Vaše příběhy

- Kontakt se zemřelými -

Řeka života a smrti
Napisi vam, co jsem zazila pred tremi dny, kdyz jsem se astralne sesla s manzelem.

Jak vite nekteri, manzel odesel 11. 10. 22 na rakovinu plic.

    Doted jsem ho videla astralne asi 5x a pak dlouho nic. Rekla jsem si, ze zkusim se zeptat rodicu, kteri mi vzdy se vsim pomohli. Podivala jsem se na foto mamky a tatky a rekla jim, "prosim, podivejte se, jestli se neco nestalo Adnanovi, ze se neozyva... mame o nej obavy.".. a ulehla jsem ke spani.

K ranu asi mezi 4-5 hodinou jsem zazila neco, co se jen tak dvakrat neuvidi...

    Videla jsem reku, ktera byla zarive bila, zive proudila a byla zahalena do bile pary, byla tak zvlastni az oci prechazely. Videla jsem ostrov, na kterym byly stromy, hory, louky... no nas svet. Tato reka obklopovala tento ostrov kolem dokola z prava i z leva a pak proudila dalsim ramenem vpravo a pak se mi ztracela z dohledu. Zavolala jsem smerem k tomu ostrovu: "holky", ale moje dcery nebyly ani videt. Chtela jsem, aby prosly tou cestickou v te bile rece jako jsem prosla ja, protoze ta cesticka se uzavirala rychle, jen jsem prosla. Vedle me stal manzel a nic nerikal.

    Byla jsem s nim v jeho svete, ale nic podstatneho se nedelo... me bylo jen ukazano, ze mam vedet, jak nas svet vypada z jejich strany. Je to jen ostrov obklopen touto bilou penivou rekou a zda se, ze se jedna o casovou smycku, nebo jak to nazvat. Jejich svet je realny = ten pravy.

    Dulezite ale je, ze jsem sla i zpatky.. zase jsem prosla rekou, kde se mi udelala takova nazloutla cesticka,.. ja prosla a voda se za mnou hned zavirala. Na tom ostrove jsem videla sedet mladsiho pana a ten me vubec nevidel ani me nemohl podat ruku, aby mi pomohl, nevnimal me.

    Myslim, ze tohle mi chteli rodice ukazat, abych to pochopila, jak to vlastne je, protoze tohle mi nemohli lepe vystihnout, nadhernym pohledem, jak to skutecne jednou uvidim.

    Dcera Sandra mi porad rika, jak to, ze ja to nemuzu videt? Co se stalo tobe (me) ze tam muzes? Ja myslim, ze za tim stoji moje klinicka smrt, kterou jsem zazila v 28 letech, kdyz jsem se dusila, ze jsem mela vodu v brise po IVF, (po hormonalni lecbe), ktera tlacila na plice. Tenkrat jsem poprve zazila, ze jsem videla dedu u me postele se Svetelnou bytosti.

Tento astralni zazitek s mojim manzelem mi zase dal dalsi ujisteni o zivote po odchodu naseho hmotneho tela.

A upresnil mi nahled na nas svet.

Jitka.

Vydáno:   19. 2. 2023

Přečetlo:  423 čtenářů
Autor (vložil): =Jitka=

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Garfi
19. 02. 2023 17:50
=Jitka=
¤ Jitko,
19. 02. 2023 17:14
Garfi