Vaše příběhy

Zvláštní schopnosti

Stejný problém jako ostatní - (komentáře)

SaraPape
Intuice
13. 03. 2011 11:51

Musim souhlasit s tim ze asi budes mit nejaky vize do budoucnosti a intiuici,ale myslim ze se ti to zatim vyviji...
ema.violet
Intuicia
10. 10. 2010 14:48

Ahoj,

no mas velmi dobru intuiciu...nemusis mat strach, mozes skusit to, ze ked sa Ti to stane opat, skus na to reagovat na tie pocity a zachovaj sa podla toho.
Aj to je Tvoja vnimavost, ze si si toho vsimla a napisala si to sem.
To s tymi snami neviem to sa mi nezda nicim zvlastne. A s tymi zvieratkami, ano niekedy zvierata su duse ludi....
Ahoj :-)))))
Lili
Ahoj
19. 08. 2010 14:37

Si toho važ takových schopností a také si přečti něco třeba o indigových dětech.?yslím,že máš otevřené vědomí a postupně budeš ovládat toho více akorát si dej opravdu pozor na co myslíš,protože i když někteří ti řeknou je to blbost,ale může se stát,že na co budeš myslet se ti doopravdy stane..takže mysli pozitivně a hlavně se těchto schopností neboj a jenom jim důvěřuj...bude ti to jenom k užitku..=)...to mi věř..chce to jenom trpělivost a odvahu..
Liban
Ahoj
7. 08. 2010 2:37

Je celkem známá věc, že koně a psi jsou velmi inteligentní zvířata a dokážou se naučit spoustě lidských "povelů". Ty tvoje zážitky podle mě nejsou nijak zvlášt´ nadpřirozené. Mě a věřím, že i většině lidí se dějí stejné věci;) Není to nic víc, než důkaz, že by člověk měl pěstovat svůj duševní vývoj pomocí všelijakých technik, jak uzná za vhodné...
Dolfi
Koně rozumějí ...
6. 08. 2010 23:08

Ahoj,na Krakonoši nad Mariánkami je jezdecký klub. Neznáme ty koně, jen jsme se na ně přišli podívat. Jednomu řekla manželka..."zasměj se". On vycenil zuby, jakoby tomu rozuměl. Opakoval tu hru.Nedovedu vysvětlit, prostě to pochopil nebo náhoda se cvičeným? Nevím, prostě se to stalo.Koně jsou moc hezcí.Dolfi.
Stan1k
...
5. 08. 2010 21:48

stejnak ten trik je v tom co verime. jenye lidi veri jen v to co vidi a musi to nejdriv uvidet abz vedeli a teprve potom uverili ale jde to i obracene.
Jelitko
ahoj
5. 08. 2010 21:19

ja si myslim,ze jses jeste moc mlada,jestli budes mit nejake zvlastni schopnosti to poznas az za delsi dobu tak ve strednim veku,takze na takove uvahy mas jeste dost casu.Ale to neznamena,ze se to neprojevuje uz v mladi,nekdy je to uz videt od detstvi,ale je fakt,ze zvirata spis vyciti,kdo je ma rad a taky vyciti nervozitu z lidi a takze jek te ten konik zhodil,treba jsi nebyla ve sve kuzi.
Stan1k
ono zvlastni schopnosti..
5. 08. 2010 17:29

ono kazdej z nas to ma proste jen malo kdo tomu veri a proto to zanedbava ve meste to lidi vubec nepotrebuj nebo si mysli sze nepotrebujou ale ulehcuje to zivot tak co resit vetsinu infotmaci se clovek dozvida kdyz je na to pripraven se je dozvedet. ono for je v tom ze zvirata nam rozumej to lidi jsou hloupi a myslej si ze zvirata nevedi mame v hlave. neagreswivni cloveka pes nikdy nekousne.