Články

Zamyšlení

Psychické týrání - (komentáře)

Verdana
Silna obrana
9. 05. 2009 18:52

Musíš sa postaviť daným osobám nenechaj aby ta ponižovali zachovaj sa tak ako sa oni chovajú k tebe naber energiu s vecí ktoré ta robia šťastnou najlepšia obrana je rozum použi ich vlastnú zbraň zaútoč aj ti ich vlastnými slovami nevšímať si ich blbosť ešte viac ťa budú tiranizovať obráň sa
baraskaska
re
18. 02. 2009 22:09

jo od první do devátý třídy...trochu i na střední...bohužel podle mě se s tím nedá nic dělat...Ale abych to řekla upřímně jako dospělá osoba dokážeš mnohem líp reagovat na tohle....Oproti dětem,které každej sebemenší psychickej natlak,může odrovnat na zbytek života.podle mě je nejlepší nepodléhat tomu,a snažit se nedokázat jim jak strašně tě to sráží na kolena.Nevím já když jsem se před zraky osob které mě ponižovali řezala,tak na mě byli ještě hnusnější.takže fakt lepší nic nedávat najevo a nevšímat si jich
nobrain
asdasd
20. 10. 2008 17:21

presne ja uz ale aspon 3 roky dufam ze sa to tym osobam setko raz pekne vrati , muahahaha :D no a co ? obrali ludi a roky zivota , cudzopasnici jedny , su to sebci co vidia len seba . len volako v poslednom case si myslim ze setko zle sa nevrati naspat a ostava zabudnute .
Deepblue
:)
19. 10. 2008 10:12

V první řadě je nejvíce třeba odvrátit vlastní myšlenky od nějakých trojúhelníků, spiknutí, psychických ataků, všech lidí, kteří osnují zlo, či mají zájem parazitovat na cizí duši. Jejich největší "zbraní" je právě vaše vlastní obava, "co mi proboha můžou všechno hrozného udělat". Já říkám - nemůžou NIC, pokud jim to vy sama NEDOVOLÍTE. Další mocnou záludností zlých lidí je snaha vyvolat ve vás STRACH, neboť ten je bránou ke všem vnitřním problémům, slabostem, nejistotě, zoufání, nespavosti, návalů hrůzy, nejistot, zmatků, chaosu, dezorientace, propadání panice, myšlenek na sebevraždu, absolutní ztráta sebevědomí..... Nechte plout zlé lidi jejich vlastním ubohým životem, protože vaše myšlení obrácené k nim , k jejich směru je ŽIVÍ VAŠÍ ENERGIÍ. Jděte do přírody, do lesů, rozpomeňte se na na vlastní vnitřní podstatu. Zájmy, ušlechtilé cíle, vlastní důstojnost, vlastní charizma a věnujte se výhradně vlastní vnitřní radosti, která je katalyzátorem všech dobrých sil, uvědomění se, povznesenosti ducha. Pokud jste věřící, navažte dialog s Bohem, radujte se, že máte život, hledejte v něm krásné opomíjené věci, vypuďte ze sebe tak strach z lidského hnusu a žijte svůj život, ne život v otroctví pod diktátem pár frustrovaných jedinců, kteří sami sebe ztratili a chtějí ze svého neštěstí potápět i další lidi. Nenechte si to líbit a važte si sama sebe. Ať se daří:)))))))
Věra
k článku
18. 10. 2008 21:24

Pokud jsdi se stala obětí trojůhelníku, je to docela síla, protože to jsou tři osoby, které se proti tobě postavili. Až budeš cítit, že někdo s tebou manipuluje , představ si ten trojůhelník a v něm uprostřečd kříž, to dělěj tak dlouho dokavaď budeš cítit zlo, uvidíš, že to přejde, hodně zdaru ve vítězství dobra.
Jarda
re:
18. 10. 2008 20:44

Bohužel je tady málo informací na to abych si moch udělat názor nebo ti poradit.
AZteC
obrana a útok
18. 10. 2008 19:53

Taky se mi to občas stane, sice se snažím bránit psychicky, jak to má správně být, ale krasné by bylo to použít i ve fyzické podobě =)