Vaše příběhy

Kontakt se zemřelými

Noční zážitek - (komentáře)

Perchta
mandy
28. 01. 2013 10:45

velice zajímavý zážitek. Musela to pro tebe být opravdu veliká zkušenost.... Osobně si nemyslím, že by to byly duše zemřelých bratří, které by tě takto paralyzovaly, spíš se přikláním k teorii, že by to mohla být nějaká entita, kt. se na tebe na hřbitově přilepila....
Dana P.
mandy
21. 01. 2013 12:48

tvoje zážitky jsou fascinující. Jak příběh ze hřbitova, tak příhoda v noci - co to bylo? Přemýšlím, ale nemám odpověď. Ale možná, že to není tabu, jak si domýšlíš, já se domnívám, že mrtví nemají důvod nám zabraňovat dovědět se o nich víc? Ale jde o tvůj vnitřní pocit, jestli to tak cítíš, nepátrej. Taky můžeš zkusit svého ochránce požádat o odpověď na svou otázku ve snu?
iveta
mandy
20. 01. 2013 19:44

já myslím že ano.
mandy.w
dana,iveta
20. 01. 2013 19:35

napadá mě jedna věc,zda právě ke kočkám neinklinují lidé esotericky zaměření,lidé kterí mají blízko k přírodním silám,léčitelství,magii.Souviselo by s tím i to středověké čarodějnictví.Kočka se prý dokáže pohybovat napříč světy,může být tedy prostředníkem ve věcech dobrých i temných.Já sama kočky miluju,mám dva kocoury a maximálně věřím v jejich léčitelské schopnosti.Měla jsem tři,ten jeden byl nemocný vždy když jsem trpěla nějakými zdr.problémy.Na počátku roku jsem byla opravdu velmi nemocná,krátce na to kocour přestal přijímat potravu,vodu a velice rychle zemřel.krátce na to mé zdravotní problémy ustoupily a já se zcela uzdravila.Dodnes jsem přesvědčena o tom,že moji nemoc ze mne vytáhl a zaplatil za to životem.Kočka je opravdu velmi tajuplné a mocné zvíře,má můj respekt.
iveta
ano
20. 01. 2013 19:20

danuš může za to středověk a církev...upalování čarodějnic a jejich pomocníků...koček.
Je to jediné domácí zvíře které je absolutně přizpůsobivé, a přitom vždy svá a neovladatelná.

Dana P.
mandy
20. 01. 2013 18:56

to, že se kočc připisuje toli negativních (pro mne nepochopitelně) vlivů, to je ale jenom v naší kultuře. Myslím, že se to táhne od středověku, kdy lidé nebyli vzdělaní, všude viděli zlé síly a nevěděli si vysvětlit, proč kočce svítí ve tmě oči. Kočky jsou v tom nevinně, mám jich doma 5 a jsou to neskutečně inteligentní a hrdá zvířata, mám k nim větší úctu než ke psům, ti jsou ale založením jiní, nelze je srovnávat. Například není náhoda, že staří Egypťané kočku uctívali jako božstvo (taky to muselo mít nějaký důvod?) - to je ale rozdíl, že?
iveta
kočka
20. 01. 2013 18:50

je u mě symbol astrálních světů,Kočky jsou aktivními telepaty, schopnými vnímat emoce a nadpřirozené jevy, energie a bytosti na zcela jiné úrovni. Za hranicemi našeho vnímáním se pohybují stejně sebejistě jako v našem reálném světě.
Jsou univerzálními léčiteli
Stejně jako pozitivně, mohou tito senzibilní transformátoři energií působit i negativně a touto zvláštní schopností jsou skutečně obdařeny.
mandy.w
duch?kočka symbol.
20. 01. 2013 10:05

Já přece nevím co to bylo,popsala jsem se reálný svůj zážitek,to co jsem prožila.Nevím proč se ty věci staly,kdo nebo co je způsobilo a jak.V podstatě nikdo neví zda duch je ezoterická bytost,protože nikdo neví zda duchové opravdu existují.To jsou jen spekulace.
Příjde mi maximálně zajímavé,jak podobný zážitek,tedy ze začátku vnímání přítomnosti kočky,popisuje tolik lidí.Přitom kočka opravdu byla vždy symbolem temných sil,pomocnicí čarodějnic a tak.Každá pověst má přeci reálný základ,na té kočce musí něco být.
Andre
....
18. 01. 2013 10:02

Z počátku jsem si myslel, že by to mohli být duchové z toho vyfoceného hrobu, ale pak jsem si uvědomil, že duch je přese esoterická bytost, takže není možné aby tlačil na peřinu nebo zapínal mobil. Tak nevím....
Judita
kočka
17. 01. 2013 0:00

Ahoj, stalo se mi něco podobného s kočkou. Usínala jsem a najednou mi na nohy něco skočilo, Sedlo si to a začalo to vrnět jako kočka , i jsem cítila, jak jakoby drápky zvedá peřinu. Kočku jsme doma měli, ale nocovala na půdě. Myslela jsem, že bylo otevřené okno a nějak se dostala dovnitř. Chtěla jsem jí vyprovodit ven, ale únava mě přemohla. Pomyslela jsem si, že jí pustím až se vzbudím. Ráno jsem se ptala manžela, zda jí pustil. Nechápal koho. Okno i dveře byly zavřené a žádná kočka v ložnici nebyla...Když jsem mu to vyprávěla, tvrdil mi , že se mi to zdálo..., ale já vím, že ne, jen jsem jí prostě chtěla odnést, ale nemohla jsem otevřít oči, až jsem z toho usnula. Strach jsem ale přitom neměla.
grebena
kočka na nohou
15. 01. 2013 20:20

Ahoj. Přesně to co popisuješ se mi stalo asi před 2 a půl rokem v Brně v jednom bytě. V pokoji kde jsem spal zrovna sám, jsem se v noci probudil s pocitem jako by na mě seděle (ležela) kočka, jelikož jsme tenkrat kočku v bytě měli, tak mě to až tak nepřekvapovalo. Problem ovšem nastal, když jsem si uvědomil, že jsem ji před spaním vyhodil z pokoje a zavřel dveře a věděl jsem tedy jistě, že jsem ji v pokoji nenechal. Nicméně jsem otevřel oči. Po otevřeni očí jsem viděl svůj stůl, ke kterému jsem byl otočený...vše stále v normě. Pak jsem si tedy řekl, že si na posteli sednu a kočku sundám...jak jsem se ovšem chtěl zvednout neuvěřitelně jsem ztěšknul a propadal jsem se jakoby vedle svou postel...při tom jsem zřetelně viděl asi polovinu pokoje a vypadal zcela realně, ale přitom všem jsem měl pocit, jako by tam někdo byl...měl jsem šílený strach, takový strach, který v realném životě člověk nezažije...je to nepopsatelný strach. Vím, že jsem s tim zápasil dlouho, ale nějak se mi podařilo probudit...hned jsem sahl po lampičce a do rána neusnul...bylo to šílený. Nikomu to nepřeju zažit. Nicméně chci dodat, že asi za půl roku po tomto zažitku se mi zcela nečekaně podařilo vystoupit v noci z těla a viděl jsem sám sebe jak ležím na posteli a na čele mám modrou svíticí kuličku... to už nebylo tak hrozné, ale měl jsem strach, že jsem po smrti :) tak jsem pomyslel na to, že chci zpátky do těla a hned jsem tam byl a probudil se. Od té doby už mám "klid" aspon v tomto směru.
mandy.w
to kika
15. 01. 2013 17:20

Ahoj,stalo se to letos v srpnu,od té doby se mi nic podobného nestalo,ale docela často se v noci kolem třetí hodiny budím a vrací se mi vzpomínky na ten zážitek.Nevím jak se mi vybavil Otčenáš,bylo to automatické,vůbec jsem o tom nějak nepřemýšlela a najednou jsem se slyšela,jak se modlím.Ale je fakt že tuto modlidbu používám docela často,když potřebuju uklidnit,nebo mám z něčeho obavy,naučila mě to babička a dělám to celý život.tak asi podvědomí,každopádně to asi zafungovalo.často mě napadá kam až něco takového může dojít..
Jelitko
kika+mandy
15. 01. 2013 12:33

holky ahoj,podle me at to vypada na cokoliv,vzdy je dobre pred spanim poprosit vaseho ochrance o pomoc a ochranu a to pred astralnima bytostima i pred spatnyma lidima a reknu vam nic s tim nepokazite,ja to taky delam.
kika
To mandy.w
15. 01. 2013 10:07

Milá mandy.w, to co popisuješ je mi známé...Popsala jsem to v příběhu "Sedl mi na postel"...Zažila jsem něco podobného-něco mi sedlo na postel, pak mi to nalehlo na nohy... něco těžkého, hodně těžkého. Cítila jsem tlak, který se mi převalil z levé nohy na pravou a silou mě to drželo. Asi tuším, jaký strach jsi zažila. Obdivuji tě, že sis vybavila Otčenáš...To já jen panikařila...Od té doby máš klid? Jak je to dlouho? Opatruj se
Alef
=
14. 01. 2013 17:12

Fotografování hrobů je asi opravdu někdy problematické. Sám sice žádnou zvlaštní příhodu k tomuto tématu nemám, ale myslím, že v komentářích u článku Strašidelný hřbitov popisuje jistý fotograf svůj zážitek s pořizováním fotek při katalogizaci nějakého hřbitova.