Články

Zamyšlení

Princip Reinkarnace a Karmy - (komentáře)

Morld
:-)
12. 11. 2010 9:15

jelitko:
ona reinkarnace není jednotvárná. Pouze některé její odnože tvrdí, že je možné vtělování se do rostlin a zvířat. Tvoje teorie je něco na způsob povznesení což je mě také hodně blízké. To podstatné, ale je samotná existence reinkarnace, tety jejího principu znovuzrození! Tedy jsme zodpovědni za své činy... toto je pro mě nejduležitější informace, jestli pujdu do kaktusu nebo na jinou planetu je už jedno. Důležitá je její samotná podstata:-) Boužel si to mnoho lidí pořád ještě neuvědomuje:-) proto tolik zločinu a všeho.. Vždycky si říkám, že se pak atentátníci musí sakra divit!! když místo slíbené nebeské brány uvidí čerta:D
Dolkar
nabozenstvi
7. 11. 2010 20:13

Kazde nabozenstvi je jine. Krestanstvi podle me odmita reinkarnaci uz kvuli svemu principu, potom by nemohlo existovat neco jako nebe nebo peklo. Jinak jestli se nemylim, reinkarnace je soucasti vetsiny nabozenstvi.
Jelitko
Dolkar
7. 11. 2010 18:53

tak jo,jsem rada,ze to neberete ve spatnem.Ale je fakt otazka,proc se stim nezabivaji i jine nabozenstvi,ze?
Dolkar
nazor
7. 11. 2010 18:24

Ja zastavam naprosto stejny nazor... naprostou jistotu budeme mit teprve az to sami zazijeme.
Kdy duse vstoupi do tela neni zas tak jiste. Nekde jsem cetl, ze dite uz v deloze pozna hlas sve matky a ostatni zvuky z okoli.
Jinak casto ony duse cekaji na sve blizke nez jdou dal.
A jak uz jsem psal, cilem clanku je pouze vysvetlit reinkarnaci a uvest zase nejakou jinou teorii, nad kterou muzete premyslet. Nijak neberu vas nazor, respektuji ho, takze se nemate za co omlouvat :).
Jelitko
k reinkarnaci
7. 11. 2010 17:57

ano mate pravo mit svuj nazor,to je jasna vec,ale jestli dovolite taky bych chtela neco dodat k teto veci.
Respektuji Vas nazor,ale ja jsem do techto veci vnikla pomoci rodicu i prarodicu,kteri jiz jsou na druhem brehu.Nejdyl je tam deda a to 40 let a nejmin maminka 3 roky.Diky nim jsem pochopila takove veci az mnou pekne otrasli.
Reinkarnaci neverim(tot zase muj nazor,prominte).Moji pribuzni TAM jsou porat titez a nikam nesli,jenom jsou mladi a dokonali,mela jsem problem poznat babicku a trochu me trvalo poznat i dedu,protoze mlady jsem je neznala.Chci tim rict,ze jestli oni nekam"postupuji"tak urcite dale a na jine planety,ktere my nezname,protoze jsou pro nas nedosazitelne.jedine telepaticky se tam muzeme dostat a to ne kazdy.Kdyz nekdo odejde na jiny svet,tak do toho tunelu jde celkem brzy a dovedou ho tam i ti co ho znaji a uz jsou tam,takze neni mozne jit nekam jinam.Na tuto planetu se uz nikdo z nas nevrati,byl by blazen,vzdyt jsou jinde lepsi planety a taky nas Stvoritel je posle tam kam si "zaslouzi"nekdo jde na krasna mista a nekdo do podminek nevlidnych.
Co se tyce samotnych lidi,Vy zustanete zase tentyz clovek,nebudete nikdo jiny a uz vubec rostlina nebo zvire.Jeste bych dodala,ze duse vnikne do tela ditete pri porodu,tedy pred tim tam duse neni.Slepy pri hypnotickem spanku vidi dusi,proto si pamatuji okoli.Nezlobte se,jestli to vypada ,ze chci nekoho rozcilit,to ne ja to myslim v dobrem...to je pouze muj komentar k reinkarnaci.Kdyz o tom pise budhismus,proc to nepisi v jinych nabozenstvich?Ja myslim,ze to musi clovek proste projit sam,tedy az tam bude,to uvidi...preji pekny vecer.