Diskusní fórum

- UFO, USO -

Ufo únosy
Je vůbec možné, že nás pozorují neznámé bytosti? Mohou nás unést do mateřské lodi a tam provádět své výzkumy?

Vydáno:   28. 03. 2006 [16:25]

Přečetlo:  2692 čtenářů
Autor (vložil): Admin



speede
pro Srba a Anubise
27. 12. 2007 [14:22]

Hoši, něco vám poradím, mě se před spaním taky objevují různé obličeje, mimozemštani a zrůdy, ale už se jich nebojím, protože jsem si řekl: jelikož je to jenom hlava a nic víc, tak to musí být výmysl mýho stupidního podvědomí!! a od té doby když se mě nahodou zase něco oběví, tak se naštvu a v duchu zařvu ať jde do p*č*, a je to, skuste to taky.
Azeret
únosy
28. 08. 2007 [18:23]

Pokud byste si chtěli přečíst nějaké články o PRAVDIVÝCH únosech asi 4lidí tak si zajděte na www.kpufo.cz Tuto stránku doporučuji. Jeden únos došel tak daleko, že s ním ta žena měla děcko, myslím s tím mimozemšťanem. Rozhodně se tam mrkněte. ;-)
Ligeia
Anubis
15. 07. 2007 [12:02]

Též jsem si jistá,že mě vyvolávání duchů nikdy nepotká,nejsem na to ten správný člověk,už jsem kvůli své bázlivosti.Mě tedy zatím (musím zaklepat) nikdy nenavštívil nějaký duch a nikdo mě nestrašil.Občas jsem sice měla prazvláštní pocity,když jsem poslouchala zvuky noci,představovala jsem si chodící kostry po pokoji a podobně.V mém bývalém pokoji bylo až neobvykle rušno,často jsem slyšela po koberci kroky,ale snažím se být realista,takže to přisuzuju fantazii:)Sice se mi jednou sami od sebe otevřely dveře..ale nic podezřelého,snad.Bydlíme v rodinném domku,který má přízemí a patro.Dole bydlí teta,bratranec a děda,nahoře já s našima.Jednou kdosi o našem domě řekl,že jsou zde "negativní zóny".Kdokoliv,kdo se sem nastěhoval,vážně onemocněl.Možná jen náhoda,ale je fakt,že se tu necítím dobře.U nás v patře se nic neděje,ale teta toho zažila prý dost.Často prý vidí světla a má podivné předtuchy.Bratranec se zas jednou probudil,slyšel podivné "vrnění" a zjistil,že levituje nad postelí.Takové věci se dějí v celé naši ulici.Prý tu v minulosti byly rudné žíly.tak nevím,jestli to má nějakou souvislost...
Anubis
Ligeia:
15. 07. 2007 [10:54]

No o tomhle jsem už někde něco četl, jako že o duších zemřelých a o strašení a bůhví co ještě, ale moc o tom nevím. Jediný, čím jsem si jist, že bych nikdy nešel do vyvolávání důchů, to je prostě něco, co se mi někde hluboko v duši naprosto příčí. Když jsem byl menší, měli jsme pokoj v přízemí a já občas v noci slyšel nademnou na půdě takové slabé dunění, jako kroky. Ani sestra spící ve stejném pokoji to neslyšela a rodiče mi vždycky řikali, že se tam asi dostala kočka. No nedokážu posoudit, jestli bych slyšel zrovna kočku dupat, leda by tam skákala, nebo já nevim co. Co je ale horší, po letech jsem na to zapoměl a předělávali jsme dům. Na tom samém místě, kde jsem dřív slyšel ty kroky mám dnes pokoj a přímo na místě, kde byly na tu půdu dveře mám dnes postel. Pořád se snažím myslet na to, že je to blbost, že to snad tenkrát byly kočky, ale moc klidu mi to nepřidává. Krom toho v podkrovní místnosti je slyšet všechno, co se hejbe na střeše a že tam toho ale večer lítá. Občas slyšim škrábání do tašek a občas lehké bouchnití do plechů kolem střešního okna. No to jsou předpokládám opravdu jen kočky, ale klidnému spánku to moc nepřeje :)
Ligeia
strach
14. 07. 2007 [18:44]

Tak jsem tu dlouho nebyla a vidím,že se to tu celkem rozjelo:) Přiznám se,že musím souhlasit s tím,co se tady píše,zvláště s Anubisem.Jako malá jsem hodně četla časopisy o záhadách,které měl bratr schované.Viděla jsem tam spoustu obličejů mimozemštanů a podobných,četla jsem hodně o únosech..a od té doby mám strach.Vlastně ne...strach mám odjakživa.Tak ve dvou a půl letech jsem viděla obličej.Prostě jsem se probudila,otevřela oči do tmy a cosi bílého na mě koukalo.Nevím,co to bylo,možná jen fantazie...ale od té doby nemám ráda tmu.Ačkoliv na druhou stranu..tma mě fascinuje.Ve skrytu duše toužím po kontaktu s tím,co se v té tmě skrývá.Jednou jsem si koupila knihu,kde byl obrázek tváře mimozemštana.Nechtěla jsem se na něj dívat,ale přesto mé druhé zlomyslné já pořád otevíralo knihu na stánce,kde byla jeho tvář.V noci před spaním se mi zjevovala,snažila jsem se ji zapudit..ale nešlo to.Prostě jsem byla tak trochu..."blázen".Dnes je to už lepší,ale bez lampičky neusnu.V mém pokoji totiž zemřel člověk..a to je další problém.
Anubis
re Srb:
12. 07. 2007 [20:59]

Jo s tou sestrou jsem to pochopil ,ale pak jsem to dost kostrbatě napsal. Měl jsem na mysli du osobu, že ti přišla třeba skutečně říct, že to máš stišit. třeba duch, kterej prostě nemá rád hluk. :) Už se stmívá, pryč odtud, než mě to tu zase zláká k prohlížení obrázků, kterých bych moh v noci zase litovat..
Srb
Anubis
12. 07. 2007 [16:36]

Zacnu od konce,sestra to nebyla,protoze jak sem napsal,spala jak spalek a kdyz sem na ni mluvil,tak se neozvala,takze asi tak.A co se tyce tech pocitu,tak vim ocem mluvis.Sem natom stejne,chci ale nechci.A to ze tak nejak v noci zacnu premyslet o ruznych zahadach mi na klidu taky neprida.
Anubis
..
12. 07. 2007 [15:20]

Já teda nikdy nic neviděl, ale tak nějak doufám, že kdyb tam něco bylo a vidělo můj strach ,tak to bude mít tolik slušnosti, že mě to nebude ještě zhoršovat. Jsem tak strašně nevyrovnanej člověk...vůbec nevi mco chci - na jednu stranu toužim víc jak počemkoli jiném po tom ,aby mě cosi zvlážtního a nadpřirozeného navštívilo ,ale na druhou stranu se toho tak strašně bojim, že to nechci. Tyto dva pociti se ve mě střídaj, vždycky když je tma, tak rychle, že si ani jeden pořádně neuvědomuju. Je to jako zamíchaná kaše , kde necítíte jednotlivé ingredience,i když víte že tam jsou, ale celkovou kaši. Taky jako na potvoru vždycky když koukam do tmy, vystupujou mi z mozku potlačené myšlenky a aniž bych to chtěl ,vydím obrázky obličejů mimozemšťanů, co jsem viděl na internetu. Včera jsem byl na sebe večer dost naštvanej, protože sme ve dne hltal tu slavnou pitvu, celou jí skouknul a pak vyprávěl mámě co si o ní myslim a až večer se mi to rozložilo v hlavě a začal se bát a nadávat si, že sem na to koukal. Ta postava u tebe...Nebyla to tvoje sestra, ale třeba přecejen přišla kvůli tomu, abys stišil rádio ;) co my víme...
Srb
Strach
11. 07. 2007 [22:12]

No ja teda se strachem az ted poslednich par let co se tak zajimam o paranormalni jevy.vyvrcholilo to tim,dyz u me postele stala jakasi postava.Ja posloucham radio,kdyz jdu spat,aby se mi lepe usinalo no a vtu chvili sem si myslel,ze to je sestra stim ze abych ho seslabil,tak sem se otocil radio vypnul otocil se zpet a postava nikde.Neslysel sem nikoho schazet po schodech nic,sestra spala jak spalek,ale jedno vim urcite a to ze se mi to nezdalo.Ale obcas mivam pocity,ze v pokoji nejsem sam,ze me neco pozoruje,ale uz sem nikdy nic nevidel.
Anubis
re:Michi
11. 07. 2007 [10:40]

Jestli to chápu dobře, navrhuješ mi to nalákat a pak zneškodnit. No vzhledem k tomu, že sám vím, že neni co nalákat a zneškodnit, tak se to jeví jako celkem jednoduchý dokázání toho, že se nemám čeho bát. To ale ještě neznamená, že to dokážu. Zavřít oči se sluchátkama v uších a být při tom oslaben o svůj sluch je pro mě téměř nemožné i při světle ve dne. Ale to s tím krokodýlem se mi líbilo, dodala jsi mi určitě odvahu. :)
Michi
re:Anubis
10. 07. 2007 [21:59]

Pokud se nechces prestat bat, mohli by jsme ti urcite nejak pomoc se bat prestat, tak si proste rozsvit lampicku, dej si MP3 do usi a zavri oci a spi. A kdyz ty oci otevres a neco tam bude, tak to treba bouchni mezi nohy, nebo pichni do oci, vim, zni to legracne, ale ja to myslim vazne. Nic ti nemuze ublizit, pokud to tomu nedovolis. Ja jsem tenkrat verila na to, ze mi pod posteli bydli krokodyl a kazdou noc me zkousi sezrat. Dneska bych mu asi urcite dala pesti do huby. Nedej se, jsi uz preci velky kluk a kdyz jsem to premohla ja, tak ty uz to dokazej jeste snadneji. Hlavu nahoru.
Anubis
Ligeia
10. 07. 2007 [16:36]

No já cítím to samé už od mala...vlastně asi odjakživa. Už od začátku, co si pamatuju, že jsem si nějak uvědomoval, co se kolem děje jsem pevně věřil tomu, že z pod postele večer vylézá čert. Zní to takhle po letech docela legračně, ale tenkrát jsem to prostě věděl, že to tak je. Sestra mě vždycky uklidňovala, že tam jsou krabice s věcma a že se tam žádnej čert nevejde...No ať to bylo jak chtělo, byl jsem z toho vyděšenej už tenkrát, v nějakejch pěti letech. Dneska to ale neni o nic lepší - Neusnu otočenej čelem ke zdi, musím být na zádech, nebo otočenej ke zdi zádama a i když je tma, tak pořád zíram do toho temnýho prázdna, dokud neusnu. Něco ve mě je pořád ve střehu a nemůžu kvůli tomu klidně usnout. Když jsem byl malej, tak jsem doufal, že z toho strachu vyrostu, ale zatím jsem moc nevyrost a každou noc takhle zíram do černa třeba hodinu a někdy dýl ,dokud neusnu úplnou únavou.
Luna13
Marcela
21. 05. 2007 [2:33]

Ahoj marcela napis mi mail - Temnotka22@azet.sk dakujem
Ligeia
Čtení myšlenek?
17. 03. 2007 [9:40]

Zaujalo mě,co psala Marie o únosech.Tedy že si vybírají oběti dle nějakého systému.Už od mala mě tato problematika zajímá a často chodím spát s pocitem,že dnes by se to mohlo stát a mám z toho hrůzu.Zajímalo by mě,jestli ONI umí číst lidské myšlenky...a tím pádem by za mnou přiletěli a....možná hloupý dotaz,ale jen mě to napadlo.Co si o tom myslíte?
Srb
for wch
2. 03. 2007 [19:42]

Oco jim jde?no asi oto jakou maji stavbu tela,kde maji organy atd.Chcou je poznat no.Ovsem je fakt,ze my lide nemame mimozemstanum moc co vycitat,protoze z jistyho pohledu na vec jsou stejni jako my.Pokud nas unaseji,cemuz verim,tak na nas delaji pokusy a zkoumaji nas.To stejne ovsem delaji lide se zviraty.Take se jich neptaji jestli chteji nebo ne.Delaji na nich pokusy,tyraji je,vtomto ohledu jsou mimozemstane oproti nam svatousci.
World champ...
video
24. 02. 2007 [21:21]

viděl jsem video o UFO v magazinu VÍKEND a tam LIDI PITVALI UFONA!!!!!!!!!!!!!!strčně řečeno nechápu o co jim jde
mrazka
pro Marcelu
26. 01. 2007 [19:20]

Ahoj Marcelo mohla bys mi o tom napsat na e-mail (renatakubisova@seznam.cz) moc děkuji
Marcela
Znám to !!!!
7. 11. 2006 [15:22]

opravdu unášejí a dokonce používají své asi telepatické schopnosti...Pokud budete mít zájem,tak vám klidně napíšu celý svůj příběh. něco o mně: Jsem docela mladá (30)a docela v práci úspěšná žena.Nemám děti,ale to se časem možná změní.Nebýt bytostí z jiného světa,tak bych byla šťastná.
Alef
pro Marii
2. 09. 2006 [11:59]

Děkuji za odpověď, zkusím ještě toho člověka kontaktovat a zjistit co následovalo . Mohu doporučit zajímavé články ( pokud je již neznáte ) http://www.kpufo.cz/portal/view.php?cisloclanku=2006042602
Marie
pro Alefa
1. 09. 2006 [20:06]

Věřím tomu, že to tak bylo, ale vůbec to nemusel být jen pokus. Většinou se únosy dějí v době kdy spíme, pak je docela možné, že když usnul mohl být i unesen aniž by o tom věděl, protože oni člověka paralizují (ochromí) natolik, že si většinou na nic nevzpomene. A taky v té době byl malý a nic se o tom nepsalo, bylo to tabu i když se únosy děly již dříve. Když mě bylo 15, tak jsem viděla UFO. Šla jsem s mamkou po městě a najednou se nad námi na obloze objevil obrovský světélkující objekt, který měl tvar pneumatiky. Snášel se čím dál níž a byl čím dál větší, v průměru mohl mít tak 150 metrů i víc. Všichni lidi zůstali v úžasu stát a dívali se nahoru. Bylo odpoledne, něco po druhé hodině, léto a hezky svítilo slunce. Nejdřív bylo slunce na pravé straně toho objektu, ale až se snesl nad střechy domů, slunce zakryl a nebylo vidět. Pak takto setrval krátkou chvilku, stále různě blikal, jako by něco fotil, najednou nabral obrovskou rychlost a začal se vzdalovat nejdříve kolmo vzhůru a pak na jih, až zmizel úplně. Lidi si o tom vzrušeně povídali a byli dost celým zážitkem šokováni, asi proto, že byli dospělí a měli důvod k obavám. Já jsem to prožívala úplně jinak, pro mě to byl zážitek, prostě něco super. Za pár let na to vyšla kniha Záhady létajících talířů, kde jsem se o tom i dočetla. Ale pak jsem měla jiné starosti a na celou událost jsem pozapomněla. Až v době kdy se mi únosy stávaly, začala jsem přemýšlet zda to nemá nějakou souvislost, co když již tenkrát si lidi "označkovali či nafotili", nebo podobně a teď na mě přišla řada. Tak nevím, ale víckrát jsem UFO jako takové neviděla.
Marcela
Znám to!!!!
28. 08. 2006 [11:42]

Už od dětství se mnou komunikují.Někdy se to nedá vydržet...Přečtěte si můj příběh,který se jmenuje ,,Oči"
Alef
Dotaz pro Marii
26. 08. 2006 [22:38]

Svěřil se mi jeden člověk, že když byl ještě dítě probudil se s pocitem děsu. Skláněla se k němu nevelká postava, jako z husté mlhy. Místo očí jen velké černé skvrny. Naklonila se jen několik cm. od jeho obličeje. Potom vše přestalo a zbyla jen hrůza... vše se odehrálo asi před 35.roky. Může se jednat o pokus o únos?
SiSTiCkA
Titulky
14. 08. 2006 [12:58]

Potřeboval bych sehnat české titulky k filmu Fire in the sky na 1CD
Loki
;-)
11. 07. 2006 [23:52]

Dejte si pozor, aby vas ti emzaci nejak nezneuzili :-)
Rubik
matrix15
10. 07. 2006 [1:45]

No tak sup sem s tou teorii.
matrix15
pro všechny
4. 07. 2006 [11:58]

Mám teorii o tom že nejsme ve vesmíru sami. kto jich chce slišet ne ch se mi ozve
Veronika
pro Marii
14. 05. 2006 [12:46]

Tak tomu omlazení uvěřím až uvidím fotky před a po:-)
Rubik
Pro Marii
11. 05. 2006 [15:40]

Jo určitě ten příběh napiš,mě osobně to dost zajímá.
Agent Negro
Pro Marii
9. 05. 2006 [21:22]

Děkuji za tvou odpověd a lituju nevěděl jsem....A ted si mě trochu viděsila má přítelkyně se někdy budí s modřinkami nebo škrábancemi a neví kde se to bere přes noc. Snad to nebude tak zlý ale ještě jednou díky za odpověd a omlouvám se za tu netrpělivost :))
Agent Negro
Pro Marii
4. 05. 2006 [20:14]

Koukám že ta nemoc trvá dlouho snad to neni vážný už bych se rád dozvěděl ten tvůj zážitek :))
Veronika
únos
2. 05. 2006 [11:55]

Mě se stalo něco podobného.Jednou v noci mě vzbudil taký divný zvuk, jako kdyby nad barákem visela helikoptéra.Vstala jsem šla se podívat z okna ale nic tam nebylo.Lehla jsem s, ten zvuk na chvíli přestal ale potom se to ozvalo znova a znělo to jako by mi někdo prolítl těsně nad hlavou.to se stalo dvakrát.Potom jsem zavřela oči, byla jsem zpocená hrůzou.Přes zavřené oči jsem viděla kulatá míhající světla.Nevím jak dlouho to trvalo ale po nějaké době to zmizelo.Asi se v mém pokoji určitě něco dělo, protože to probudilo i mého Osmáka degu, který začal pištět.Máte někdo podobný zážitek?
Marie
pro Negra
22. 04. 2006 [3:04]

Jsem momentálně marod, ale až mě bude lépe, napíši.
Agent Negro
Pro Marii-Negro
16. 04. 2006 [21:26]

J8 neřek že ti nevěřím mám to tak spíš neutrální a sem šíleně zvědavej:)) Neřikám že si blázen. Respaktuju to co sem lidi píšou a to že mi to příde občas divný to neznamená že všemu nevěřim!! Ty si mi ale neodpověděla na dotaz který sem sem napsal pro tebe opravdu mě zajímá jak to probíhá a jak se to dá poznat prsím odpověz. Předem díky moc:)) PS:Nedělám si srandu!!!
Rubik
rubik
11. 04. 2006 [21:01]

Hele marie mohla bys me napsat na mail jak probihaly dalsi unosy?ja se o takove veci zajimam tak by me to zajimalo,kdyztak dik.rubik73@seznam.cz
Marie
Pro Negra
4. 04. 2006 [21:25]

V oddíle "Vaše příběhy" si dej do vyhladávače: Mimozemšťané. Ten příběh jsem tam napsala, poprve po letech, ale protože nikdo kdo to nezažil tomu nevěří, každý si o tobě myslí, že jsi blázen /to sice chápu, jen jsem si myslela, že na tyto stránky chodí lidi, kteří věří, že nejsme sami v celém vesmíru, a taky že asi existuje mnohem inteligentnější civilizace, která prostě dokáže věci, které my nechápeme a nemáme proto vysvětlení/. Protože byly komentáře k článku vesměs negativní, uz jsem dálší únosy nepopisovala, přešla mě prostě chuť být tady za blázna.
Agent Negro
Negro
4. 04. 2006 [20:36]

Chci se zeptat Marie: Jak poznáš že tě unesli nebo jak se to zjistí moc mě to zajímá ale přiznávám že zas tolik nato nevěřim ale nechci se nějak posmívat atd....Vážně mě to zajímá. Nemyslim to špatně :))
Miriam
Film
3. 04. 2006 [11:44]

Viděli jste film Fire in the Sky? Je natočen podle skutečné události o únosu jednoho mladíka, který se objevil až po několika dnech a popisoval, co se s ním dělo. Doporučuji.
Marie
únosy se dějí
3. 04. 2006 [0:30]

Taky mám tyto zážitky, mě unesli několikrát a nejen, že brali vzorky, zašli ještě dál a to neměli dělat.
then8
únosy
2. 04. 2006 [23:28]

Nejen že mohou, ale unášejí, mám s tím své zkušenosti a nejsou zrovna příjemné.