Vaše příběhy

- Zvláštní schopnosti -

Žlutá energie a modré květy
Ahoj, chtěl bych se s Vámi podělit o moje poslední duchovní vize za posledního půl roku.

    Nejdříve jsem viděl, vnitřním zrakem, na úrovni pupku takovou maličkou postavu v meditační poloze na modrém ohraničeném jezírku. Pak asi za 2 měsíce jsem stál na louce a díval se do vesmíru a představoval jsem si sebe, jak asi jsem bezvýznamnej vůči obrovskýmu vesmíru. A najednou mi z rukou a ze středu hlavy vytryskly proudy žluté energie, stoupaly asi nade mě 2 metry a pak dolů na mě padaly zpátky jak sprcha. Nejsilnější byly na rukou, nejslabší pramínek byl na hlavě. Bylo to moc krásné, pak jsem cítil, jako bych plul vzduchem, v páteři jsem cítil silné mrazení. No nádhera.

    Pak asi za 3 měsíce jsem byl, jak tomu stavu říkám, v jemným a tekoucím, a viděl jsem, jak mi na dlaních, kde mi proudila ta energie, vyrostly modré květy a uprostřed hrudi také modrý květ, ten byl ale větší, než ty na rukou. A pořád je tam vidím. Prostě je to krásné.

    A teď v poslední době okolo mě zemřelo dost mých kamarádů, od 24 do 50 let, mě to dost poděsilo, a začal jsem se dost trápit, že moje tělo vlastně stárne, a že mě to čeká taky. A obdržel jsem zajímavý řešení, přišlo to z duchovní úrovně - že si nemám všímat svého fyzického těla, ale - vytvořit si z těla zlatý chrám. K tomu mi přišla vize, viděl jsem své tělo jakoby žlutě rozzářené a okolo něj se točily mohutné proudy žluté energie. Jako atom a elektrony. Tuto vizi vidím pořád.

    Tak jsem Vám vše popsal, ale slovy se tyto vize popisují jen těžko. Nedá se to popsat, to Vám prostě musí přijít a naplno to prožívat. Toto považuji za největší úspěch na duchovní úrovni od svých 17 let, kdy se věnuji duchovnu. Je to vše pro mne nové, moc se v tom nevyznám, byl bych rád za všechny Vaše komentáře, jaké máte vy duchovní vize, nebo co ty vize znamenají atd.

Moc Vám děkuji, Vanasi.

Vydáno:   28. 4. 2016

Přečetlo:  1707 čtenářů
Autor (vložil): vanasi

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ :o)
9. 05. 2016 9:44
Dana P.
¤ maličko závidím, ale...
8. 05. 2016 23:24
Růžena