Články

- Záhady a tajemno -

Duchové a zjevení
Chcete potkat duchy???
    Mnozí z nás si již mnohokrát kladli otázku, co je po smrti, jestli existují duchové a zda je možné někdy nějakého spatřit. Někteří jste něco zvláštního zažili, cítili nebo dokonce viděli, ale nemáte si s kým o tom promluvit, protože se bojíte, že vás ostatní nepochopí a budou mít za blázny. Znám místo, kde nejen můžete potkat duchy, ale také se setkat se stejně zaměřenými lidmi a probrat s nimi vše, co se vám kdy přihodilo nebo co vás zajímá.

    Pojďte se nyní ponořit do hlubin tajemna, které vám otevírá zvláštní zážitkový kurz na středověkém hradě u Poličky.

    Je páteční odpoledne a na středověkém hradě Svojanov se začínají sjíždět účastníci zvláštního víkendového kurzu. Jedná se o KURZ ZÁHAD, TAJEMNA A PARANORMÁLNÍCH JEVŮ. Na tento kurz je možné se přihlásit kdykoli během roku. My přijíždíme v červnu.

    Vystupujeme po starém dřevěném schodišti na pavlač odkud je pěkný pohled na hradní nádvoří a mohutnou věž. Ubytováni jsme přímo na hradě v zajímavých stylových pokojích. Všude je cítit duch dávných časů a nádech tajemna. Je to nejen starobylý hrad, ale také místo, kde velmi často dochází k paranormálním jevům, jsou slyšet zvláštní zvuky, dětský pláč odnikud, tajemné stíny, otisky dětských krvavých dlaní…. Ideální místo pro lovce duchů i pro náš kurz.

    Přes den se konají přednášky, na kterých se učí číst z ruky, vykládat karty, dělat numerologický rozbor osobnosti a pracovat s kyvadlem. Bavíme se o tom co jsou vlastně duchové zač, jak je rozdělujeme, jak odvést přivtělené duše, zrušit kletbu a jak se chránit.

    Úžasná je i noční prohlídka celého hradu s panem kastelánem, který nám vypráví o místních paranormálních jevech. Má naprosto neopakovatelnou atmosféru a pro nás všechny je velmi silným zážitkem. Po půlnoci dávájí o sobě místní duchové celkem dost vědět. Ozývá se bušení, dupot, někdo bere za kliku, klepe na dveře,rachotí ve skříni, je slyšet smích… ale my to nejsme ani nikdo jiný živý. Přístroje na měření přítomnosti paranormálních jevů blikají, pípají a na fotografiích se objevují jasně znatelné zářící orby. Jsou to jakási astrální těla duchů v podobě průsvitných koulí. Na některých fotografiích jsou jich celá hejna. Také je přítomnost duchů velmi cítit a citliví jedinci zažívají zvláštní pocity od brnění, chladu až po negativní velmi stísněný pocit. Jiní vidí temné stíny, mlhavou siluetu postavy, která proplouvá pokojem a mizí ve zdi. Všechny nás zlobí technika a to i ve dne. Mobily se samy zapínají, vypínají, bez důvodu zvoní,fotoaparáty se chovají divně, dokonce způsobujeme asi hodinový výpadek elektrické energie v celém hradě. Někomu se i za bílého dne pohybují samy od sebe předměty v pokoji. Občas s námi důchové i žertují, takže evidentně mají smysl pro humor.

Zkrátka kurz byl pro nás všechny velkým zážitkem a všem ostatním můžeme jen doporučit.

    Nejen že se dozvíte spoustu zajímavého, potkáte úžasné lidi, ale také zažijete skutečné dobrodružství a nezáleží na tom, jestli zrovna vy uvidíte nějakého toho ducha nebo ne. Je to o skvělé partě a atmosféře, která vás určitě dostane! A to je na tom vlastně to nejlepší!

    Informace o tomto kurzu najdete na www.obrazynazakazku.estranky.cz pod ESOTERICKÉ KURZY



Vydáno:   08. 05. 2013

Přečetlo:  2474 čtenářů



Komentáře k článku...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ aralklovkyne
13. 05. 2013 16:49
aralklovkyne