Vaše příběhy

- Vyvolávání duchů -

Noc WICCA
Zdravím, na duchy a na jiná nevysvětlitelná zjevení jsem měl pesimistický přístup, ale teď se zajímám o okultismus a šamanismus.
Jednou, u prarodičů mého přítele, jsem s ním a jeho sestrou zkoušeli vyvolávat duchy. Když jsme byli v jejich domku, tak jsme narazili na fotku nějaké jeho prapraprababičky, nebo na nějakého jiného předka. Když se setmělo, odešli jsme do lesa s rozhodnutím, že tam strávíme noc. Potom jsme to už nikdy neudělali...
Vzali jsme sebou svíčku, utábořili jsme se a pak jsme ji zapálili a začali. Začali jsme s vyvoláváním a měsíc byl jasný a krásně zářil. Když jsme řekli znamení (zatmění měsíce, všude kolem nás měla být mlha a mělo se hodně OCHLADIT a měla zhasnout svíčka), začaly se dít divné věci. Nejdříve nám zhasla svíčka a ztratily se sirky. Po zapálení svíčky jsme zjistili, že jí někdo zvrhnul, až se překlopila (okolo svíčky jsme seděli v kruhu). Pak se ochladilo a kolem měsíce se udělal oranžový kruh. Pořád kolem nás něco pochodovalo, ale před světlem baterky to utíkalo. Měsíc náhle potemněl a zhasla svíčka. Když jsme se koukli s baterkou, zjistili jsme, že dohořela (podivná náhoda). Pak jsme se ztratili v mlze a došla baterie, to jsme se začali bát... Sestra mého kamaráda něco zamumlala a zmizela v mlze!!! To jsme zpanikařili a stáli jsme jako zkamenělí. Potom jsem zkusil rozsvítit baterku a fungovala, zrovna když byl kamarád na odchodu. Zarazil jsem ho, lehce profackoval a pak jsme utíkali, až jsme se náhodou octli u domku jeho babičky. Jeho sestra se na nás koukala z okna a podivně se usmívala. Měli jsme vztek a chtěli jsme si s ní vážně promluvit. Nevnímala nás. Jenom stála a s podivným úsměvem se dívala z okna. Později jsem si všimnul, že má na spánku jakési „znamení“, které mi něco připomínalo, ale nevěděl jsem co. Byl to pentagram (pěticípá hvězda s pátým cípem nahoru, znamení kultu „WICCA“). Od té doby se radikálně zklidnila (dříve s ní bylo k nevydržení). Když jsme si fotku té jeho prapraprababičky prohlédli, měla ho na sobě (malý, ale jasně rozpoznatelný).
Od té doby mívám noční můry, jak ke mě jeho sestra přichází a já se nemohu hýbat. Přichází ke mě s nožem a vyrývá mi na čelo pentagram. Pokaždé, když ji vidím, tak se na mě kouká, jako by mi něco říkala, jako by mě pobízela, abych jí následoval, že jsem vyjímečný a že skrývám něco, co si ona moc cení (ale to mě napadá, když mi kouká do očí a podivně se na mě usmívá).
Nápad s vyvoláváním duch byl můj a místo na noc jsem také vybíral já. Někdy se bojím otevřít oči a bojím se je i zavřít.

Vydáno:   21. 4. 2004

Přečetlo:  2686 čtenářů
Autor (vložil): Pan No.

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ lapač snů
5. 03. 2006 19:22
weru?
¤ Noc Wicca
14. 12. 2005 8:43
ardorin
¤ destgfrzh
11. 11. 2005 23:18
hana