Vaše příběhy

- Setkání s UFO -

Červený oblak
Ahoj, to jsem zase já, Libor. Chtěl jsem zůstat jen u Poltergeista, ale neudržel jsem se a musím Vám napsat svůj zážitek, jak jsem spatřil UFO.

Nevím dodnes, jestli to bylo UFO, ale připadalo mi to tak. Bylo to před třemi léty, když jsme šli s mojí mamkou vyprovodit tetu, která u nás byla na návštěvě. Bylo zrovna léto, deset hodin večer.
Když jsme přišli k domu tety, tak řekla, že nás ještě půjde vyprovodit na konec ulice. Bylo tak krásně a teplo, že jsme ani nemysleli na to, kdy příjdeme domů a tak jsme se zapovídali.
Já jsem se jen tak zahleděl do nebe a najednou jsem uviděl „Červený oblak,“ který se vznášel nad Lipovem a a pak strašně rychle přeletěl nad Louku...
Neviděli jsme to samozřejmě jenom my, ale asi dvacet dalších lidí a jeden chlap byl tak vystrašený, že dokonce zavolal policajty, ale ani ti si nevěděli rady. My jsme nad tím jen nevěřícně kroutili hlavami a pak se rozešli domů.

Možná si myslíte, že ted už si vymýšlím, ale je to holá pravda. Vzpomněl jsem si ještě na jednu záhadu, ale tu Vám napíšu až v dalším příběhu.

Vydáno:   13. 4. 2006

Přečetlo:  2172 čtenářů
Autor (vložil): Libor S.

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Vyplnenie formulára.
16. 12. 2013 3:04
Kybernaut
¤ Nazdar
14. 04. 2006 9:24
W4ve
¤ jo,jo,jo
13. 04. 2006 12:16
Sparks