Vaše příběhy

- Zvláštní schopnosti -

Stejný problém jako ostatní
    Ahoj, jsem 13-ti letá více méně normální holka, co miluje zvířata, jezdí na koni a občas koukne na nějaký ten zajímavý film. Moc se mi líbí tento blog a doufám, že mi někdo poradí. Předem se omlouvám za délku příběhu, ale jsem tu poprvé a nechce se mi to rozepisovat do jednotlivých kategorií. Mám stejný "problém" jako ostatní na tomto webu... vlastně mám jich víc.

Občas, tak 1-2x do měsíce se mi stávají divné věci.
Budu je číslovat pro větší přehlednost.

    1. Byla jsem ve stáji a protože přijeli 3 noví koníci a já zjistila, že jiné koně než mojí kobylku a její hříbě nemám vyfocené, rozhodla jsem se je nafotit. Všecno bylo v pohodě, většina koní žrala, tak to šlo hladce. Ale když jsem přišla ke kobylce (Jasmíně), která žrala ze žlabu a chtěla jsem si jí vyfotit hned, se na mě otočila. Tak jsem jí řekla: Jasmíno, prosím tě, běž žrát, já tě vyfotim a půjdu." A ona se otočila a žrala dál, jako by mi rozumněla. To samé se opakovalo s dalším koníkem. Opět jako by mi rozumněl, jenže tomu jsem řekla, ať stojí, že až ho vyfotím, dostane chleba. Vyfotila jsem ho a on už stál u dveří a kopal do nich, ale hned jak jsem mu dala chleba byl klid.

    2. To samé se mi stává s mým pejskem, který mi rozumí vždycky, když zrovna nejí nebo nejde kolem plotu pes.

    3. Občas se mi ve snu něco zdá. Ráno si to nepamatuju, ale během dne se mi to připomene. Stane se to. Zatím to byly jen blbosti, např: viděla jsem, že naše češtinářka napsala na určité místo na tabuli slovo, které končilo na y a za ním byla pomlčka. Něco takového se mi stalo asi 5x, ale bojím se, že by to nemuselo zůstat jen u takovýhle blbostí.

    4. Když jsem měla nemocnou babičku, jednou v noci mě napadlo, jaký by to pro mě asi bylo, když by umřela. Po chvíli jsem ty myšlenky zahnala, ale babička do týdne zemřela. Stejná věc se mi stala s mým křečkem.

    5. A naposled. Jela jsem s koníkem na veřejný trénink. Od rána jsem cítila, že to nadopadne dobře, i když do té doby jsem s koníkem neměla žádný problém. Čím víc jsme se blížili k místu, kde se měl veřejňák konat, tím horší ten pocit byl. Jen co jsem vjela na kolbiště, ještě před závodem, bylo to hrozný. Koník se vztekal a nakonec mě shodil a utekl do vinice. Nechal se chytit, ale to nebylo všechno. Shodil mě ještě 2x, to už sice byla spíš moje chyba, ale prostě jsem tušila, že se něco takovýho stane.

    Ještě jednou se omlouvám za délku příběhu. Prosím, potřebovala bych vědět, jestli je možné, že mám nějaké zvláštní schopnosti? Nebo jsem cvok? A když by to byly ty schopnosti, je nějak možné je zdokonalit?

Vydáno:   5. 8. 2010

Přečetlo:  2769 čtenářů
Autor (vložil): murphy

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Intuice
13. 03. 2011 11:51
SaraPape
¤ Intuicia
10. 10. 2010 14:48
ema.violet
¤ Ahoj
19. 08. 2010 14:37
Lili
¤ Ahoj
7. 08. 2010 2:37
Liban
¤ Koně rozumějí ...
6. 08. 2010 23:08
Dolfi
¤ ...
5. 08. 2010 21:48
Stan1k
¤ ahoj
5. 08. 2010 21:19
Jelitko
¤ ono zvlastni schopnosti..
5. 08. 2010 17:29
Stan1k