Vaše příběhy

- Kontakt se zemřelými -

Maminčino upozornění
Chtěla bych vám napsat, co se mi stalo včera.

    Když mi odešli před asi 11ti lety rodiče, tak jsem z počátku od nich se dozvídala ruzné věci a i rady jak a co řešit. Ted už pár let jsem je neviděla.

    Včera k ránu (což bývá v tuto dobu k vuli zapamatování nejlepší) jsem se viděla s mamkou. Byla v nejlepších letech (kolem 30cítky) a seděla na pohovce v domě na Starým Brně, kde jsme tenkrát, když jsem byla malé ditě, bydleli. Byla pěkně oblečená a učesaná podle tehdejší mody.

Přišla jsem k ní a ona mi řekla, "Mám bolesti".

    Podívala jsem se na ni lépe a říkám, jaké bolesti a proč? A v tu chvíli jsem spatřila v jejim obličeji podobu mé setry. Mamka nic jiného neřekla. Jen jsem slyšela jejiho pinčla Vendu stěkat. Viděla jsem, že štěká na vodu, která jakoby unikala ze střechy. A to jsem pochopila, že je v dome me sestry. Tak jsem si řekla, že musim jit tam.

    Z toho všeho jsem se najednou probudila a protože to bylo ráno, tak jsem si to pamatovala, jinak vždy všechny sny co nic neznamenaji hned jdou z paměti pryč. Rikala jsem to manželovi a pak i dcerám.

    Pochopila jsem z toho, ze mi mamka dava upozorněni, že se něco stane s moji sestrou. Nejhorši je ale čas! Já neznám, kdy se to stane! A to je problem... proto asi ona dávala do hromady tu vodu, že poteče ze střechy a to bude klíč k tomu času.

    Zavolala jsem to jeji dceři a zeptala se ji na zdravotni stav maminky. Pry celkem to jde. Ja vim, že ma něco s autoimunitou ve strevech a ze taky sem tam ji davaji železo.

    Musela jsem taky nevyplašit jeji rodinu. Je velice težke toto uhlidat. A taky nevypadat jako cvok... Podle všeho mamka o něčem ví a protože ja jsem jediny asi člověk u nás doma, co to nejak slyší, tak to jde většinou přeze mě.

    Ono neni na škodu něco takového dopředu vědět, ale aby to k něčemu bylo, o to jde. Budu to hlídat, uvidime.

    Dcera studuje už 4. ročník medicinu, tak mi říkala, že ta narušena autoimunita je celkem špatná věc a ta ztrata železa je tou příčinou.

    Co nato řikáte přátelé vy, máte na to nějaké svoje rady? Budu vděčna za vše.

Diky. Jitka.

Vydáno:   6. 3. 2018

Přečetlo:  1702 čtenářů
Autor (vložil): =Jitka=

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ ...
8. 03. 2018 8:27
=Jitka=
¤ Pro Jitku
7. 03. 2018 15:14
Zbyněk P.
¤ Jestli nemáš pocit, že
7. 03. 2018 14:55
Dana P.
¤ ...
7. 03. 2018 14:22
=Jitka=
¤ Dano
7. 03. 2018 14:17
=Jitka=
¤ ?
7. 03. 2018 11:26
Dana P.