Vaše příběhy

- Záhadná místa -

Černá paní na Milotickém zámku
Jednou o víkendu jsem já s mamkou, taťkou a mojí mladší sestrou jeli na výlet na Milotický zámek.

Bylo to asi před rokem, možná víc a já tam měla divný pocit s přítomností ještě někoho, ale né živého. Byl to velice divný pocit...
Pořád jsem na to myslela a najednou jsem si musela odskočit na záchod. Když jsem se vracela, zjistila jsem, že prohlídka je u konce, a tak jsem z toho nic neměla, ale vůbec nevím proč, když jsem na WC byla jen pět minut. Rodiče mi vyčítali, kde jsem byla 15 minut. Asi jsem dělala něco jiného, ale co?
Jak jsme se vzdalovali od zámku, bylo mi líp. Táta nám vyprávěl, jak jeho známý kamarád je klavírista a jednou měl na zámku koncert. Když měl přestávku, snědl jablko a ohryzek položil na klavír... Když v tom ohryzek spadl na zem, položil ho zpět, ale on zase spadl. Když ho tedy odhodil do koše, tak se nic nestalo.
Na konci nám řekl, že na zámku je už několik desetiletí Černá paní a že to udělala ona, protože se jí asi nelíbilo, když dělá někdo něco, co nemá.
Samozřejmě nevím, jakou to spojitost to má se mnou. Když jsem se zeptala táty, co si myslí o tom, jaký jsem měla pocit, když jsem na tom zámku byla a proč a vůbec jak se se mnou pohnul čas, raději rychle změnil téma, ale proč?
Proč mi táta nechtěl odpovědět? Proč změnil téma? Proč jsem měla divný pocit? Proč se se mnou pohnul čas?

Tyto otázky si kladu stále, když okolo Milotického zámku projíždím a pokaždé mě zamrazí v zádech.

Vydáno:   4. 6. 2006

Přečetlo:  2966 čtenářů
Autor (vložil): Karolina

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ zprava
10. 06. 2006 14:22
Karolina
¤ caw
10. 06. 2006 9:56
terka
¤ cerna pani
6. 06. 2006 19:38
David
¤ POSUNUTI CASU
6. 06. 2006 8:26
martena
¤ ahoj
5. 06. 2006 21:05
Hawkins47