Vaše příběhy

- Opuštění těla -

Předcházející vibrace?
    Nedávno jsem měla zvláštní zážitek.

    Bylo už skoro ráno a já spala ve svém pokoji, když mě probudily kroky obcházející kolem postele. Napadlo mě, že je to můj otec, chtěla jsem mu říct, že už jsem vzhůru, ale nešlo to, dokonce jsem ani nemohla otevřít oči. Proto jsem zůstala ležet. Pak kroky utichly aniž bych slyšela cvaknout dveře, proto jsem si řekla, že to otec být nemohl a že to možná bude duch mé matky, která zemřela před několika lety. V duchu jsem jí oslovila a v tu chvíli začaly mým tělem proudit velmi silné vibrace, začínaly v palcích u nohou a pokračovaly až k hlavě a očím. Neměla jsem strach, jen jsem si říkala, že mi moje máma chce dát najevo, že je tady. V duchu jsem jí řekla, že o ní už přece vím, a že to stačí. V tom okamžiku vibrace ustaly.

    Podobný zážitek, kdy jsem cítila vibrace nebo jakousi energii, už jsem před tím párkrát měla, většinou v období úplňku, nikdy to ale nebylo tak silné.

    Nemáte někdo podobnou zkušenost? Myslíte, že kdybych se v tu chvíli pokusila opustit své tělo, že by se to mohlo podařit. Já na to v ten moment totiž ani nepomyslela, o astrálním cestování jsem slyšela, ale nevěděla jsem, že mu předchází vibrace.

Vydáno:   17. 2. 2010

Přečetlo:  2581 čtenářů
Autor (vložil): maud

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ vibrace
15. 03. 2010 0:23
celdakjozef
¤ Předcházející vibrace?
2. 03. 2010 23:18
Zdeslav
¤ Me se stalo neco podobneh
28. 02. 2010 22:07
Boomboom
¤ vibrace
22. 02. 2010 19:21
Jelitko