Články

Zajímavosti

Statická elektřina vs éter - (komentáře)

Morld
:-)
10. 03. 2009 21:21

omlouvám se za chyby :-D učím se psáti deseti :-)
Morld
:-)
10. 03. 2009 21:18

slišel sem ze abraham disponoval receptem na premenu rtuti na zlato. tato technologie byla udajne pouzita i pri vyzbrojování izraele.pochopení dimenzí,paralelních vesmíru a casu jako souvisleho retezu je nejprůlomovejsí blok jaky ma v součastnosti fyzika pred sebou.je to jeden z bloků který zpusobuje tak mnoho nevysvetlitelnech jevů. dokonce by i peklo nabylo realnějsí podoby nez renesančních oběvů. domnívám se totiž. ze na techto devíti dimenzích je zalozeno celé univerzum. dimenze je vpodstate vnimání určitého frekvence casoprostoru. dejme tomu ze 9 dimenze je nejvysí frekvence, zdroj a hlavní inteligence vyzarující blahodárnou sílu samotné existence. takto to klesá postupně dolů. nemám ani paru která dimenze je ta nase. kazdopadně není poslední . protoze kde by se jinak vzala myslenka pekla? peklo je pravdepodobně prostor v nisí frekvenci kterou nevnímame mimo jisté trhliny napr. hrad houska.urcite se nejedná o planetu lavy, plnou certu.pravdepodobně se jedná o ohavnějsí svet s horsími kontrasty barev s rychleji plynoucím casem nez u nás( tady tak troku fantazíruju) nebe je pak dimente nad námi.s pomalejsím plynutím casu, nadhernejsími barvami a mnohem vyspelejsími dusemi. peklo tedy opravdu muzeme brát za jekesi napraviště.jen bych jeste dodal ze ani toto není nic nového .stří severané a egyptané meli veci podobnej pohled na stvoření.
Zbyněk P
Pro Morld
10. 03. 2009 20:48

Vážený, máte zcela pravdu. Z mé strany to byla jen určitá paralela - příklad ke konkrétní stati jedné úvahy, kterou vyslovil "Garias". Je zcela pochopitelné, že by se mělo hledat a bádat v prostoru fyzickém, ale i v prostoru duchovním, neboť .... určitě znáte, či jste slyšel o přeměně soli (či určité "rtuti") ve zlato? A právě éter hraje v této záležitosti velmi důležitou roli. Pochopielně, že jen v duchovní sféře. Přeji hezký večer. Zbyněk P.
Morld
:-)
10. 03. 2009 20:32

panové proc hledat v nasí zemi. neco takového je opravdu nepravdepodobné. ale preci na tom neco je nic nevznikne jen tak. rekl bych ze bysme meli hledat spise v prostoru. tím mam namysli dimenze.teorie superstrun ríka ze existuje 9 dimenzí.ktere se vpodstate prekryvají. takze mimo nasi zem je tu dalších 8 zemí na takrka totozném místě. myslím ze tato teorie nekam vede .povazte
Zbyněk P
Pro Garias
10. 03. 2009 20:23

Vážený, to co uvádíte, tak na tom může něco být. Bohužel pro mne (bohudík pro vás - pokus o humor) nejsem fyzik, takže nejsem schopný vám to potvrdit či vyvrátit. Přiznám upřímně, že si nedovedu to, že by Země byla dutá a v ní tzv. bájná Agartha, nebo-li společnost, která je daleko před námi v uvažování i svými přístroji a zařízeními. Dle mého selského rozumu tak tam, kde je rozžhavené jádro, je nemožno pro nás býti. A že by toto rozžhavené jádro bylo, resp. nebylo ve středu Země, ale jen v určité horizontální hloubce, si nedovedu vůbec představit. Ale teorie "Duté země" právě s takovým rozpoložením kalkuluje. No, uvidíme. Je možné, že vše je úplně jinak. I to, co si myslíme,, že je takové, o kterém jsme přesvědčeni na 100% že je to realita. Přeji hezký večer. Zbyněk P.
garias
je dosť veľa zdrojov
10. 03. 2009 20:07

ale sú aj také ktoré potvrdzujú neustále väčšiu hustotu hmoty (hornín) smerom dovnútra planéty. Je to tuším magnetická rezonancia, ktorá určuje zemský plášť a jadro. Jedná sa oto, že cez planétu sa vysielajú magnetické vlny, ktoré prejdú alebo sa odrazia a v závyslosti ako rýchlo prechádzajú týmito vrstvami sa dá určiť ich hustota. Preto bola konštrukcia určená na kôru, plášť, jadro. Naozaj neviem či je Zem dutá, podal som to ako iba myšlienku.
Zbyněk P
Pro Garias
10. 03. 2009 20:03

Pane "Garias" rozumím tomu tak, že nenápadně směřujete k teorii "Duté Zemi"? Aspoň to na mne tak působí. Je fakt, že zmínky o této teorii lze nalézt v ústních tradicích i v náboženských spisech mnoha kultur (dřívějších). Příklad jednoho vědce "naší moderní doby" - Edmund Halley, který k této teorii došel a který ji zastával. Přeji hezký den. Zbyněk P.
garias
vákuum bolo vytvorené
10. 03. 2009 19:37

už dávnejšie som troška čoto čítal o prístrojoch na voľnú energiu. Tam istý vedec písal o tom, že ako je možné, že vákuum je absolútne "nič", no napriek tomu vykazuje isté fyzikálne vlastnosti. Bol názor, že vákuum bolo zaradené do fyziky ako "dokonalé nič" práve preto, aby sa obmädzil výskum v tejto oblasti, a následne možnosť získavať energiu z vákua. Sám Tesla, najväčší človek podľa mňa, hovoril, že asi v 1 cm kubickom sa nachádza energia pre celé ľudstvo na 100 rokov. Kdesi inde bol takýto názor. Otáčajúci sa (pohybujúci) elektrón vytvára pole vo svojom okolí. Toto pole putuje nekonečne dlho. Ak takéto pole vytvárajú všetky častice, a nekonečne dlho a možno aj ďaleko, potom je tu neuveriteľne veľa energie. Zoberme si planétu Zem. Napadlo mi, že ak by bola reálna teória o jej zložení a zobereme do úvahy gravitačné pole, potom vnútro Zeme musí byť prázdne. Pretože povrch všetko pritiahne, nad povrchom aj pod, a v strede planéty musí byť gravitácia nulová. Som domnienky, že musí byť od istej vzdialenosti od stredu prázdnota. Čo sa týka gravitačnej sily... Väčší zhluk častíc spôsobuje priťahovanie. Výsledná sila príťažlivých a odpudivých síl medzi časticami má ten effekt, že sa prejaví viacej príťažlivá. Ak sa nám podarí usmerniť póly do istej polohy, potom môžme vytvoriť napríklad magnet. Manetické pole Zeme je asi niečo podobné. Dlhodobé usporiadavanie častíc planéty. Čo sa týka toho éteru. Priestor s obsahom nekonečnej energie nazval Tesla éterom. Vákum podľa mnohých vedcov ako taký neexistuje. Statický náboj by mohla byť energia vzniknutá jednotným usporiadaním častíc (zhlúk energií) nejakej časti priestoru. je dokázané že keď zapálite žiaruvku v izbe má táto žiarovka nejaký odpor. No po jej zhasnutí a následnom zapálení je vznikná enormný impulz, rapídne zvýšenie nergie. Pán Martinez, ktorý sa zaoberá magnetickými motormy hovoril, že ak dáte dva magnety ku sebe rovnakým pólom (aby sa odpudzovali), budete ich približovať v horizontálnej rovinu tak že ked budú nad sebou bude odpor najväčší, a sila magnetov vám nakoniec odrazí ruky, vtom momente vzniká impulz odporu energie, a magnetický odpor je najväčší. Teda odpor nieje najväčší vtedy keď sú magnety úplne blízko seba, ale vtedy, keď sa odrazu , vmomente začnú ztejto polohy od seba vzďalovať. Táto oblasť je pre nás naozaj TABU. No myslím, že aby bola nergia niekde, musí byť halvne pohyb. Čoho ale, je už iný príbeh. A čo je to vlastne enrgia? Kto to vie, toho budem uznávať dokonca života :D
Zbyněk P
Mohu
10. 03. 2009 18:43

jen souhlasit s článkem. Vždyť již dřívější mágové s touto oblastí pracovali a jaké měli obrovské úspěchy!! Je pravda, že jsou známy určité zápisy oněch objevu (včetně vlastních operací), ale bohužel, neumíme to rozluštit. Mnozí se pokoušejí, ale (ještě jednou) bohužel, bez viditelného úspěchu. Takže nám nezbývá nic jiného, než-li jen doufat v osvícení, resp."rožnutí lampičky v hlavě" někoho z lidí, aby tyto taje "zviditelnil" a "zhmotnil" pro nás ostatní. Nejsem si zrovna jist tím, že by naše věda, byla toho schopna. Tím v žádném případě nechci se dotknouti vědců. No, nechme se mile překvapit. V nejhorším případě, to zase upadne v zapomnění na nějakou kratší, či delší dobu. Přeji hezký večer. Zbyněk P.
Morld
:-)
10. 03. 2009 7:57

uvedomte si jak je nam vseobecně uznavaná teorie vyvoje clověka směšná .nechápu kde berou odvahu ji prezentovat ve skolách ikdyž v odborných kdruzích uz se jedná a blbost. neco asi nesedí kdyz ty chlupatí neandrtálci lovci a sběrači vytvořili věci na ktere nemáme dnes.celá darvinova evoluce by byla smetena do koše.protoze my jsme vlastně žadný pokrok neudelali jen znovu obevujem jednou uz znalé.jak nasi nevedomí hlupáčkové archeologové deno dene dokazují. držící se teorií které nasprtali na vysce postradajíc kapku fantazi.jak takovíto lidé mají neco obevit.bez fantazie jeste nikdo nic neobevil.archeologové s oblibou říkají že spekulativní teorie o zasahu cizí inteligence zneuctívají dila nasich predku.ale opak je pravdou .to oni zneuctívají jejich technologicky vysoce vyspelá zarízení kdyz je prohlasují za kultovní:-)