Vaše příběhy

- Zvláštní schopnosti -

Říkám si, jen tak dál..
    Chci se s Vámi podělit o jednu drobnůstku. Budu se snažit zkrátit celý příběh na minimum. Jsem muž středního věku, mezi mé záliby patří hudba - aktivně hraji /amatérsky/ na hudební nástroj. Jsem docela líný, nerad cvičím a docela nenávidím nahrávání v hudebním studiu. Je to záležitost únavná, navíc jsem trémista. Pokud před sebou vidím mikrofon a mistra zvuku, rozklepají se mně kolena. Tak to platilo vždy.

    Před nedávnem jsem jen tak zkusmo vyzkoušel určitá cvičení, která měla vytvořit jakési pozitivní vlny - nic zvláštního - prostě sugestivní cvičení na zvýšení mého výkonu za bicí soupravou. V minulosti jsem se na tuto věc snažil připravovat jak po fyzické tak technické stránce, hlavě jsem nedával nic. Výsledek byl ohromující, nepoznával jsem sám sebe, spoluhráči nepoznávali mne.

    Možná si říkáte - to je normální, ale já bych to přirovnal k situaci, kdy se perete při žonglování se třemi míčky a najednou umíte s pěti ..
Tím to neskončilo.

    Nevím jak to napsat přesně, prostě jsem vše, co jsem dělal, aplikoval na úplně odlišnou rovinu svého bytí a výsledek se dostavil. Nebudu psát čeho se to týkalo, stejně by mi nikdo nevěřil. Jen jsem si odškrtnul jednu položku v seznamu.

    Pak přišlo - dá se to tak snad říci třetí přání - věc, týkající se vztahu, nebo spíš vztahů - po deseti letech tápání bych měl být spokojený.. Takže teď pracuji na čtvrtém přání..
Zní to opravdu divně, když to po sobě čtu..

    Trochu se bojím, jestli nedělám něco špatného a zároveň si to užívám, stalo se něco, co nedokáži pochopit.

    Když to celé zlehčím, tak mám pocit jako hrdina ve filmu Jáchyme hoď ho do stroje, jen ten kondiciogram si vytvářím sám..
Napíšu, jak to celé dopadlo.

    Jestli to někdo bude číst - má to vše nějakou souvislost s mým sněním? Myšleno - nestalo se mi předtím, že bych měl až tak živé sny, nejsem odborní, typ snů, kdy víte, že to je jen sen, ovládáte ho, já to mám s tím rozdílem, že vnímám hmat, sahání na předměty atd, ale také cítím fyzickou bolest, a to hodně, bodnutí, úder atd.
Opatrujte se..

Jarek


Vydáno:   11. 12. 2010

Přečetlo:  3520 čtenářů
Autor (vložil): arturramirez

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ ...
21. 12. 2010 17:09
Dave
¤ zajímavé
12. 12. 2010 10:29
Houba
¤
11. 12. 2010 21:04
Dolkar
¤ Cvičení
11. 12. 2010 20:56
Lumiqua
¤ ke clanku
11. 12. 2010 18:15
Jelitko
¤ :-)
11. 12. 2010 16:58
Phanuel