Články

Zajímavosti

Rakovina - (komentáře)

Makyna
=dodatek
29. 12. 2008 9:02

také souhlasím částečně s Věrou,ale s tím dodatkem,že je rakovina geneticky zakodovaná.A geny jsou přenašeči nemocí až třeba do pátého pokračování rodu.Je to hnusná nemoc.Doufám,že v budoucnu už bude nějaký lék,ale pochybuju,že se toho dočká naše pokolení.Nejde o nezhoubné nádory,které se vyjmou a je klid.Jde o zhoubné,které se odstarní,ale přesto nádor už začal metastázovat a z jedné metastázy je jich dalších tisíc a tak to piramidálně pokračuje,než je prometastázováno celé tělo.Já se jen modlím,aby sa tato nemoc týkala malého počtu lidí.
Makyna
=ahoj
29. 12. 2008 8:55

Můj tatínek zemřel na rakovinu plic před půl rokem.Částečně si za to mohl sám,protože byl silný kuřák 20 let.Ale také pracoval v uhelných dolech a 35 let vdechoval mour z uhlí každý den.Já sama nyní pracuji coby zdravotní sestra v hospicu(pouze onkollogičtí pacienti).Kdo se nesetkal s rakovinou osobně a neslyšel nářek a strach těchto lidí,tak je zbytečné,aby se k tomuto tématu vyjadřoval.Lidé s rakovinou mají především strach a bolest.Mají rakovinu jakýchkoli orgánů.Rakovina je genetická nemoc.Tudíž jí mohu po mém otci mít i já,nebo moje děti,nebo vnoučata.Ale dá se toto riziko minimalizovat.Především se vyhýbat karcinogenním látkám a mít kladný přístup k životu a samozřejmě chodit na preventivní vyšetření,aby se popřípadě rakovina zachytila včas,než prometastázuje celé tělo.
Grush
2 Edith
11. 09. 2008 20:47

Podle tebe žádné vnější příčiny neexistují? Promiň, ale ty evidentně nevíš o čem píšeš... :-(
Edith
Rakovina je vzdor.
10. 09. 2008 20:28

Rakovina je odrazem bezohlednosti k okolí, k celku, ke společnosti. Je to boj proti všeobecným pravidlům společnosti, rebelie. Z tohoto vnitřního pocitu vzdoru pak rostou v těle buňky, které nerespektují celek, tedy orgán. Pokud jich je převaha, ohrožují správnou funkci orgánu, což postupem času dojde k ohrožení (poškození) funkce celého organismu. Vznik rakoviny není zapříčiněn žádnými vnějšími okolnosti, za vnik rakoviny stejně jako za vznik všech ostatních nemocí a zranění si člověk může sám svým myšlením. Zdravím Věru.
Morld
Morld
5. 09. 2008 20:53

hloupost veskereho dnesniho leceni je zapricine tim ze si neuvedomujeme zakladni 3 casti cloveka .telo,duch a duse.doktori leci telo chemikaliemi a jedy ,homeopati ducha energetickymi body a vibracemi,psychologove zase ducha ale vsichni jsou hlupaci !!protoze nechapou neviditelne spojeni kazdy z nich se zameruje pouze na jednu jedinou oblast pomoci ktere je leceni neefektivni.uz staroveke nerody vedely o techto 3 mocnostech a podle nich take lecili a my lide 21 je teprve musime obevit?vsichni si delaji prdel s faraonu ze to tam vsechno delali pomoci otroku a jednoduchych zarizeni jenze prispustme si ze byli technicky vyspelejsi jako my!!!!jeste stale se muzeme ucit ze starych textu .jak se zda maji nas co naucit.
Achernar
Souhlas
4. 09. 2008 21:39

Souhlasím s Věrou :) Jsem téhož názoru.
Věra
můj názor
4. 09. 2008 16:53

řekla bych, že rakovina vzniká , dlouhodobým nevyrovnáním se s něčím v životě, pocitem viny, k tomu špatnou stravou,utajeným strachem ze života. Tělo bez psychiky je mrtvola a co dáme do psychiky to se promítne v těle.