Vaše příběhy

- Zvláštní schopnosti -

Školení
Snad Vás tenhle příběh něčím osloví, třeba tím, že někdo něco podobného zažil.

Do svých 25let jsem byla spíše takový dobrodruh, co se ničeho nebál a hlavně mu bylo jedno, co si lidé kolem něj myslí. Cestovala jsem různě po světě /sama/, stěhovala se z místa na místo a nemohla najít partnera, s kterým by to klapalo. Byla jsem spíše takové třeštidlo, nic méně záhady a tajemno mne oslovovaly již v mých 16letech. Jenže ve svých 25letech, po návratu z USA, jsem si našla o 5let mladšího přítele. Protože naše povahy byly už od pohledu odlišné, říkala jsem si, že on je jako ten hodný a já ten zlý, něco se muselo stát. A taky že ano.
Začalo to tím, že jsem ulehla na lůžko a 3 měsíce nemohla, kdoví proč, vstát. Ležela jsem a jen se hypnoticky dívala do stropu. Měla jsem jakoby halucinace, všechno na mne mluvilo a já jen příjmala neskutečné množství informací.
Přicházelo to hlavně z televize, rádia, elektr. zásuvek, prostorem... prostě všudy. Nevěděla jsem, jak to udělat, aby to skončilo.
Začaly mě bolet uši a já chtěla hlavně klid. Jenže to nějak nešlo. Můj přítel nevěděl, co se mnou je, načež jsem ho ujištovala, že to bude dobré, že mám asi jen nějaké vidění, kterým si mám projít. Ani nevím jak, ale tuhle dobu se mnou vydržel a stal jako zázrakem u mne. Jako z pohádky.
K mému úžasu mi začala televize odpovídat na mé otázky, které jsem si před usnutím položila. Druhý den po zapnutí tv jsem dostala odpověd. Vnímala jsem to a zdálo se to, jako bych začala pomalu bláznit. Už jsem chtěla jít k psychiatrovi, že už jsem opravdu blázen, ale v tom mi přišlo z hůry nějaké vysvětlení ve znění:
„Viktorie, je to jen škola, kterou musíš projít a pak to přestane, slibujeme. Je to školení, které je na Tobě prováděno několika lidmi, energiemi..“ V ten moment jsem se hrozně uklidnila. Začala jsem se pomalu učit, jak se ptát a pak pozorně poslouchat, odkud přijde odpověd, samozřejmě ta správná. Protože vždy přišlo několik a na mne bylo poznat tu správnou.
Začala jsem se ptát na zdraví svých blízkých. Kupodivu hned se mi dostávalo odpovědí a to vždy ve formě obrazu na stropě. Začala jsem s tím tedy pracovat. Na mém příteli jsem určila diagnózu a záhy se mi ukázalo řešení ve formě reflexních bodů na místech postižených. Fungovalo to. Byla jsem nadšená a štastná. Nijak jsem toho nezačala a ani nehodlám zneužívat. Vždy poprosím a poté poděkuji.
Můj přítel byl vždy skeptický na tajemno a na nějaké léčitelství, či jak to nazvat. Teď už i po mých úspěších je na tom o něco lépe s myšlením a důvěřováním. Spíše je neutrální. Nijak ho nechci neustále přesvědčovat, ale uznejte sami, potom, co se mnou musel přetrpět a pak ta ma pomoc jemu a on stále nevěří.. je mi to líto. Ale nenadělám nic. Nechávám ho dozrát.
Tahle zkušenost otočila můj život o 360 stupňů a to tak, že se nám s přítelem před 3měsíci narodila krásná dcerka Markétka. Evidentně má v datumu narození uloženo hned několik mne velmi blízkých vlastností, jako je telepatie, jasnovidectví... Děkuji svému příteli, že existuje, že jsem se i díky němu změnila a že spolu máme úžasné dítě.
Teď se věnuji reiki a vlastně léčitelství. Pomáhám blízkým a těší mě, že jsem konečně otevřela oči tak dlouho spící.
Je nádherné pomáhat druhým a ještě nádhernější vidět výsledky k lepšímu. Děkuji.

Je to vůbec poprvé, co jsem se dostala na tyhle stránky. Zdaleka to ale není vše...

Vydáno:   29. 7. 2006

Přečetlo:  2054 čtenářů
Autor (vložil): Guess

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ no nevím...
14. 08. 2006 15:07
Andrea
¤ prosím...
1. 08. 2006 15:18
¤ zkou?ka
31. 07. 2006 9:38
Exotik
¤ ----------
30. 07. 2006 9:07
Pavel
¤ dar
30. 07. 2006 8:36
rk