Články

Záhady a tajemno

Třetí oko - (komentáře)

Dewillboy
3 oko zrcadlo
11. 12. 2016 17:21

Ahojda
Zajímala by mě co to znamena když se zrcadlo před vámi začne hýbat...zkousel sem aktivaci pomoci zrcadla koukam koukam obličej mi tmavne sem tam se jakoby zamlzi ale pak se mi zrcadlo 2x pohnulu ? Da se to považoval za známku úspěchu?
Dik moc všem
Petule
třetí oko
21. 03. 2012 22:04

I já se pokoušela otevřít třetí oko přes zrcadlo..pečlivě jsem si pročetla návod i upozornění,že tam člověk může vidět ošklivé věci.Stejně jsem do toho šla.Chvíli se nic nedělo,ale potom se začal obraz v zrcadle měnit a hezký pohled to nebyl.Podle pokynů jsem vytrvala a dívala se celé tři minuty...na zádech studený pot z věcí které jsem tam viděla,ale vydržela jsem.Druhý pokus jsem raději nedělala,ta hrůza mi jednou stačila...a rozhodně si nemyslím,že by to byl optický klam
Vasekk
Oko
10. 02. 2011 11:34

To, že se Vám před zrcadlem změní podoba si myslím, že neznamená nic. Je to jen postupné zatemňování obličeje, jen se Vám zdá, že to je někdo jiný nebo jiná podoba, jste to vy, jen máte časti obličeje zatemněné.
Ivu.ška
ano nebo ne
5. 08. 2010 20:23

Někdy tak přemýšlím jestli opravdu je moje třetí oko otevřené nebo jestli je moje představivost tak veliká..Já věřím na duchy,život po životě a vůbec na ty astrální věci od malinka,i když se snažím vysvětlovat si některé věci i vědecky,vždycky skončím u toho že naše energie po smrti musí někde zůstat..No chtěla jsem jen říct,že já lidi kteří fyzicky neexistují vídám normálně,když jedu autem vydím je stát uprostřed lesa v zatáčce,každé ráné když uklízím v práci,vždy mi u jednoho stolu sedí osoba,která mě pozoruje i když vím,že jsem tam ještě úplně sama..Jednou se mi stalo,že mi stál v cestě dvoumetrový stokilový muž v černém kabátě a já jak jsem šla rychle jsem sebou škubla že se vyhnu,ale když jsem se otočila nikdo tam už nebyl,připadala jsem si jako ****,ale naštěstí si nikdo z kolegů nevšiml..Jelikož mám tohle od mala,už to moc neřeším a třeba s těmi lidmi i mluvím,třeba s tím co mi sedává u stolu,vyprávím co se mi stalo včerejší den a tak,odpovědi jsem se zatím nedočkala:D ale na jednu stranu věřím,že to nějaký důvod má,že chodí zrovna za mnou.
Natty
Třetí oko
23. 07. 2010 16:06

Opravdu ho máme.Každý z nás.Ale ne každý je dost zralý na to aby ho trénoval a používal.Můj osobní názor,který tedy není podepřený žádnou autoritou,ale jen zkušeností,je ,že používat třetí oko je možné poze v duchovnína stavu alfa a pro lidi kteří se nikdy těmito věcmi nezabývali to může být i dost děsivé.Není to nic tajemného je to jen dávno zapomenuté umění,ale příroda asi dobře věděla ,proč ho nezapomněli jen někteří.
Kalcho
Duchovné schopnosti
22. 02. 2010 21:52

Momentálne mám od kamaráta požičanú knihu
Objavte silu svojej mysle
William W. Hewitt

Je tam všetko od základnej duchovnej úrovne dalej a dalej.Len chcem dať niečo k veci.Už dlhšiu dobu sa snažím aktivovať 3 oko vždy keď som v klude a začnem sústrediť oči na jeden vymyslený bod v mojej mysli pocítim v strede čela nad nosom mierne chvenie ba až šteglenie(lechtání) a ďalej sa mi už nedarí..aj večer keď sa zo zavretými očami snažím vonku otvoriť 3 oko pri pohlade na Mesiac(ktorý ma fascinuje) tak mám také isté pocity a city ako keď to skúšam za ležma v tme.Raz sa mi stalo že keď som sa pozeral s otvorenými očami poobede do zrkadla(bol som unavený) Tak som zrazu začínal v zrkadle vidieť nejakú inú tvár trocha tajomnú vtedy som toho nechal.Chcem vedieť či mám možnosť ho v blízkej dobe otvoriť?A k mojmu kamarátovi.On má trocha viac rozvinutú duchovnú úroveň ako ja ale mi ešte nikdy nerozprával o tom že by mal Astrálne cetovanie alebo by otvoril 3 oko.
Stanik
!!!18+!!!!
1. 02. 2010 14:09

ach jo, existoval jeden skvelej genius co vynalez LSD jen to zkuste neni na tom nic spatneho. smich leci a prodluzuje zivot to za prvi a za druhy lsdcko nadopuje nas mozek a mame lepsi predstanivost. Potom tu vykladejte neo o tom co je realne a co neni. Taky kdyz se rano podivat na oblohu a neni tam ani mracek tak to preci neznamena ze vecir nebude prset. LSD je zakazano kvuli tomu ze rozviji fantaziji fantazije odbourava realitu a pak rozviji nase schopnosti. A s tim ze se nekdo zblazni cin ne jeto jen na nem kam az tu svoji pravdu dovede. a vlastne jen dodam co je realita? ten falesnej svet za oknem? pokud podle nekoho to tak je tak prosim.
123456
strach
23. 01. 2010 18:50

mam se pri aktivaci tretiho oko neceho bat?
Pavel B.
Pozor!!
7. 01. 2010 19:25

Můj velmi dobrý kamarád se takto díval do zrcadla a najednou na hodinu oslepl !!!
lili
Jde to
11. 10. 2009 16:16

Třetí oko používáme v momentě, kdy koukáme, jak se říká,do blba.Tedy nikam.Naše smysly jsou na moment jakoby vypnuté.V takovém momentě jsme, myslím všichni, schopni zachytit pohledem aury lidí, ale i zvířat či věcí.S tím koukáním do zrcadla jsem to zkoušela také.Kdosi to tu zmiňoval,že se pak sám sebe bál.Ano,je to pravda.Aktivované třetí oko nás ukazuje "jinak". Taky jsem se sama sebe bála
Veinza
f
29. 09. 2009 13:19

Caucik chtel bych se hrozne naucit treti oko skousim to ale newim jestli to delam dobre a cetl sem ze to muze byt i nebezpecny pokut ho neotevreme pres cakry tak mi prosim nekdo napiste kdo to umi rad si snim popovidam dekuji..Vasahafan@seznam.cz
tomik113
otázka
31. 08. 2009 12:16

musím trénovat soustředění nebo ne ????a když budu pozorovat auru bude se mi trénovat to třetí oko?
Votasss
otazečka :)
18. 08. 2009 0:22

nedavno se mi stalo když sem leže v posteli na břiše , tg prostě mi v koutku oka probilklo , jako by někdo prostě rožl a hned zhasl a bylo to vidět jenom koutkem oka a asik tak na 1 vteřinu , tg by mě zajimalo jestli by to mohlo mit něco společneho s třetím okem. Pak jsem se ještě chtěl zeptat jestli nahodou někdo, když skoušel u zrcadla to třeti oko jestli neměl divný pocit když se koukal na sebe sama, protože ja už od mala se nemužu moc koukat do zrcadla , nebo mužu ale je to velice nepřijemné, prostě hodně moc nepřijemnej pocit, tg jestli by se našla rada ?
Karlos1994
to speede
31. 07. 2009 21:35

j vim co to je. To jsou halocinace z horečky, to má většinou každý, třeba při chřipce. Doporučuju při chřipce nehrát na počítači, já hrál Harryho Pottera 5 a pak se mi zdálo že jsem v té počítačové hře na roli toho Pottera. Hrozný nemohl sem se probuditi protože sem nespal :D takže to tvoje byli halucinace z horečky.
radimsou
radimsou
12. 07. 2009 19:10

treti oko a jine byse prej meli aktivovat do roku 2012 podle lidi kteri tomu rozumi ma vek lidi skoncit a nastat mnohem lepsi svet a ten kdo se povznese aktivuje treti oko a dalsi magicke a jine veci v sobe bude v druhem zivote velmi mocny ja kdyz se na sebe podivam do zrcadla tak za 30 sekund v tom zrcadle zmyzim a mamka jednou kolem me prosla a ani si me nevsimla nevite cim to muze byt
Werika
Bojím se...
27. 03. 2009 18:42

Zkoušela jsem otevřít své třetí oko před zrcadlem, ale když se moje tvář začala měnit, začala jsem mít strach a nechala jsem toho. Mám otázku : Můžu taky spatřit místo mé tváře něco děsivého?
Werika
=>Bobo97
27. 03. 2009 17:50

Já ji taky vidím i bez třetího oka...
Bobo97
aura
21. 12. 2008 16:26

ja auru vidim a citim aj bez tretieho oka
karlik09
viděl sem
3. 12. 2008 9:31

Ahoj zrovna včera když jsem usínal a klížily se mi oči měl sem puštěnou televizi,tak koukám a vidím zřetelnou postavu byl to plešatý mladík tak 20-25 let divné že no a když jsem chtěl zaostřit tak zmizel ještě ted mam strach jestli tu jsem sám
Kyoutosan
Schopnost...
8. 01. 2008 20:58

Ano, ano. Velká většina našich schopností zakrněla...ale pořád tu jsou. Skryté. Hluboko. Třetí oko ovšem máme stále, jen zavřené. Ono je ale cestou ke všem schopnostem. Nejen telepatie, ale také intuice, predikce, telekineze....To, co ovšem bylo kdysi, může bít zase. Jen to musíme vytvořit. Vlastními silami.
speede
Černo-bíle oko
21. 11. 2007 18:29

Zdravím, sice to sem úplně nepatrí, ale je to taky oko. Vždycky když mám horečku a usnu, tak se mě zdá pro mě děsivej sen: ležím na posteli a před ní mám cihlovou zeď s dírou 10x10cm a v ní se vždycky objeví oko a zírá na mě se vždycky tak bojím že se ani nemůžu probudit. Nemáte páru co to může znamenat?
Trefort
Deaktivace
19. 11. 2007 18:26

Zdravim. Stale se tu pise o tom, jak treti oko otevrit, ale jak ho potom zavru?
Alis DeFile
Prozření
26. 08. 2007 22:10

Když jsem byl přd pár dny na čundru, spali jsme pod širákem a já navázal živý kontakt se svým andělem. Když jsme dohovořili, stalo se něco neuvěřitelného. Otevřel jsem oči, znovu je zavřel a stále jsem viděl krajinu, byla tma, zamračeno.. Rozhlédl jsem se kolem sebe a stále jsem 3. okem viděl jako s otevřenýma očima. Podíval jsem se na nebe - bylo plné hvězd. Když jsem oči otevřel, stále byli na nebi hvězdy a mléčná dráha. Ptal jsem se proto kamaráda co ležel vedle jaké je nebe a on že jsou mraky a není vidět ani jedna hvězda... Po chvilce začalo pršet, já se přikryl celtou a usnul...
witch
fyzický projev
29. 07. 2007 12:30

Mezi obočím nad kořenem nosu mám malou jamku, prý po neštovicích. Může to být znamení, že mám schopnost otevření třetího oka? Je pravda,že mě životem provázejí zvláštní události, většinou pozitivní.... Před zrcadlem se mi to nechce zkoušet, mám dojem, že by se mohlo jednat o optický klam.
Tonda
newim
28. 07. 2007 19:31

už jednou sem to zkoušel....snažil sem se....po chvilce asi tak te 1minute mi zacala mizet pusa potom levy OKO potom nos a obraz se mi zmenil neco jako v jinej oblicej...ale potom sem se hnul..a uz se mi to nestalo..a potreboval bych vedet jesi sem neco otevrel nebo sem byl tak zakoukanej ze sem mel HALUCINACE ???
amemaita
Jeiden
25. 07. 2007 17:40

mas pravdu ze boh slnka je Ra ale zabudo si este nieco ze sa vola Ra Charahtej a ten co si vytvoril tretia oko bol Hor syn Usira
Lilli
Nikola...
22. 07. 2007 11:44

Ty jsi asi věřící,že jo?Nevím proč si myslíš,že to znamená,že přichází zlo,já si myslím,že lidé konečně otevřou oči...
ashley
neviiiiiim
7. 02. 2007 21:57

Nechce se mi to číst,ale napíšu vám,co říkala naše učitelka na rodinku.Omlouvám se,pokud to bude už jednou zmíněné.Říkala,že dřív byli lidi,kteří měli tzv.třetí oko a měřili 20-40 metrů.Potom se jim oko postupně zatlačovalo do čela nebo co a vznikli jsme my.Lidé s třetím oke však nezahynuli,"zakonzervovali"se někam,nevím kam,já ji oc neposlouchala a čekají.Až totiž začneme vymírat,lidé s třetím okem vylezou a budou tady místo nás,jako kdysi,aby lidstvo nevyhynulo.A jak se to zjistilo?Vědci prý změřili obvod očí všech lidí na světě a zjistili,že přesně takové oči jsou na chrámech v Tibetu.Takže se rozjeli do tibetských chrámů.Nějací lidé tam jim prý pověděli o lidech s třetím okem.Podle mě fungují jako naši blaničtí rytíři.já nevím,jenom opakuju,co říkala naše učitelka a i ta to měla z nějaké knížky.Omlouvám se,jestli tam jsou nějaké chyby,já při hodinách nedávám moc pozor,možná mi něco uniklo.
lubi
oko
3. 12. 2006 21:39

zdalo se mi ve snu ze se divam do zrcadla a najednou se mi zjevilo velke tmavé fialové az cerne oko s plamínky v zornici hned potom sem měl katastrofalní sen muze to byt treti oko?
Jarda
tibet
6. 11. 2006 14:18

víte co dělali kvůli 3. oku tibetští mniši??? Vzali sekyrku a udělali si tam díru. Prej jim to fungovalo. ----Blázni ;-(
mates
co se to stalo
5. 11. 2006 16:44

nevím jak ale to co jsem na sebe poznal me tak vyděsilo ze ti lidi neveděli co tam dělam a ja nevěděl co mam s něma spolecnyho bylo jich tam asi 5 a řidí obvroskou firmu.dostaval jsem docela kapky a ja skoušel co to v sobe mam.Dokazal jsem aji vystrelovat energeticky koule a oni me citili i ze zadu když jsem se na ne podíval.A dostal jsem taky peknou opecku od jednoho tam pekne jsem odlitl.
jesssica
3. oko funguje
4. 11. 2006 18:33

Z vlastní zkušenosti musím říct že to třetí oko opravdu funguje a ani se někdy cvičit nemusí, já osobně sem ho používla vždycky, nevím jak sem k tomu přišla ale prostě to funguje.
Martin
třetí oko
11. 07. 2006 21:24

Musím souhlasit s Tinou, naše ego může opravdu velmi deformovat duchovní procesy. Mám známého, který má velké dary léčení a jasnozřivosti, ale také velké ego, jež mu tu jasnozřivost dost často zkresluje. Já mám také bohužel velké ego, ale stal se mi zážitek s otevřením třetího oka, o kterém si myslím že nemohl být egem ovlivněn, protože přišel zcela nečekaně. Mám kamarádku, která je úžasná duchovní bytost a je tak trochu mojí učitelkou. Jednou jsme se bavili o minulých životech a mě hrozně zajímalo kdo jsem byl, protože se mi vynuřují divné vzpomínky, které nesouvisejí s tímto životem. Řela mi tedy ať se jí dívám do očí a sklidním mysl. Velice rychle jsem začal mít pocit jako bych se rozšiřoval do celého prostoru, který začal mizet a zůstali jenom její oči kolem kterých se velmi rychle střídaly různé tváře. Byl to tak silný zážitek že jsem se strašně lekl a musel jsem to přerušit. Podruhé už jsem byl připravený a nechal to jít dál. Najednou jsem měl pocit že ty její oči znám odjakživa a zažil jsem nepopsatelnou jednotu dvou bytostí na mentální úrovni. Po tomto zážitku se mi zostřilo vnímání aury a jiné další věci, což mi bohužel teď po nemoci opět zesláblo.Mám obrovský pocit že schizofrenici jsou lidé, kteří se vlivem nějakého velkého duševního otřesu, který nedokázali přijmout jako realitu částečně vytěsnili mimo fyzické tělo a tím mohou vnímat i astrální světy ale už nedokážou rozlišovat mezi hmotnou a astrální realitou. Už pro tento fakt je jejich léčba psychiatrem bez duchovního rozhledu takřka nemožná.Závěrem chci ještě říci že kdo chce otevírat své skryté duchovní schopnosti musí zároveň pracovat na celé svojí osobnosti zbavit se chtění a touhy že by toho mohl využít pro svůj prospěch.Mohu z vlastní zkušenosti říct že kdo jednou nastoupí tuto cestu tomu se vše špatné co učiní vrací obratem. Velmi důležité je také vytvořit si ochranu, nejlépe prosbou Bohu a být připraven s klidnou myslí na nečekané a nepouštět do ní negativní emoce, hlavně strach, který je bránou pro potvůrky z nižších úrovní astrálu.Ale co je nejdůležitější je dělat to z nezištnou dávající láskou, která je silnější než strach a větší než ego, protože naplňuje celý vesmír. To jen my jí pro svou malost a strach podívat se do svého nitra nevidíme. Je tam sice hodně bahna, které nechceme videt, ale i láska ta největší síla ve vesmíru, které to bahno brání aby se mohla plně projevit.
tyna
třetí oko
25. 06. 2006 10:56

no nevím nevím při práci s třetím okem je třeba dodržovat jistá pravidla,ale nikoliv ta co jsou popsána, tady si myslím, že klamete sami sebe,myslím si , že Vás Vaše ego vodí za nos... uvedu banální příklad práce ega abychom si rozuměli,přes den mi hlavou bleskne myšlenka: něco bych měla udělat se svojí němčinou,a večer mám okamžitě sen jak sedím ve škole a učím se německy, ego, pokud není duchovními cvičeními umravněné, tak Vám nabídne přesně to co chcete slyšet nebo vidět, ale ještě to neznamená , že to tak je,že skutečně pracujete s třetím okem,mě osobně je divné to, že jogíné tyto schopnosti cvičí několik let,a vy nepročištění a neumravnění tyto schopnosti máte ihned, není to podezřelé? zkuste po tom pátrat....Jen Vás ještě snažně prosím vícekrát to již nedělejte můžete se z toho zbláznit, neboť ztratíte rozlišovací schopnost mezi tím co je realita a co není!
Jan
odumírání
18. 06. 2006 14:20

Člověk v minulosti oplýval výce schopnostmy než teď.Člověk pomalu a jistě zdegeneruje , nutí ho k tomu technika .Znám lydi kteří zapoměly částečně psát ,jelikož píší na stroji a nebo ted na PC . Je to tím že člověk netrénuje svůj mozek a pomalu se uzavýrá.Jak chcete vysvětlit že náš mozek nepracuje na 100% , protože s nástupem civ.vymožeností si nemusíme namáhat mozek prostě zmáčkneme čudlík a ono to funguje , a výc nás nezajímá.Ale stačí na 24 hodin vypnout elektriku a člověk je v částečný nouzy a nevý co ted bude.Jsme moc závyslí na technice a ta nás jednou převálcuje.
JANA
VĚC
14. 06. 2006 22:38

V LOŇSKÉM ROCE JSEM BYLA U JEDNÉ ČARODĚJKY, KTERÁ NA MĚ ZKOUŠELA NĚJAKÝ TO ZAŘÍKÁVÁNÍ, PROTOŽE JSEM PRÝ BYLA PROKLETÁ. JE FAKT, ŽE SE MI SMŮLA LEPILA NA PATY. OD TÉ DOBY JSEM MĚLA PŘEDTUCHY, VIDĚLA JSEM BUDOUCNOST ATD. VOLALA JASEM JEDNÉ DOSTI ZNÁMÉ PANÍ, KTERÁ SE TÍM ZABÝVÁ A ONA MI ŘEKLA, ŽE TA ČARODĚJKA MI TO OKO OTEVŘELA, ANIŽ BY SI TO NEUVĚDOMILA.
Nikola
proboha
11. 06. 2006 11:52

třetí oko znamená že přichází zlo
Eledar
Marlitan!
29. 05. 2006 14:06

Mám v compu článek, který napsal Marlitan (viz. marlitan.iglu.cz) a podobá se mu až nebezpečně...že vy jste ho přejali bez povolení...
bagrozi
Vize
11. 05. 2006 16:33

muze se nekdy stat, ze to citeni, se promeni ve vizi, a misto toho cloveka, uvidime uplne neco jineho ? kazdopadne, kdyz se podivam na svicku, tak z ni vzdy vidim nejakou zari - je to vyuzitim tretiho oka ? dalsi otazecka - je pri pozdejsi dobe pouzivani tohoto oka moznost, ze se clovek jen tak podiva na neco, zachce se mu, a muze to videt tretim okem ? a nejdulezitejsi - co to je etericka aura ? :)
coolerka..
Zvláštní...
22. 04. 2006 13:35

Ty jo to bylo super to třetí oko-dívala jsem se a po chvilce sem se vůbec neviděla jak vipadám, ale úplně jinak!! je to super!
Michal519
takhle:
17. 03. 2006 21:08

Nejdřív si dotyčného postav před bílou zeď, a pak se na něj koukej ale zaostřuj na zeď ne na něj a uvidíš...
weruš
fdtwet
10. 03. 2006 17:40

ne tak to se máš podívat na toho koho chceš vidět ......
Sheila
???
17. 02. 2006 11:59

jako že když chci nečí auru vidět tak se jen mám ne něho zaměřit a dívat se mo mezti obočí???nebo jak...nebo to je jedno kam se dívám???????
weruš
Skvělý..
12. 02. 2006 16:55

Určitě to zkusím,jak sme na to mohli zapomenout?
weruš
Tak to musím zkusit!
12. 02. 2006 16:54

tak tohle mně velmi zaujalo...určitě to zkusím!
stisko
přečti si
31. 01. 2006 19:48

všem co věří, ale i nevěřícím, doporučuji knihu Dr. Lobsakg Rampa Třetí oko, nebo Lékař z Lhasty, možná, kdo ví..
Morgoth
...
29. 01. 2006 11:43

hej s tim zrcadlem to neni vubec blbost sam sem to zkousel,nevim jestli to je treti oko a je to opravdu zvlastni
Fufa
...Proboha
19. 01. 2006 15:44

...podle toho,co je tu napsané,splňuji všechny požadavky....
Michal519
ne
12. 01. 2006 12:40

Myslim na to třetí oko.
Jeiden
?
2. 01. 2006 13:00

Jako na co?Na rozděleníbohů?
Michal519
Sme paka
30. 12. 2005 21:45

Zapomňeli sme na to protože sme blbí :-(
Jeiden
sbsdbdbv
30. 12. 2005 12:58

Horus nebyl bůh slunce,ale nebe.Bůh slunce se jmenoval Ra.
Kaido
Schopnost
17. 11. 2005 15:02

Proč jsme ztratili tak skvělou schopnost!