Články

Vize budoucnosti

Tajemství Sfingy a Edgar Cayce - (komentáře)

Jelitko
a taky
31. 01. 2011 13:12

myslim,ze by tam nemeli ani turisti lezt,je to sama bakterie z tech mrtvol,ale nikoho to nezajima,hlavne nahrabat penize.Fakt je to jen pro archeologi zahada,a maji tam porat dost prace.Ja bych do hrobu nelezla a to bydlime od Egypta nedaleko.
Morld
:-)
31. 01. 2011 9:41

Taktéž si myslím že, to je velice přesně načasovaný pomník... načasovaný tak, aby jeho tajemství lidé otevřeli až přijde čač či jejich vyspělost toto poselství pochopit. Jak to zařídit? zcela jednoduše..
Ochránit pomník tak, aby se k němu nikdo bez pokročilejch znalostí přírodních věd nedostal a nejlepe vubec nepřišel na to čím je.

A pokud si dobře pamatuju, tak tam robotka "cosi" pěkně opeklo:-)
Jelitko
sfingy-Egypt
31. 01. 2011 8:10

rika se taky,ze puvod vladcu stareho Egypta neni znam,byli to zajimavy lide,cerne rovne vlasy s bilou pleti,to se vubec nepodoba ani Egyptanum kteri tam ziji ted.Kdyz k nim prisli tenkrat zide tak je zotrocili protoze pochopili jejich mazanost a nebezpecnost.Ted mavaji z celym svetem.
A co jineho mimo jine asi nasly v tech hrobkach kralu?Zlato,lidi nic jineho nezajima a tak to nehorazne vykradli a nezajima je nejaka pamatka...
daiterr
A co takhle..
30. 01. 2011 9:44

.. třebas "velká" pyramida a nově objevená chodba? Vzpomínáte? Jak inženýr Rudolf Gantenbrink s týmem zbastlili robůtka, kterého vyslali tou "větrací" šachtou? Našli zřejmě dveře a dokonce i něco, čím bys daly otevřít. Celý svět tehdy čekal na pointu.. která se ovšem nekonala, protože jistý Hawass, "Bůh bohů na nebi i na zemi v té oblati" rozkázal ukončit všechny práce archeologického týmu a pak několik let byla pyramída uzavřena.

Podle pana Hawasse to bylo kvůli dekontaminaci vlhkosti z útrob pyramidy.
"To víte, tam projde několik milionů lidí za rok a každý z nich těm nechá slanou vlhkost, takže nám zdi začaly korodovat.." říká onen pán.

"Byl jsem tam kvůli záležitosti pro výzkum. Dostal jsem se dovnitř pyramidy, kde probíhala jakási "údržba", jenže všude bylo strašně moc bílého prachu. Natažené el. kabely byly doslova rozžhavené, jak z nich kdosi odebíral kvanta proudu k nějaké činnosti. Bylo někde slyšet zvuk sbíječek. Rozhodně si nemyslím, že šlo o běžnou údržbu kvůli vlhkosti. Někdo tam něco doloval, předělával, zkrátka tam probíhaly velké práce.." povídá naopak jeden z inženýrů a výzkumníků jednoho archeologiskéhotýmu, který nedostal povolení k výzkumu.

Takže by mne zajímalo, co tam vlastně egypťani našli a co tam ukrývají. To, co objevil Rudolf Gantenbrink s týmem, mělo dalekosáhlý význam. Je otázkou času, než se vše dostane na povrch a lidstvo se o tom dozví. Bude nejvyšší čas.