Vaše příběhy

- Něčí přítomnost -

Černá postava
Chtěl bych se s Vámi podělit o pár věcí, co se mi kdysi stávaly pořád a najednou přestaly. Nevím proč, ale chtěl bych to zjistit a tak bud rád za Vaše názory:) Takové zvláštní věci se mi stávaly, když mi bylo něco kolem 15 let, ale teď k zážitku.
Jak jsem již řekl, bylo mi něco kolem 15, bylo to nejspíše k ránu, přesný čas opravdu nevím. Musím říct, že žádné zvíře doma nemáme, v pokoji jsem spal sám a rodiče spali úplně v jiné místnosti, daleko ode me.
Ležel jsem hlavou ke stěně a najednou mě vzbudil silný zvuk, bylo to, jako kdyby se něco „válelo? po koberci a vydávalo to velmi silné zvuky (něco, jako když si lehnete na koberec a plazíte se).
Měl jsem tehdy velký strach, neměl jsem ani odvahu se podívat, co to je, a tak jsem se pokoušel usnout a nakonec jsem přeci jenom usnul. Myslel jsem, že už se to nebude opakovat, jenomže stávalo se mi to co 2 dny. Když se něco člověku několikrát opakuje, tak už z toho přestává mít strach a já jsem se rozhodl, že se na to podívám.
Ten večer jsem si lehl obličejem do pokoje, zavřel oči a čekal jsem. Ani ne za pár minut jsem to zase slyšel, ten nepříjemný a hlasitý zvuk. Chvíli jsem váhal, pak otevřel oči a k mému úžasu jsem neviděl vůbec nic, jenom jsem pořád slyšel ten zvuk. Když jsem si na to už zvykl, tak se to už neopakovalo, až to pominulo úplně...
Znám jednu kamarádku a té se to samé stalo také, jenomže nechtělo to odejít, tak museli zavolat faráře, aby jim vysvětil pokoj. Poté se to u nich už nikdy neukázalo.
Nebo se mi stalo něco ráno, když jsem se chystal do školy. Byl jsem jako každé ráno v koupelně, zrovna jsem si čistil zuby a když mám tak pootočenou hlavu, najednou se mi zjevila černá postava v kápi. Viděl jsem to jasně na pár vteřin, přede mnou stála postava, místo tváře jenom tma. Lekl jsem se, až jsem uskočil a nemohl jsem nic dělat, jak jsem byl vystrašený. Až to zmizelo (cca 3 vteřiny), tak jsem rychle odešel pryč do školy. Viděl jsem to sice na tak krátkou chvíli, ale tohle bylo pro mě nejděsivější, co se mi kdy přihodilo...
Stalo se mi více věcí a stávaly se mi často, viděl jsem takřka každý den něco zvláštního. Jenom teď už se nic takového neděje a já netuším, proč. Tak budu moc rád za Vaše připomínky a názory, co to mohlo být.
Možná to bude znít bláznivě, ale chci aby se mi to vrátilo :)

Vydáno:   5. 3. 2006

Přečetlo:  3180 čtenářů
Autor (vložil): Fraser

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ To Elili1
10. 03. 2006 19:37
BFraser
¤ Je to docela podobný!
10. 03. 2006 15:46
Elili1