Články

Kontakty se záhrobím

NDE - Návrat z pekla? - (komentáře)

Marpefi
svetlo...cz
18. 12. 2009 22:35

promin, ale k tvým "new age" řečím a pohádkám o vlastním božství a já nevím čemu se vyjadřovat už nebudu.
svetlovdusi.cz
očistec atd.
5. 12. 2009 22:18

Tak už jsem se v terapii setkal i s "očistcem". Jedna klientka/známá, velmi citlivá na energie, popisovala událost v minulosti. duše byla doslova zahlcena temnotou, tedy svými činy v předchozích inkarnacích.. Dostala příležitost a byla "vyprána" a poté následoval pobyt v jakémsi "školícím středisku". Dostala mnoho informací o tom, jak to probíhá na zemi a jak by se k tomu měla stavět, aby opět nenechala převládnout temnotu v sobě. Vtipné bylo, že duši to nudilo, měla pocit že už to zná a odešla předčasně :) To pro ni znamenalo celkem zajímavé komplikace a také že nedostala všechny dary, které měla dostat.
Mluvím tu o středisku, ale vše se to odehrávalo na úrovni bez forem. Cokoliv si tedy představíte, tak tam nebylo. Ona paní už na sobě pracuje poměrně dlouho a jednotlivých terapií má za sebou hodně. Pochopila už a prokoukla velmi mnoho svých iluzí. Práce s ní určitě není běžná a je to jako mapování neprobádaného vesmíru.

Abychom si rozuměli, temnota rovná se oddělení od světla-Boha, které je ale vždy dílem samotné bytosti a nikoho jiného. Oddělují nás například projevy ega.

Marpefi nepochopil jsi o čem mlluvím, ale to nevadí. Hodně štěstí.

Zbyňku to co jsem napsal je jen informace. Jestli si ji někdo vyloží tak, že může dělat cokoliv a nebude to mít žádné následky, tak to ho čeká velmi překvapivé rozuzlení. S Bohem se spojíme až když budeme jako on. Tedy čisté "světlo". To znamená vzdát se všech svých iluzí, svého ega. To se nedá oblafnout ani okecat.

vše co uděláme je dobře. Bůh nás miluje stále a přijímá takové, jací jsme. To je základ. To ale neznamená, že si svou cestu ke sjednocení nemůžeme prodlužovat. Prostě když máme dlouhé vedení, tak si některé věci musíme prožít vícekrát, než nám to dojde.
Zbyněk P
světlovduši.cz
18. 11. 2009 17:26

Zdravím Vás kolego! Jsem potěšen Vašimi názory a zcela s nimi souhlasím (tedy aspoň s těmi, které zde uvádíte). Mám pouze jednu maličkou otázenku:"Bylo třeba to tak rozjasňovat?" Ptám se proto, neb toto téma patří do magických zákonů, o který se nemluví a nepíše, neboť ne každý je schopen "ve zdraví" to přijmouti, tedy bez nebezpečí negativních důsledků toho, kdo se to doví? Přeji hezký den. Zbyněk P.
Marpefi
svetlo...cz
18. 11. 2009 12:08

promiň, ale s tím snad nemůže nikdo souhlasit...nepatříš náhodou k hnutí NEW AGE? Ti prohlašují "dělejte si co chcete...klidně zabíjejte...vždyť peklo není...všichni jdeme do nebe k Bohu..."...

Toto naprosto postrádá i logiku rozumovou (neboj, nepoužívám jenom ji, jak již víš:). A jak ten tvůj bůh prosím tě vytvořil Zemi apod.? Já všude vidím důkazy na Biblického Boha, který jasně tvrdí, že se každý bude za svoje činy zodpovídat...a řeknu ti to narovinu...pokud by to nedělal...a každému psychopatovi a vrahovi vyšel vstříc a bez okolků jej přijmul...nechtěl bych se k němu hlásit! Ano...on jim dává pomocnou ruku a záchranu...ale v podobě Ježíše Krista, s litováním činů atd. atd...

Jestli si však myslíš, že prostě všichni bez rozdílu vystoupáme do výšin, tak se hodně pleteš...
svetlovdusi.cz
bezpodminecna laska
18. 11. 2009 1:05

Jestliže někdo zažívá peklo, tak jsou to jen jeho představy. Pokud člověk zemře a duše se uvolní z těla, může jít ihned do světla. Jediným důvodem proč tam spoustu duší ihned neodejde, je že jsou zaslepeni svými představami. Často netuší, že by je tam přijali, myslí si že spáchali něco, co jim nemůže být odpuštěno. Neuvědomují si že mají světlo uvnitř sebe a že jediný, kdo je vyloučil, jsou oni sami. Bůh je bezpodmínečná láska... už i tato představa Boha je velmi omezující, ale dá se pochopit. Bezpodmínečná láska znamená, že můžete udělat cokoliv, být jakýkoliv a stále vás miluje. Můžete se Boha zříct, ale on se nikdy nezřekne vás. Nemusíte udělat vůbec nic, jeho náruč je stále otevřená.
Peklo si děláme svými myšlenkami, svým egem.
Tommik15
...
7. 11. 2009 0:26

Buď jste spaseni skrze Ježíše Krista a "Jdu, abych vám připravil místo. A když odejdu a připravím vám místo, zase přijdu a vezmu vás k sobě, abyste i vy byli tam, kde jsem já."
A bezbožní lidé budou tam, kde je pláč a skřípění zubů. Jinak to bible nevidí.
Jelitko
ocistec
4. 11. 2009 18:30

nekdy je taky ocistec na zemi,obzvlaste ti co trpi rakovinou,to ho urcite maji uz na zemi.A pro vhary a uchylaky a jiny krutasy neni ocistec,ti jsou uz zavrzeni v pekle,jak rika Marpefi ocistec je jen pro ty "lepsi
Marpefi
očistec
4. 11. 2009 13:31

to nevím (netvrdím, že ano), ale někde se lidé očistit musí...navíc se v Bibli nepíše mnoho věcí. Jsou tam věci, které pro nás mají být podstatné (resp. stačit pro náš správný směr).
Tommik15
...
4. 11. 2009 11:54

O očistci se nic v Bibli nepíše.
Marpefi
pojedač
3. 11. 2009 13:17

kdyby měli vzpomenout všechno, nebyl by dokument jen o tomto. Navíc "očistec" či nějaké mezidobí semůže dosáhnout nikdo, kdo není jasně a dlouho mrtev...toto je asi jen pohled někam...očistec je stejně jen pro ty "lepší", kteří ale nejsou úplně čistí, alespoň tak to chápu já
Pojedač
sfg
3. 11. 2009 12:15

ževraj medzi peklom a nebom je očistec len neviem prečo ho v tom videu nespomenuli
Tommik15
Marpefi
30. 10. 2009 23:47

nn nevím, nikdy sem o tom neslyšel
Marpefi
tomik
30. 10. 2009 23:22

jejda já teď nevím které, ale jedno z těch mariánských zjevení. Fakt nevíš?
Marpefi
tomik
30. 10. 2009 22:52

jejda já teď nevím které, ale jedno z těch mariánských zjevení. Fakt nevíš?
Tommik15
Marpefi
30. 10. 2009 22:22

O tom slyším prvně.
Marpefi
tomik
30. 10. 2009 22:18

jasné...ale taky jsou tu Mariánská zjevení a ukázky pekla těm děvčátkům...víš, ne? Taky se tam dostali...na ukázku...těžko říct...
Tommik15
...
30. 10. 2009 18:23

Dost zajímavý je ten příběh toho chlápka, kterému něco ruplo v žaludku. Spíš bych to místo kde byl, nenazýval peklem, protože z pekla se už nikdy nikdo nedostane, ale on pak zavolal Ježíše a ten ho zachránil. Takže si myslím, že to nebylo peklo. Takže člověk by nemusel jít rovnou do nebe anebo do pekla, ale být někde mezi. Ale tím neříkám, že člověk nemusí být spasen.