Články

Záhady a tajemno

Prvý zaznamenaný prípad planéty Zem - (komentáře)

Grush
Ten kdo zná
13. 11. 2010 17:19

a dodržuje pravidlo UTFG si dokáže udělat obrázek sám... je tam materiálu dost... :-)
garias
Vždy mi napadne istá ...
7. 10. 2010 21:54

Vždy mi napadne istá vec... Veľakrát sa mi stalo, že som sa nad niečim rozvášňoval a za pár minút sa mi záhada objasnila. Po objasnení som si pripadal ako blbec, že som nevedel udržať pocity na uzde pre takú relatívnu maličkosť. :D
Preto všetky moje ostatné pocity užasnutosti nad záhadami, ktoré poznáme, mi občas pripadajú ako prejav akejsi mojej nízkosti. Keď si predstavím povedzme nejakých mimozemšťanov, ktorí sú pred nami možno milióny rokov, vidím v sebe užasnutého psíka, ktorý sa díva na mixér a od samého úžasu nemôže ani chrčať :D.
Alcyone
Wow
21. 09. 2010 23:07

Tak tak, jsou to věci těžko pochopitelné a samozřejmě každého z nás napadne, že je to podvod. Může být, ale má zkušenost říká, že jsem viděl mnohem šílenější věci, které nikdo neumí vysvětlit a bylo by hloupé před těmito zavírat oči. Jak je to možné nevím, teorií mě napadá hodně, ale když to nevidím na vlastní oči, nemohu objektivně posoudit. Nicméně, zajímavé.
Díky Gariasi, dobrá práce, sleduji tě už nějakou dobu, předhodíš téma, která bych já hledal na netu kdovíjak dlouho. A jsme tu pro to, abychom se dobrali pravdy, nebo ji alespoň ukázali.