Vaše příběhy

- Nevysvětlitelné jevy -

Změna místa a prostoru
Dobrý den,

    po delší době opět píšu příběh na tyto úžasné stránky. Nejsem si vlastně jistý, zda tato povídka nepatří do kategorie Astrální cestování. V návaznosti na to, bych se chtěl zeptat na váš názor, zda se mohlo jednat o něco podobného jako AC.

    Před pár dny se mi stala velmi zvláštní věc. Ležím v posteli, ve svém pokoji a nemůžu spát.

    Najednou dostanu velmi živou představu, že ležím v obývacím pokoji na gauči. Ta představa je natolik silná a skutečná, že mi vůbec nepřijde divné, kde jsem se tam najednou vzal. Několikrát jsem v obýváku spal a vždy jsem ležel hlavou směrem ke dveřím na balkón. V této představě jsem však ležel v opačném směru a pokud usínám někde jinde, nebo nějak jinak než jsem zvyklý, vždy mi to nějakou dobu trvá než usnu.

    Vůbec se mi hlavou nehonilo, že bych tam vůbec neměl být. Bral jsem to jako samozřejmost a jediné co mě napadlo je, proč si nelehnu jako vždycky, abych lépe usnul. Přes zavřené oči jsem do detailu vnímal celou místnost, dokonce jsem měl pocit, že slyším tikat hodiny (v pokoji tikací hodiny nemám).

    Když jsem byl rozhodnutý, že se otočím do "správného směru" a chystal se zvednout, ucítil jsem naprosto zřetelně, jak mi vedle nohou na postel vyskočil pes, přeběhl ji po délce na 3 kroky a vnímal jsem, jak se odrazil vedle mé hlavy, když skákal na zem, ale neslyšel jsem dopad. Na tom by nebylo nic divného, kdyby náš pes neumřel před dvěma roky. Lekl jsem se, otevřel oči a byl zpět ve svém pokoji a byl jsem celkem zmatený z toho, co se stalo...

    Všichni, kdo si berou svého psa do postele mi dají za pravdu, že výskok, seskok, chůze čtyřnohého miláčka po posteli jsou takové charakteristické pohyby, které se nedají zaměnit za nic jiného (možná za kočku) :). Zřetelně jsem vnímal každý krok po posteli, cítil jsem přesně kdy a kam šlápl.

    Svého psa po jeho smrti občas cítím a rozhodně to není první případ. V mých starších povídkách naleznete další příběhy.

    Astrální cestování nebylo nikdy moje hobby a nezajímal jsem se o to nějak do hloubky. Proto se chci zeptat, zda tento příběh může s AC souviset, či za změnu prostoru může něco jiného třeba ohledně mého psa. Možná ještě doplním jeden opravdu krátký příběh, omlouvám se, je to delší než sem předpokládal :).

    Asi tak týden před tím, o čem píšu výše, mi máma řekla, že ve snu za ní přišel její manžel (můj otec, který v březnu zemřel na rakovinu) a zeptal se jí "máš mě ještě ráda?". Druhý den jsem s kolegyní v práci na kuřárně a ona se najednou zeptá "co táta?" V ten moment se zarazím a ona dodá "tenkrát si říkal, že je nějak nemocnej..." Tak jí říkám že umřel.

    Možná náhoda? Nebo se oba nebožtíci pokoušejí něco říct, před něčím varovat? Prosím o Váš názor.

Děkuji, že jste dočetli až sem.

Vydáno:   3. 11. 2016

Přečetlo:  1564 čtenářů
Autor (vložil): Martin Svoboda

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Martine
15. 11. 2016 17:07
Energi
¤ Energi
5. 11. 2016 14:44
Martin Svoboda
¤ Martine
4. 11. 2016 20:05
Energi
¤ Ahoj
4. 11. 2016 19:51
Energi
¤ Dekuji
4. 11. 2016 16:00
Martin Svoboda
¤ Zdravím Martine,
4. 11. 2016 14:45
Garfi
¤ V.R.
3. 11. 2016 20:09
Kybernaut
¤ Ahoj
3. 11. 2016 17:09
Energi
¤ Ahoj
3. 11. 2016 12:55
missi