Vaše příběhy

- Nevysvětlitelné jevy -

Prokletý park
    Každý den po škole chodím na procházku s našim psem. Většinou volím kratší trasy, abychom byli do dvou hodin zpět. V pátek jsme ale ve škole skončili dřív a bylo krásně, takže jsem se rozhodla, že procházku prodloužím. Rozhodla jsem se po dlouhé době jít do jednoho pěkného parku, který je od našeho domu vzdálen necelých 16 kilometrů. Park se táhne podél potůčku a na jeho konci je rybník, ve kterém se můj pes rád osvěží v teplém a slunečném počasí. Cestou jsem přemýšlela, kdy naposled jsem v tomto parku byla.

    Vzpomněla jsem si, že to bylo v jednom teplém zářijovém dni. Potkaly jsme se tam po mnoha letech s jednou dívkou, která se mnou chodila na první stupeň základní školy a pak se odstěhovala. Byla to opravdová náhoda, protože i ona bydlí od parku poměrně daleko a nechodí do něj příliš často. Další týden jsme měly něco společně podniknout, ale já jsem onemocněla těžku angínou a skončila nakonec v nemocnici. Vlastně jsme se už neviděly. Napadlo mě, že jí zavolám, ale nebrala telefon.

    Procházka parkem byla příjemná, dala jsem se tam do řeči s mladým mužem,který také venčil psa. Vyměnili jsme si telefonní čísla s tím, že brzy něco podnikneme.

    V sobotu jsem se probudila úplně rozlámaná a malátná a zjistila jsem, že mám horečku. Začala jsem zvracet, mít bolesti břicha. Jeli jsme na pohotovost, kde naštěstí vyloučili zánět slepého střeva, ale diagnostikovali mi zánět žaludku. Musím ležet, brát antibiotika a držet přísnou dietu. Pořád je mi zle. Vůbec nechápu, kde jsem k tomu přišla.

    Včera jsem si povídala s mámou o mé procházce v parku a překvapilo mě, když řekla, že nemám chodit tak daleko. Prý mě tam často bral táta, když jsem byla malá - to už si nepamatuji, a pak jsem skoro vždy byla nemocná.

    Je možné, že je toto místo pro mě nějak škodlivé či dokonce prokleté? Trasu okolo 15-20 km chodím relativně běžně, jezdím také na kole, chodím po horách a celkově sportuju. Nepřijde mi pravděpodobné, že by mě to vždy položilo jen kvůli vzdálenosti. Jak v září tak teď mi navíc v daný den bylo naprosto dobře, při procházce jsem se cítila příjemně a užívala si to. Co si o tom myslíte?

Vydáno:   26. 5. 2017

Přečetlo:  1586 čtenářů
Autor (vložil): Olivia

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ já například
5. 07. 2017 8:06
Energi
¤ tyhle stránky jsou o
5. 07. 2017 7:56
Energi
¤ Správny postup.
3. 07. 2017 1:32
Kybernaut
¤ Dano
4. 06. 2017 7:35
=Jitka=
¤ Olivia
1. 06. 2017 13:32
Dana P.
¤ ahoj
27. 05. 2017 11:51
=Jitka=
¤ informace
27. 05. 2017 10:33
Energi