to rád, že malej spí klidně).

    Taky se mi docela často stává, že ve snu něco spolknu (párátko, malýho hračku, uzávěr od pití atd...), začnu se dusit, až se z toho probudím a musím to zapít a cejtím ten divný pocit. Tohle se mi ale dělo i v předešlým bydlišti...

Vydáno:   2. 1. 2010

Přečetlo:  2714 čtenářů
Autor (vložil): pretoriantom

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ regrese
3. 01. 2010 22:03
svetlovdusi.cz
¤ neci pritomnost
2. 01. 2010 19:08
Jelitko
¤ chtělo by to někoho kdo
2. 01. 2010 19:03
marhule
¤ Nechci se tě dotknout
2. 01. 2010 15:19
Grush