Články

Meditace a relaxace

Cvičení koncentrace - (komentáře)

endys007
BOD
5. 02. 2011 20:24

Ciste teoreticky , kdyz clovek pozije marihuanu , koncentruje se lip u tenhle "cinnosti" ?
Natty
Cvičení koncentrace
14. 07. 2010 13:56

Příspěvek o koncentraci na vlastní srdce,jako telesný orgán ,je pravdivý.Mohli by jste si ublížit.Raději se koncentrujte na vlastní dech a upravujte jeho rytmus:Nádech na dvě doby dech zadržet výdech,dýcháme do břicha.A ti co tohle už nají zažité se mohou koncentrovat na své třetí oko,
Marpefi
jediné
28. 12. 2009 17:42

jediné co uklidňuje (nejen dočasně) je ve jménu Ježíše Krista a nalezení Boha. Sám jsem to poznal na vlastní kůži...lidé pořád něco hledají...cítí podvědomě, že jim něco chybí a snaží se "toto místo" něčím zaplácnout...vše je však dočasné...plně a napořád toto místo může "zaplácnout" jenom Bůh! A vysmívejte se jak chcete, žádné energie vám k tomu nepomohou (dlouhodobě).

S pozdravem

MPF
Věra
Varování
17. 12. 2009 19:03

Chtěla bych Vás varovat. Nikdy se nekoncentrujte na své vlastní srdce. Když se koncentrujete na cokoliv, tak začnete energie rozkmitávat. Je to smrtelně nebezpečné. Pokud se chcete koncentrovat na srdce tak na DUCHOVNI SRDCE. Můžete si ho představit uprostřed prsou jako hodně bílou kouli.To je koncentrace, která urovnává Vaše energie a uklidňuje.