Vaše příběhy

Něčí přítomnost

Sen, kluk a starý dům - (komentáře)

Maruskamahony
.....
12. 06. 2011 0:42

já bych se bála. myslím že to možné je,aby tam byl. ale pokud se vám nic takového nestane,je těžké uvěřit. moc bych si přála abych taky takhle něco viděla. prostě jen náznak toho,že mrtvá osoba může existovat na jiné úrovni. mě zemřela kamarádka,už je to 6 let,bylo jí jen 19.párkrát se mi o ní zdálo-ale ten sen byl hrůzný. prostě jsem ji viděla ležet mrtvou a jednou se mi zdál sen že na mě koukala,ale nemohla se hýbat.prostě jako by byla mrtvá,ale trochu živá. s hrůzou jsem se probudila a celý den mě bylo divně. zemřela kvůli úplné hlouposti,byla moc hodná holka,ale nechala se ovlivnit úplnými hlupáky. jinak se mi čas od času zjevují ve snech mrtví koně a dávají mi najevo že se mají dobře. běhají,jsou spokojeni. těžce jsem nesla když odešla jedna kobylka-a měla jsem dvakrát za sebou tak živé sny,kde mi dala najevo že je spokojená.pak dlouho nic a já se s tím vyrovnala lépe.dále jsem na to nemyslela a přesně půl roku po její smrti další živý sen. Náhoda? a nebo je možné že i koníci žijí dále. tak mě mrzí že o té kamarádce se mi zdály jen negativní sny-jako že se má zle a není spokojená.
sladidlo
pro Sissi
8. 05. 2011 15:44

:) mě tenkrát taky :)
sladidlo
pro Tom
8. 05. 2011 15:43

Děkuji moc za komentář Tome. Opravdu se nebojím. Strach není dobrý průvodce. ;) Chtěla jsem se jen podělit také o tento příběh. A uvidíme co se bude dít dál. :) Třeba zjistím víc. Je to každopádně zajímavé, ale sama do ničeho "štourat" nebudu, pokud "chce" dá o sobě určitě vědět. :)
sladidlo
pro Andre
8. 05. 2011 15:40

Ano je jich tu více a já tu zveřejnila ten svůj. ;) Nicméně i tak díky za komentář.
Tom
Kluk
8. 05. 2011 12:25

Pokud se vám o něm bude opět zdát sen, zkuste se ho zeptat, kdo je... Případně si sedněte do kuchyně, vezměte si nějakou tužku a poproste, aby vám něco sdělil, zjistit, proč tam ještě je atd. Třeba by jste mu mohla pomoci odejít... Nemusíte mít opravdu strach, on vám neublíží...
Andre
Stare byty, domy
8. 05. 2011 8:44

Sice je to zajímavé, ale není to nic neobvyklého, že se ve starých bytech nebo domech dějí nadpřirozené věci, prostě tam straší. Může to být tak tzv. paměť domů. Podobných příběhů,je na těchto stránkách více.
Sissi
teda
5. 05. 2011 18:07

ten odraz muže v zrcadle mne dostal!Je to moc zajímavé.