Vaše příběhy

- Záhadná místa -

Chalupa na Kokořínsku
Tento článek se týká naší bývalé chalupy.

Dříve tam bydleli děda s babičkou mé manželky, a když pak umřeli, tak tam bydlel můj tchán, který se o dědu staral, když babička umřela. Děda umřel v chalupě - srdce.
Po nějaké době se začalo mluvit o prodeji, s kterým rezolutně děda nesouhlasil, když ještě žil. Podal se inzerát a pak to začalo.
Můj tchán nikdy nevěřil na duchy nebo UFO, ale když jsme k němu po nějaké době přijeli, tak úplně obrátil. Děly se tam divné věci jako je vrzání dveří, které přitom byly zamčené.
Tchán seděl se psem v kuchyni a pes se z ničeho nic začal ježit. Byl tam cítit průvan a chlad. Klepání na okna ve tři ráno atd. Mysleli jsme si, že to má z té samoty, že mu straší akorát tak ve věži, až do té doby, kdy jsme přijeli v létě s příbuznýma.
Spali jsme nahoře, když v noci můj švagr procitl a nad ním stála postava a vydávala zvuk jako chroptění. Myslel si, že je to syn, který trpí astmatem. Tak si ho chtěl k sobě přitáhnout a sáhl do prázdna. V ten moment se probudila i švagrová a rozsvítila... Nikdo tam nestál a syn ležel spokojeně v posteli. Ráno mi to vyprávěli a šel mi mráz po těle.

Zájemci o chalupu byli, ale nikdo tam nechtěl. Až jeden, který to vzal. Po půl roce to zas prodává, že netušil, že to bude tak děsivé. Kdo ví, co se tam dělo...

Vydáno:   4. 8. 2006

Přečetlo:  3045 čtenářů
Autor (vložil): Mira

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ chalupa
17. 08. 2006 12:11
ala
¤ na?e stopy v čase
5. 08. 2006 15:30
Adéla
¤ jj
5. 08. 2006 14:20
Srb
¤ iafk
4. 08. 2006 19:37
Gibson