Články

Vize budoucnosti

21. 12. 2012 - (komentáře)

Věra
Peter
18. 10. 2009 15:14

Nic si z toho nepochopení nedělej. Vždycky se najdou nějaký lidi, kteří budou zablokovaný vůči různým dějům. Potom je reakce opačná. Nechtějí o tom nic slyšet, až když se jich to začne týkat. Přeji hezký den.
Peter
2012
17. 10. 2009 8:42

Vložil jsem tento článek, protože si myslím, že je tam spousta zajímavých teorií. Nikdo to přeci nemůže ani potvrdit ani vyvrátit. Takto k tomu přistupuji já (to, že někdo není v kontaktu s duchy neznamená, že neexistují, to jen jako příklad pro Steigerwpa). Objevovateli bych vzkázala, aby taky slepě nevěřil programům, které vytvořil člověk a které kolují na internetu. Opravdu si myslíš, že všichni se mýli ve výpočtech a tys to rozlousknul?
Nicméně taky něvěřím v žádný konec ani v převratné změny, ale tohle téma na tento web myslím patří.
objavovatel
PRECO TO stale riesite???
16. 10. 2009 23:42

Ved dajte tomu svaty pokoj a nevymyslajete tu vseliake konspiracne teorie co sa stane z ludstvom a podobne hluposti. Je to zas len nieco nafuknute a zvelicene. No dobre konci sa nejaky cyklus a zacina znova. A PRECO by sa malo nieco udiat? Kazdu hodinu, minutu aj sekundu vlastne zacina cyklu co sa stale opakuje. Striedanie dni, rokov rocnych obdobi.... a? A nic! Zijeme dalej. A tak to bude aj teraz. Uz malo byt tolko koncov sveta ze sa to asi spocitat neda.

A tie bludy v clanku naozaj nemaju chybu! Bravo. Ved uz stym dajte naozaj pokoj, nebavi ma to.

A ja mozem povedat ze sa nic nestane mam to preverene. Lebo ja som uz v tom roku a tej hodine co spomynate sa dival na oblohu a nic zvlastne som nevidel :D Chces aj Ty? Tak si stiahni program Stellarium (bezi pod Linuxom aj Win) a tam si mozes pozriet ako bude vyzerat presne rozlozenie hviezd a planet v takom case aky zadas. Ja som si dal 21.12.2012 11:11 a viete co som videl? Slnko nebolo v ziadnom galaktickom strede ci pase galaxie, nic! Planety boli kazda tam kde my byt.

Asi tak :)
dalila
2012
16. 10. 2009 18:28

preco Vas trapi prave tento rok?preco nie o rok viacej alebo menej?kolko uz bolo vymyslenych takychto rokov? vzdy niekto nieco pusti do eteru a co vsetko sa navymysla okolo toho.Bude to rok ako ostatne,mozno sa vyhroti hospodarska kriza,mozno pominie,mozno sa budeme mat horsie alebo lepsie,mozno nas postihnu nejake tie katastrofi ale to v historii zeme nebude nic nove,katastrofi,krizi,to vsetko tu uz bolo a aj bude,a ten sex na dialku? no rovno skupinovy.Je to dobry clanok na upevnenie vieri v nieco dobre ale aj dost oblbujuci podla mna
Steigerwp
lupe
16. 10. 2009 14:17

musím Ti říct, že máš teda výdrž. Jájsem to nevydržel ani do té čtvrtiny. Dříve jsem tyto stránky navštěvoval docela pravidelně, ale v poslední době sem už jenom občas nakouknu, abych zjistil jestli je to stále stejné. Začíná to tady ztrácet úroveň.
Mám dojem že většina příspěvků je od chovanců nějakého ústavu pro choromyslné, nebo od dětí z mateřských škol. Čekám kdy se zde začnou objevovat vodníci, hejkalové a intergalaktická strašidla.
Je to fakt síla. P.
Věra
Peter
15. 10. 2009 20:10

Velmi dobrý článek. Je to vlastně duchovní cesta za poznáním.Dojít do 7 chakry je nadlidský úkol každého jedince a přeci touha každého z nás je zlepšit si svůj vlastní život a snažit se pochopit sami sebe v dnešních časech.
Tommik15
Nostradamus 2012
15. 10. 2009 15:28

dokument týkající se tohoto tématu si můžete prohlédnout na youtube www.youtube.com/Tommik15
lup
Kvalitný článok ...
15. 10. 2009 8:18

Údaj 21. prosince 2012 (v 11 hod. 11 min.) nie je presný – má to byť o 11 hod 11 minúte a 11,111 sekunde presne ! :-))

Preboha ľudia, kde na takéto nezmysly chodíte !!! Približne 26000 rokov je doba precesie zemskej osi. Jeden obeh slnečnej sústavy okolo Galaxie je zhruba 250 milónov rokov - ak chce autor toto obdobie označiť ako Galaktický rok. A pri takom časovom úseku jedno tisícročie hore dolu a nie meranie na minúty.

Článok som vydržal čítať asi do štvrtiny. Zbytok som len prebehol očami a stačilo....