Vaše příběhy

- Něčí přítomnost -

Netradiční návštěvník
    Před několika lety jsme se konečně přestěhovali do vlastního dvoupatrového bytu. Po bytě v panelovém domě to byl velký rozdíl. Měla jsem konečně svůj vlastní pokoj.

    Jednou v noci (budík ukazoval 2:30) z knihovny vypadla kniha (která byla uprostřed řady) a spadla na stůl. A ta rána mě probudila.

    Za pár dní v noci jsem se probudila, když jsem cítila, jak mě někdo hladí po vlasech - každý vlas na hlavě se mi obracel, jako by mě někdo vískal a taky se v pokoji náhle ochladilo.

    Zanedlouho opět v noci mě probudil CD přehrávač, který se sám zapnul.

    Svěřila jsem se mamce a tam mi pověděla o podobných zážitcích ve svém pokoji: o vískání ve vlasech, o hifi věži, která se sama zapíná, o hlasech v druhém patře, které najednou ztichly, když se mamka přiblížila...

    Následující noc jsem šla na WC a uviděla na schodech klečet podivnou postavu v tmavém hábitu s kapucí na hlavě, neměla oči, ruce ani nohy. Ta postava klečela velmi zhrouceně. Po svém nočním zážitku jsme se rozhodli, že necháme byt požehnat knězem. A tak se taky stalo a na nějakou dobu noční návštěvy ustaly. Ale poslední dobou se v mém pokoji opět citelně ochlazuje a z neděle na pondělí se začala zapínat televize.

    Máte prosím také někdo podobné zkušenosti - A poradíte mi ??

Vydáno:   9. 3. 2012

Přečetlo:  2434 čtenářů
Autor (vložil): Agneska

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ kroky
14. 03. 2012 10:58
Anna Kargerová
¤ otázka
12. 03. 2012 13:36
Agneska
¤ jasně
10. 03. 2012 12:03
grebena
¤ Agnesko
9. 03. 2012 15:59
iveta