Vaše příběhy

- Záhadná místa -

Koupelnový přízrak
Rádá bych se s Váma podělila o můj příběh.

Již čtvrtým rokem jezdíme na chalupu do Krknoš. Nikdy mi zvuky, které chalupa vyluzovala, nepřipadaly divné. Sem a tam něco zaskřípe, bouchne okenice, kape sám od sebe kohoutek, to je snad na chalupách normální...
Jednoho dne jsme se šli s přítelem koupat. Vzhledem k tomu, že chaloupka je malá, musí se jít poklopem z hlavní obývací místnosti do sklepa, kde je koupelna.
Oba dva se koupeme a najednou slyšíme, jako by nám někdo bouchal na dveře, jen tak krátce, ale přesto mě to vylekalo. Nelámali jsme si s tím hlavu a svedli to na průvan. Najednou se zvuky začaly ozývat znovu, mnohem déle a intezivněji.
Stála jsem ve vaně a dívala se na podivný stín, který byl za dveřmi a pohyboval se v rytmu toho bouchání. Čekala jsem jenom, že nám někdo vezme za kliku a přísahám, že bych se v tý vaně asi rovnou utopila. Nikdy jsem nebyla strašpytel, ale tohle mě opravdu vylekalo. Přítel vyskočil z vany a šel se podívat za dveře, ale již nic neviděl.

Když jsem celou tuto příhodu vyprávěla doma. Mamka mi řekla, že ten den byl úplněk... Zamyslela jsem se ještě trochu blíže a uvědomila jsem si, že chata sídlí v bývalých sudetech a je postavena na základech nějakého obydlí předchozího. Kdo ví co se tam tenkrát odehrálo...

Na chatu jezdím stále, ale do koupelny chodím s respektem.

Vydáno:   19. 8. 2006

Přečetlo:  2896 čtenářů
Autor (vložil): Lucie N

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ to Michal
9. 09. 2006 11:21
Martina
¤ to Jája
5. 09. 2006 17:24
Michal
¤ Mirrův skus
31. 08. 2006 3:54
Zubař
¤ hlavně neotvírat
21. 08. 2006 22:38
Jája
¤ ...
19. 08. 2006 9:30
MirrA