Vaše příběhy

- Něčí přítomnost -

Tajemný, zvláštní dům
    Vsechny tady zdravim a pridavam jeste jeden a snad uz posledni pribeh, co se tyce toho naseho zvlastniho domu, kde jsem vyrustala (viz.minule pribehy).

    To, s cim se chci sverit se prihodilo minuly rok na vanoce, respektive tyden pred vanocemi na narozeniny meho otce. Mel velkou oslavu a ja, jelikoz jsem byla unavena, jsem se rozhodla jit kolem 3ti rano domu. Pul hodinu prede mnou odesel i bratr ale rikal, ze jde jeste do jineho baru na pivo s jeho znamym. Ja jsem se tedy vydala domu, rodice zustali jeste na oslave.

    Doma tedy nikdo nebyl. Kdyz jsem prisla, sla jsem nahoru do koupelny (vedle ktere je pokoj meho bratra a naproti pokoj muj). Vsimla jsem si, kdy jsem vchazela do koupelny, ze dvere od bratrova pokoje jsou otevrene, ale samozrejme jsem tomu nevenovala zadnou pozornost, jen jsem to zaregistrovala cestou do koupelny. Kdyz jsem byla v koupelne, nechala jsem dvere otevrene, jelikoz nebyl nikdo doma a najednou slysim kroky u bratra v pokoji (mame drevenou podlahu), tak jsem na nej zavolala, proste me v ten moment napadlo, ze se vratil prede mnou a usnul a ja ho vzbudila. Nikdo se neozyval. A v tom jsem uslysela ty kroky znovu, ne praskani podlahy, ale zretelne a jasne kroky, jakoby nekdo chodil po jeho pokoji tam a zpatky. V tom jsem tedy zavlola znovu a nic. Najednou velka rana a nekdo prasknul jeho dverma. Rikala jsem si, no asi se nastval, ze jsem ho vzbudila a zabouchnul si dvere.. tak jsem si umyla ruce a zaklepala jsem na jeho pokoj, jen ze se omluvim, otevru ty jeho dvere a tam nikdo. V ten moment by se ve me krve nedorezal, jasne jsem citila neci pritomnost.. Jako mala holka jsem roztresena strachy vybehla o pul 4 rano z domu a palila to zpatky do hospody. Po ceste jsem potkala nase jak uz jdou domu a cely pribeh jim rekla. Samozrejme, ze na me (jeste v priopilem stavu) cumeli jak na blazna:))

Vydáno:   4. 1. 2012

Přečetlo:  2189 čtenářů
Autor (vložil): Engai

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Ahoj
5. 01. 2012 0:03
mississippi
¤ Engai
4. 01. 2012 15:39
Dana P.