Články

Vize budoucnosti

Biblické proroctví - (komentáře)

Veinza
jj
3. 09. 2009 21:50

ja si myslim ze buh ma vsechno dobre naplanovany uz od sameho zacatku daval nam ruzny znameni ktere se zapisovali aby nas varovali proto se natocil tenhle film dabel nas podvede ale ne vsechny uvidime v roce 2012 jestli se obevi nejaky falesny jezis pak ho musi buh potrestat a ocistit tuto planetu a pak vytvori novy zivot... vsechno zlo co je na zemi za to muze dabel a je ho vic s vic a kazdy skukty se vraci jak zly tak dobry takze jestli tady bude hodne lidi co zacnou verit falesnymu jezisi tak se nedivte ze tady ma byt takovej chaoz
Jaroslav
To deep Blue
26. 07. 2009 10:42

Myslím si, že lidká pýcha a povýšenost předchází pád, jsme také zvířata, nejsme o tolik jiní, zvířata jsou obyvateli planety stejně jako my a mají stejná práva na svůj prostor a plnohodnotný život, bohužel zde ale vládne právo silnějšího a nejvíce ho zneužívá zvíře člověk díky svému rozumu, ten by ale naopak měl použít k tomu, aby žil a nechal žít, aby chránil a pomáhal, tím by se stal ze zvířete člověk, tak to je člověk to nejkrutější zvíře, jen dumejte lidé o svých činech, jsem rád že o tom někdo přemýšlí, já jen chci, aby jsme nikdo neutekli před svými činy, chci spravedlnost pro všechny a bratrství mezi všemi.
Deepblue
Zvířata.
4. 07. 2009 6:21

Blasfemie a schizma o zvířatech jako věcech bez duše a svého vlastního poslání zanesla na svět římskokatolická církev. V novém vydání katolického katechizmu je uvedeno, že " Provádět pokusy na zvířatech je MRAVNĚ PŘIJATELNÉ." Vědomí degradace zvířat přináší na svět lidské náboženství. Je to produkt lidského zla. Zvíře je pochopitelně krásným božím tvorem, které Bůh miluje a svěřil lidem, aby o ně s láskou pečovali. A ráj bez zvířat? Co je to za nesmysl, vždyť první kdo byl do ráje stvořen před pádem člověka - byla právě zvířata.
garias
predstav
2. 07. 2009 21:41

si malé dieťa ako sa díva na malú krabičku od masla a nevie čo stým :D. Teraz sa na ňu díva mladý chlapec a uvažuje či si natrie chleba :D. No a na koniec starý muž, ktorý to všetko už pozná ale rozmýšľa či si to maslo kúpi. Aký je medzi nimi rozdiel? Jeden je od druhého skúsenejší, a na inom inteligentnom stupni. Znamená to, že ten starý muž, znamená viac ako to malé dieťaťko??? Nezmysel. To isté pletí aj pre zvieratá. Zvieratá sú na inom vývojovom stupni. No neznamená to, že nič neznamenajú :D. Zdá sa mi, že toto ten všemohúci a hlavne najmúdrejší Boh nechápe :D.
Tark
Zvířata?
2. 07. 2009 10:20

to video je sice hezké...vyloženě tam nabádají aby se lidé modlili... Ale co zvířata?Ty se přece modlit nemužou,v boha asi taky nevěří,protože nemají rozvinutou tu mozkovou část! Není to trochu nefér? Jako zvířata nebudou žít,protože se nemodlí? Jsou tam ukázky jak tam ježíš vytahuje lidi do nebe,ale co zvířata?Ryby,savci,hmyz? Ten tu nechá?
TS
:-D
30. 06. 2009 11:01

tak to bylo moc...větší nesmysl jsem už dlouho neviděl. Vydržel jsem se dívat 12 min, ale i to bylo až až...Vážně nechápu ty, co dokážou uvěřit takovímto prázdným slibům a kecům. A souhlasím s tím, že to vypadá jako práce nějaké sekty....
Deepblue
.
30. 06. 2009 10:51

Nevím zda je to proroctví podle bible, je to spíše leporelo podle církve. Příběh je to zajímavě zpracovaný, dost hodně ve stylu komix fantasy. Ovšem jednotlivé body možného vývoje a průběhu jsou velmi pravděpodobné a dávají logický smysl.
garias
spôsob klamania...
23. 06. 2009 19:19

celý film je výborne urobený, ak si ho predstavím ako rozprávku na dobrú noc :D. Veľa krát uvažujem, či veriaci, akéhokoľvek vierovyznania, sú vôbec myšlienkovo aktívny v tomto svete. Rád by som uviedol pár myšlienok, ktoré sa snažia navodiť veľké veci v dušiach veriacich, ale v skutočnosti sa pokúšajú opäť veriaceho iba oklamať. Chyby v myslení? ***Aké katastrofy prichádzajú a sú svedectvom napĺňania proroctva, keď podobné katastrofy vždy boli a vždy budú? Vo filme však hovoria o tomto probléme, akoby si boli absolútne istí, že sa koniec sveta naisto blíži. ***Spomínaný medzinárodný terorizmus je taktikou svetovej vlády. Čo myslíte? Prečo sa objavuje vo videi pre veriacich? ***Ježiš vraj povedal "keby bol môj odchod odložený, nikto na Zemi by neprežil" :D rád by som vedel ako na to ten Ježiš prišiel, len nepovedzte, že je to pre náš rozum nepochopiteľné :D. ***Vo videu ďalej bolo, že človek sa bude vedieť sám seba zničiť, potom Boh urobí, že všetko život na Zemi zanikne. Chápe to niekto? :D ***Na konci sveta budú prevládať zlé vlastnosti ľudí. Ako vznikla domnienka, že ľudia pred nami boli lepší? Nieje to preto, že je taká doba? Ako vieme, že keby ľudia minulí, žili teraz, neboli by ako my? ***Boh údajne vyhubí zlých ľudí. Nemajú snáď títo ľudia slobodnú vôlu? A keď sa rozhodnú pre zlo, budú vyhubení? Kde je teda právo človeka dané Bohom, na slobodné rozhodovanie? ***Tá časť kde bolo čarodejníctvo , mágia považované za hriech ma presviedča dokonale o tom, že veriaci nemá študovať iné prúdy myšlienok, ktoré ho obohatia, okrem tých, ktoré mu udeluje Boh. Veriaci bude vtedy dobrým veriacim, ak bude slepo počúvať a robiť čo mu Boh bude hovoriť - presne ako otrok. ***"Vlády sa budú stretávať s pohromami" Tu sa vládcom nepripisuje žiadna vina na tom aká ja dnešná spoločnosť a ako ľudia žijú či umierajú. Žiadne vojny, vraždy, krádeže, to všetko je dielo satana, čo považujem za úplné oblbovanie myslí veriacich. ***"A tak spácha diabol najväčší hriech" Nech sa stane čokoľvek, diabol to vykoná a my budeme niesť následky? ***Kto krivdí, ten nech ďalej krivdí. Kto je pošpinený, nech je naďalej pošpinený. Kto je spravodlivý, nech je ďalej spravodlivý a kto je svätý nech naďalej ostane svätým V týchto veršoch nie je žiadna reč o vývojy duši, alebo o zmene myslenia k lepšiemu. Žiadny vývoj ducha, žiadne lepšie časy, žiadne racionálne myslenie, žiadne učenie ľudí ako majú žiť v tomto videu nebolo. Ľudia sa predsa majú duševne vyvíjať a nie iba slepo veriť. Celé toto video je robené pre toho, kto iba ticho sedí, a slepo načúva, pričom uverý každému slovu. Takýto človek bude navždy otrokom, a nikdy nebude "spasný" :D. Spasený je ten, kto uvidí pravdu...
Morld
:-)
23. 06. 2009 17:16

tak mě napadá jestli to není jen novej pokus našeho jehovistyckého občana který už jednou zautočil dogmatistickým spamen na tento web:D byl silně potřen!:D mozžná se jedná o druhý pokus nas preves na tu jedinou pravou viru:-)D
nobrain
ada
22. 06. 2009 22:19

dik lebo uz som sa zlakol .
lup
Nobrain
22. 06. 2009 22:06

Uisťujem ťa, že sa toto v Biblii nepíše. Ako som spomínal, s veľkou pravdepodobnosťou to sú predstavy Svedkov Jehovových. Pozeral som to asi 10 minút a zdá sa mi, že film nesie ich rukopis. Ich predstavy sú na úrovni sci-fi, napr. že v raji bude sedieť ovečka vedľa hladného leva a lev ovečke neublíži. To si nerobím srandu, to mi hovorila kolegyňa patriaca medzi svedkov. Nikto totiž nevie, čo bude. Viacerí starozákonní proroci predpovedali budúce udalosti len na pomerne krátku dobu. V knihe Zjavenie Jána sú písané údajné proroctvá budúcich vekov, ale nič sa nepíše o tom, kedy sa udalosti majú stať. Kniha obsahuje znamenia budúcich vekov. Dodnes sa teológovia nevedia dohodnúť, či udalosti sa stali, alebo iba stanú. Kniha je plná nepochopiteľných obrazov, symbolov. Na výklad knihy mám svoj vlastný názor, vysvetlenie veľmi jednoduché a prijateľné pre každého človeka. Ale to je na dlhšie.
nobrain
mam dotaz
22. 06. 2009 16:45

to hento sa pise v biblii ze ked bude po vsetko a bude raj tak budeme moct skumat divi vesmiru ? ze nebudeme viazany k zemi ? to fakt sa tam pise ? nemohol by mi nekto na to odpovedat ?
lup
proroctvo
22. 06. 2009 8:16

Nevidel som video celé, ale má to silný jazyk, apokalyptické vízie a predstavy Svedkov Jehovových.
Morld
:-)
21. 06. 2009 20:36

po velkém přemáhání od nepřílíš lakavého začatku plného andílků,barev,jezisku a oveček sem se dodíval az do konce:D vubec nevím co bych k tomu řekl.jestli to někomu dělá orgasmus dívat se na spasení tak at se dívá..:-)zabavu přeju všem fanatickým křeštanů.ale opravdové spasení přeju těm které tento film nazývá šelmami,zavrženými a podobně.vubec nevím kde ten plešatej ŠAŠA bere tu jistotu ze pravě on je ten co se drží krista:Dto je věc především interpretace :-)jinak film je celkově dost!:-) odtržený od reality :-))))D a obdivuju autora ze to dal na dak bezbozný a demonský server plný okultistu:D jinak fandím všem dobrým lidem který nepotrebují bibli ke spasení ....:_)