Vaše příběhy

- Zvláštní schopnosti -

Proč se to děje?
    Před dvěma lety jsem zde zveřejnila svůj příběh ohledně slýchání hlasů. Dnes se na vás obracím znovu...

    Toho, co jsem slyšela a viděla jsem se bála. Vsugerovala jsem si, že to prostě neexistuje a je to jen má fantazie. Snažila jsem si namluvit, že existuje jen náš hmotný svět a to ostatní, co nedokážu vysvětlit, prostě neexistuje. A ono to opravdu pomohlo. Na nějaký čas jsem měla klid. Žádné hlasy, žádné bzučení či pískání a nic podobného. A když se objevil náznak něčeho podobného, tak jsem to prostě potlačila. Ale zdá se, že jsem prostě s tím "druhým světem" nějak spjatá.

    Není to tak dlouho, co jsem byla u přítele. Přespávala jsem u něho doma. V noci se často budím, takže mě nepřekvapilo ani to, že jsem se vzbudila i tentokrát. Ale nevzbudila jsem se sama od sebe, ale "něco" mě vzbudilo. Podivný tlak na nohou. Jako by mi na nich ležel nějaký předmět. Pomyslela jsem si, že nás přišla navštívit jedna z přítelových koček. Tak jsem odhrnula peřinu, ale nic jsem na nohách neměla. Ale byl to tak reálný pocit, cítila jsem, jak mi něco tlačí a jakoby drží nohy. Byla jsem ale příliš ospalá, a tak jsem si řekla, že se mi něco zdálo.

    Až ráno jsem si uvědomila, že u přítele doma mají prý ducha, dokonce ho nějak pojmenovali, co jim tam občas dělá neplechu, ale řekla jsem si, že je to blbost, že duchové nejsou. Ale nedávno, asi před dvěma týdny, jsem zase začala slyšet ono známé "pískání". Měla jsem pocit, jako by si mě to "něco" znovu našlo...

    Mám teď hodně živé sny. Opravdu velmi živé. Ty barvy a obrazy, i ti lidé jsou tak reální. Navíc se mi teď hodně zdají sny, kdy vím, že spím. Zdály se mi dokonce celý týden, každý den. Navíc, když se mi zdá sen a probudím se, tak se do něj dokážu vrátit, když znova usnu. Některé sny nejsou hezké, některé jsou ale nádherné. Často se mi zdává, že jsem anděl. Mám krásná bílá křídla a když letím, cítím se tak přirozeně, nádherně. Jednou, to už je nějaký pátek zpátky, jsem slyšela ve snu překrásný zpěv. Byl až nadpozemský. Když jsem ho slyšela, cítila jsem se nepopsatelně. Bylo to něco úžasného. Ale sny jsou ta příjemnější část mého života.

    Mám strach ze zrcadel. Nevím proč, nedokážu ten strach vysvětlit, nevím, kde se vzal. Taky, když se ocinu ve tmě, tak nejsem příliš nadšená, necítím se ve své kůži. Navíc mi teď připadá, jako by se mnou pořád "někdo" byl. Jaký k tomuhle všemu máte názor? Máte nějaké podobné zkušenosti? Neznáte někoho, kdo by mi pomohl zjistit, proč se mi tohle děje a jestli tu opravdu někdo je? Prosím o vaše rady.

Předem děkuji za všechny odpovědi.

Vydáno:   3. 9. 2010

Přečetlo:  3652 čtenářů
Autor (vložil): Elvinerha

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Tonny
12. 11. 2010 12:36
Tonny
¤ Pro grebenu
6. 09. 2010 12:06
Zbyněk P
¤ ...
3. 09. 2010 20:10
Elvinerha
¤ Taky taky
3. 09. 2010 19:56
grebena
¤ Pro Elvinerhu
3. 09. 2010 17:39
Zbyněk P
¤ To Elvinerha
3. 09. 2010 17:32
Axy
¤ ...
3. 09. 2010 11:50
Elvinerha
¤ re
3. 09. 2010 9:15
Phanuel
¤ dobrý den
3. 09. 2010 7:59
Elvinerha
¤ Mráz po zádech
3. 09. 2010 6:21
Phanuel