Vaše příběhy

- Něčí přítomnost -

Parfém
Chtěla bych se s Vámi podělit o můj zážitek, který se mi stal dnes v noci!

Koukala jsem v obýváku dlouho na televizi. Podotýkám, že jsem koukala na horor! Po celou dobu jsem měla pocit, jako když vedle mě někdo sedí, ale věděla jsem, že to je hloupost, protože jsem byla doma sama! Rozsvítila jsem si proto lampičku, abych se tolik nebála.
Když jsem ji rozsvítila, koukám, že na gauči vedle mě je vysezené místo, jako by odtamtud právě někdo vstal. Říkala jsme si, že to je hloupost a můj výmysl. Dále jsem tomu nevěnovala pozornost. Po chvíli jsem si všimla, že se v koupelně svítí. Šla jsem zhasnout a najednou jsem cítila zvláštní vůni parfému. Vím ale na 100%, že takový u nás nikdo nepoužívá. Bylo mi to divné.
Kolem druhé hodiny ráno jsem šla spát a zjistila jsem, že u mě v pokoji cítím tu samou vůni. Nechápala jsem, jak se tam mohla dostat. Vždyt pokoj mám na druhé straně bytu něž koupelnu. Pak se to ale stalo...
Vyndávám deku z úložného prostoru a přede mnou vidím mužskou postavu a z ní se linula ta vůně... Měla jsem neskutečný strach:- (Zavřela jsem oči a bála se je otevřít).
Pak mě ale něco donutilo je otevřít a když jsem je otevřela, nikdo tam nebyl. Potom jsem nemohla dlouho usnout.

Co to asi bylo?

Vydáno:   28. 2. 2006

Přečetlo:  1747 čtenářů
Autor (vložil): MikiskaM

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Vůně
4. 03. 2006 11:09
Michael
¤ star?í byt či dům
28. 02. 2006 22:00
adamossoss