Vaše příběhy

- Vyvolávání duchů -

Pradědeček - meditace a vyvolávání
Zdravím,

    mám jeden příběh, o který bych se chtěla podělit. Je to dost nový příběh, protože se odehrál teprve před pár dny.

    Přijeli jsme z dovolené. Bydlíme v bytě. Rodiče odešli a já tam zůstala sama. Nejprve jsem si zapla notebook a Skype abych mohla volat s kamarády. S jedním kamarádem jsem volala tak půl hodiny, ale on pak musel jít vyvenčit psa a tak jsme hovor ukončili. Bavili jsme se o tématu vyvolávání duchů a já si vzpomněla na svého zemřelého pradědečka. Jsem buddhistka a tak jsem se rozhodla, že než se kamarád, říkejme mu Freddy, zase vrátí a přihlásí, budu meditovat.

    Po přibližně dvou minutách meditace mě přemohl stesk a vytáhla jsem si fotku pradědečka. Napadla mě jedna věc, propojit meditaci a vyvolávání. Zapálila jsem vonnou tyčinku a položila před sebe fotku dědečka a začala jsem meditovat. Po chvíli zapípal počítač, vzhlédla jsem a podívala se na obrazovku. Doma máme připojení wi-fi a na notebooku bylo napsané, že není připojen k žádné síti. Vyzkoušela jsem telefon, ale byl hluchý. Jsme připojení ke kabelové televizi (TV, pevná linka a internet). Nefungovala ani televize. Vrátila jsem se k meditaci s myšlenkou výpadku ze strany provozovatele. Celá meditace i vyvolávání se odehrávalo v mé mysli.

    Soustředila jsem se na klasickou meditaci a všechny její postupy a pak jsem najednou věděla, že ano, že se mi to povedlo a můžu komunikovat se svým pradědečkem. Sama jsem tomu nevěřila, ale nějaké nutkání mě donutilo položit mu otázku ,,Jsi to ty?" a pak ,,Jestli ano, dej mi znamení". Zní to tak klasic jako z rubriky Akta X, z nějakého dívčího časopisu, ale všechno se to odehrávalo v mé hlavě, pak se notebook sám od sebe restartoval. Neprobíhala tam žádná aktualizace, počítač neměl nejmenší důvot pro restart.

    Zajímám se o magii, vykládám tarot, pokouším se o práci s kyvadlem apod. takže jsem byla zpola vyděšená a zpola nadšená. Snažila jsem se komunikovat, pokládala jsem nějaké otázky, občas nic, občas se v mé hlavě vynořila odpověď. Byla jsem hluboce soustředěná a všechno to vycházelo samo, myslím, že to bylo mé podvědomí. Pak jsem se najednou jakoby probrala z transu a všechno bylo pryč, internet zase fungoval, i televize a telefon. Když jsem později šla vynést odpadky, ptala jsem se souseda, jestli jim taky nefungovala televize a jiné, ale říkal, že jim všechno jelo normálně.

    Tenhle příběh zní neuvěřitelně, ale je pravdivý. Byla bych ráda, kdybyste mi na něj napsali svůj názor.

Vydáno:   25. 8. 2010

Přečetlo:  3970 čtenářů
Autor (vložil): EleanoraStor

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Violet.11
15. 09. 2011 1:33
reikařka
¤ nechápu
15. 07. 2011 21:32
Violet.11
¤ odpověď
21. 05. 2011 23:13
EleanoraStor
¤ emjoy
9. 05. 2011 9:58
Pagi
¤ zkušenost
24. 04. 2011 14:25
emjoy
¤ ***
5. 04. 2011 8:15
Pagi
¤ ...
19. 09. 2010 12:05
EleanoraStor
¤ silné pouto mezi vámi
4. 09. 2010 12:12
pentagramové oko