Články

Videa

Secret Space - CZ - (komentáře)

daiterr
-
28. 04. 2011 19:42

Jestli máte možnost stahovat z czshare, tak tady jsou odkazy:

http://czshare.com/1685538/82Jr/Secret_Space_1___The_Illuminati_s_Conquest_Of_Space.avi

http://czshare.com/1685561/xFTG/Secret_Space_1___The_Illuminati_s_Conquest_Of_Space.srt

http://czshare.com/1686511/66bO/Secret_Space_2___Alien_Invasion.zip

http://czshare.com/1686512/_XI7/Secret_Space_2___Alien_Invasion.srt

Secret Space 2 je tentokrát komplet dohromady ze všech čtyřech dílů. Má celkem přes dvě hodiny a patnáct minut myslím.

Doma odzkoušeno a u obou dílů sedí i titulky.
grebena
Jsem rád
28. 04. 2011 16:44

Jsem opravdu rád za tyhle stránky a lidi co sem chodí diskutovat...
Administrátor
Další díly
28. 04. 2011 16:41

Díky všem, kteří přispívají svými komentáři, převážně pak daiterrovi, se kterým by mohl nesouhlasit jedině ten, kdo přímo profituje z tohoto systému, nebo člověk naivní.

Zmínili jste, že dokument není kompletní. Pod druhým videem (Secret Space II.) jsem umístil odkazy na další dva díly (II. a III. díl). Druhý díl mi bohužel končí s chybou, tak pokud máte někdo fungující odkaz, napište do komentů, stejně tak jestli máte odkaz na zmiňovaný IV. díl. Zaujalo mě to stejně jako Vás.
PaPaMidnight
diky daiterr
28. 04. 2011 12:56

daiterr fakt jsi na mě udělal dojem, jak komentama tak i dokumentem secret space který musím říct na mě zapůsobil nádhera jak to všechno do sebe zapadá po pravdě si nedokážu dost dobřa představit že se jednoho dne probudím a zjistím že my nad domem poletuje ultravyspělá mateřská loď mimozemšťanů nebo že uvidím ty malé šedé mužíčky procházet se běžně po ulici ale už teď je jasné že je to nevyhnutelné a dojde k tomu hodně brzy škkoda že tu ten dokument není celej každopádně děkuju že si ho postnul
daiterr
-
28. 04. 2011 7:47

K tomu NWO má svět namířeno už hezky dlouho. Ale také se v lidech "budí" ty správné (ne)smysly a tito lidé už "ví", co postupně mají dělat. Naplňuje se pravidlo, že "vše má být v rovnováze", takže i kdyby nakonec NWO přece jen bylo, pak by stejně bylo úplně jiné, než s jakým záměrem jej oni (po)tvůrci chtěli "o)

Elektřina - problém neúnosnosti ceny energií je jednoznačně "monetárně řízený systém poptávky/nabídky", takže ČEZ se tím musí řídit. Když zástupnými problémy (Libye, Egypt, Irák atd.) elita vyšroubuje ceny, pak je to jak rozjetý vlak. Jen tak se to nedá zastavit. Navíc ČEZ je akciovka a jednoznačně musí kvůli akcionářům zvyšovat zisky, jinak by na něj tito podávali hromadně žaloby.

Pokud ovšem zvýšíme neúměrně cenu energií, pak je lidé budou odebírat méně a tím pádem dojde opět (paradoxně) ke zvýšení ceny už jen proto, že si dodavatelé budou chtít vykrýt ztráty. A protože zdejší dodavatelé jsou "monopolisté" a dobře vědí, že bez energie jsme v háji, tak si můžou prakticky dělat, co se jim zamane..

Elektřina z jiných zdrojů - fotovoltaika je zatím k ničemu, pokud na trh nepřijdou solární články z větší účinností (70 a více procent), které už jsou vyvinuty, dokonce i technologicky a zpracovatelně jsou mnohem ekonomičtější, ale ven se nedostanou, aby nezničily byznys monopolům..

Větrníky - jsou místa (a je jich celkem dost), kde by se uplatnily. Stačila by menší, tak 15-ti metrová věž u domu a máte téměř stálý zdroj tak 4-8 kW energie. Ti, co žijí na rovinkách, třebas u Holešova, dobře vědí, jak to tam je. Fouká tam neustále a celoročně.

Jenže - a to je háček - nedostanete na malý větrník jen tak povolení (tipl bych, že vůbec nedostanete..) Vím ze zkušenosti svého souseda, jaké s tím měl problémy. A nepovolili mu to. Nakonec si postavil větrník načerno a hrozili mu, že bude pokutován od 50 000,- výše + další nějaké ty legrácky k tomu, takže to nakonec sundal.

To samé malé vodní elektrárny - pokud nejste někde na samotě v horách u bystřiny, pak nemáte šanci toto realizovat. Nedostanete povolení.

Oni si zkrátka pohlídají, abyste se náhodou nestali soběstačnými.. To by tak hrálo, aby si tak lidi pořešili vlastní energie a nic neplatili..

Kdyby totiž dostali povinně z každého člověka tak 2000,- za měsíc a pravidelně, pak bychom se nestačili divit, jak by bylo možné mít doma vlastní zdroje elektřiny a sakramentsky za slušné ceny..

To samé u aut - dostaňte z lidí tak 2-3 koruny za každý kilometr a budete se divit, jak rychle se začne řvát, že benzín je jedovatý a neefektivní a že jsou přece motory na vodu a elektromobily..

Vše je podřízeno monetárnímu systému a ten přímo brzdí rozvoj. Jen díky němu se furt spalují fosílie. Zaveďte fixní pravidelné daně na občana a je to jedna z mála cest k postupnému energetickému přeprogramování..

Jistá německá firma dodává do Číny malé větrně/solární elektrárny (4-16kw), které jsou jednoduché na sestavení a údržbu, jsou odolné tamějším horským podmínkám a cena je (považte) 45 000,- bez dotací. A teď si vemte, že byste si ji mohli dát tady. Jenže tady vám ji nepovolí ani omylem..

A to se týká celé EU. Je to svým způsobem takové dodrbané RVHP, jehož původní členové dobře věděli, jak jsou někteří z nich zadlužení a tak přibrali ostatní země do EU jen proto, aby, až začnou bankrotovat, se tyto dluhy rozprostřely na co nejvíce subjektů..

Se koukněte, jak ti, co mají "Éčko", si berou úvěry, aby pomohli Řecku.. Při tom je jasné, že toto není cesta a nejde takto trvale udržet solventní stabilitu státu.. A další země se ke krachu chystají.

KDO potřebuje nestabilní Evropu? KDO by rád, aby tu byla další válka? Odpověď si jistě najdete sami. Někomu zkrátka nejde pod rypák klidná a pohodová Evropa. Je potřeba zase všecko rozflákat, pozabíjet miliony lidí a pak zase navalit všem úvěry na obnovu infrastruktury, nasáčkovat se do všech odvětví, navalit další investice.. To vše je řízeno monetárním systémem.

Zeptejte se sami sebe, kdy vlastně naposledy měli evropané problémy s muslimy? (myslím opravdové problémy, ne ty nepokoje ve Francii..) Tipl bych, že někdy za válečných tažení na Turky, což bude tak dvě stě let (odhaduji, neznám data). Arabové vlastní ropu a rozhodně nemají zájem na tom, aby jejich zákazníci byli od nich biti a naopak. Arabové potřebují prodávat a to je vše. Svých zákazníků si dovedou vážit. Takže KOMU to vždy vadilo?

Na jedné straně se vytváří mnoho zástupných problémů, aby se roubovaly ceny energií a na straně druhé brečí Arabové nad tím, že "v přístavu nám stojí tankery plné ropy.. Proč je nikdo nechce?!"

Omlouvám se, že jsem vůbec teď nepsal k tématu a ujel jsem jiným směrem, jenže mám pocit, že všechno souvisí se vším..

samby
ad energie
27. 04. 2011 16:20

ona elektrika zase tak drahá není, drahé jsou nesmyslné věci jako transportní nálkady a pronájem jističe(wtf?), které tvoří víc než polovinu ceny, i když by někdo rozhod že odteď bude výroba elektřiny zdarma cena klesne maximálně o 30-40%, navíc se stím nedá nic moc dělat, těžko bude nějaká firma stavět nový vedení atd.
Nejhorší je současnej humbuk okolo jádra, pokud jádro opustíme, nemáme ho absolutně čím nahradit, vítr furt nefouká a slunce taky furt nesvítí a stevět kvúli tomu jen v čr tisíce přečerpávacích elektráren mi přijde jako nesmysl. Nejlepší bude nechat jádro na běžet alespoň sto let a pak přejít na fůzi, kde už se budou hodit ekozdroje, aby startovaly fůzi.
Absurdní mi přijde např. plán postavit solárko na měsíci, jde o to kdy by ovládal systém transportu energie, on totiž paprsek/paprsky o síle několika set terrawatů, už maj potenciál ne zrovna pacifistickej.
samby
daiterr
27. 04. 2011 16:00

elity byly a budou stím nic nenaděláme(těžko někdo vymyslí systém kde elity nebudou existovat, maimálně je nahradí elity nové), důležitý je aby nezískávali čím dál větší moc a hlavně nějak zabránit vzniku superstátů, podle mě je nejlepší systém klidně i 1000 státních útvarů, jelikož pak lidi budou vždycky moct jít za lepším, utéct před totalitou atd.. Pokud bude jednou nakonec vytvořen nějakej nwo superstát, je to v podstatě konec, nikdy už nebude možné vést účinný odboj, bude možné zavést cokoliv a síla pro prosazení jakýchkoliv změn bude absolutní a neporazitelná. Zárukou svobody je pro mě tedy mnoho malých národních států a za to je třeba bojovat.
daiterr
-
27. 04. 2011 13:24

Samby, buď by rohlík stál půl mega a museli by všichni hnout prdelí a umět se o sebe postarat, nebo by rohlík stál 4 kačky, ale nikdo by nechtěl dělat podřadnou práci. Obojí je nepřijatelné pro elitu. Proto "bohatí" jen budou bohatnout a "chudí" budou otročit.

Další perličkou je třebas u nás situace s energiemi - furt se vymýšlí zástupné problémy, aby se mohly ceny šroubovat. Třebas Libye a podobně. To není náhoda, ale cíleně zaměřené akce na ždímání peněz.

Je smutné, když ve státě začínají ceny energií neúnosně zatěžovat řadové občany.. Trošku by ti posranci měli mít rozum a zavčas ubrat plyn..
samby
daiterr
27. 04. 2011 8:49

určitě by nebyl problém v tom aby měl každej člověk na světě aspoň mega na účtě, problém by byl v tom, že hned druhej den by rohlík nebo hrst rýže stála půl mega. To je to samý jako ze zlatem co přivezli španělé z novýho světa, např v čechách se zlato vůbec nepoužívalo a kdo vytáh zlatou minci byl pomalu bůh, pak najednou v krátkém časovém období dorazilo několik set tun zlata a za to za co jste si mohli vydržovat celkem slušnou armádu, jste měli sotva na koně. Tak je to i s šejkama jejich peníze se téměř nedostávají do oběhu protože hromadí bohatství, pokud by to všechno uvolnili neožebračí tím jenom sebe, ale každého na světě, v tu chvíli by totiž v podstatě přestali existovat peníze a i Gates by si snima moh akorát tak utřít prdel a zatopit.

Film byl celkem ucházející, rozhodně tisíckrát lepší než nějaký bláboly co si autoři cucaj z prstu, i když filmu by neuškodilo, pokud by v týmu měli fyzika, protože občas tam padaly nesmysly unavedu např. radiační pásy- jsou skutečné a nikdo je nezpochybňuje, ale mají přesnou vzdálenost a nacházejí se poměrně daleko za vysokou orbitou(tudíž mají vliv pouze na cesty k jiným tělesům) rozhodně nemohly vyvolat nevolnost astronauta na nízké orbitě, protože tam prostě nejsou. Ale jinak byl film zajímavej:-)
daiterr
-
27. 04. 2011 6:18

Elita je svým způsobem hodně nic moc. Jenže jí zřejmě teče do bot a hrozí, že o své výsady přijde (a nejen o ně). Proto se chytá stébla a začíná nenápadně pouštět informace, aby se lidi pak nezcvokli, až k něčemu pak dojde. To víte, že elita bez otroků, co jim budou utírat prdele, by byla nahraná.

To je jako s penězi - není nejmenší problém, aby každý jedinec na planetě měl například milion korun na účtě. Stačí jen, aby pár šejků pustilo trochu chlup a je to. Jenomže o to právě jde - kdyby všichni měli ten milion, tak si vemte, že nikdo by nechtěl dělat podřadnou práci a všichni by si chtěli užívat. Nastal by krach systému. Mocní by byli rázem nuceni se o sebe postarat.

Proto se dělá vše proto, aby otroci hezky zůstali otroky.. To, že sem tam se někdo vyšvihne vlastní pílí, tomu se zatím "demokraticky" nebrání. Zatím je důležité, že většina lidstva je pod monetárním jhem, tudíž nucena utírat elitě prdel.. Tady máte i odpověď na to - "proč třebas v hypermarketech mají pokladní takový směšný plat, když denně market vydělá neskutečné peníze a platy pokladních má zaplacené tak za půldne" - je to právě z toho důvodu. Systém si své otroky setsakra dobře hlídá a motivuje, aby dělali tu nejpodřadnější práci.

No a nyní těm hlavounům valí voda do bot. Kdo ví, co za tím ještě je. Buď mají echo, že se na Zemi "vrací její majitelé a tvůrci lidstva", takže by to znamenalo, že je sama elita nahraná. A nebo je za tím i něco jiného. To všechno jsou samozřejmě domněnky. To člověka zkrátka napadá, když se dívá na ty dokumenty.

Morld
:-)
26. 04. 2011 23:06

mě spíš vždycky trápila otázka. Jestli to ta elita s lidma myslí fakt dovopravdy dobře nebo jestli je to jen spolek nějakech magorů co uctívají např. Lucifera. Pořád si říkám, že žádný člověk vlastně není zlej a nikdo by vlastně asi nemohl jít proti vlastnímu druhu. Hitler taky nebyl ztělesné zlo. Byl to jen člověk s pár špatnýma ideálama. Osobně nevím jestli by nám bylo líp kdyby tenkrát vyhrál on. Protože tahle fraška, tohle nenažrané kapitalistycké divadílko je zaslepenější jak celej fašismus.
Je to jen taková uvaha, ale možná by svět byl lepší v určitých ohledech.
Zatím jim, ale tak nějak věřím... těm nahoře a doufám, že to nejsou magoři. Doufám, že moc dobře ví co dělají a dělají to v dobré víře. Doufám, že my jsme jen takový nevědoucí blbnouni co znají jen špičku ledovce a domnívají se v tom nejhorším. Snad nejsou ti nejvyšší stejní jako naše vláda.
a jestli jo... tak si je podám :)
grebena
daiterr
26. 04. 2011 21:02

Já z toho mám kolego stejný pocit...ovšem někdy si říkám, jestli nejsem blázen, když na to tak nahlížím...já se o těhlech věcech bavím někdy s kamarády co tomu moc neholdují...a už mě začínají mít trochu za cvoka :) ale zatím v dobrém...jenže já mám pár zkušeností s paranormálnem...a to je pak těžký na to nemyslet a nesledovat dění okolo UFO atd...a čím víc toho mám načteného tím víc to všechno tak nějak do sebe zapadá...a to toho určitě nemám načteného tolik co jiní...
daiterr
-
26. 04. 2011 20:36

No a o tom to je "o) To je ta "příprava".. Jistí lidé jsou si dobře vědomi toho, že napořád nejde utajit nic a tak se to dělá takzvaně "samospádem", jako třebas v Rosswellu - "napřed spadne UFO, pak teda to byl meteo-balón, pak ale ne, byl to zkušební letoun, jenže pak ani to..." atd. atd. atd.

Důležité je, že už to od té doby šrotuje lidem v palici a už jedou na "vlně konspirování", takže vlastně se podvědomě připravují, "že by něco mohlo být"..

No a vláda od toho dá samozřejmě pracky pryč s tím, že "jen ať si lidi pindají, co chtějí.." Tak se to nechá pár desítek let hezky běžet a ono to něco přinese.

Dnes už nějaké to UFO až tak lidi nepřekvapí, dokonce je to všední věc, pokud vám teda nepřistane na dvoře - na toto se budeme asi připravovat nějaký ten čas, abychom to zkousli.

Ale lidi už přemýšlí, jestli za tím Rosswellem nebylo třebas to, že Amíci tehdy přetáhli vlastně válečné zločince na svoji stranu (rozuměj - německé zbrojní inženýry) a tak si vymysleli tu pohádku s UFO. Protože tehdy po válce by je lidi asi rozškubali za tohle.. A nebo to bylo doopravdy UFO.. No zkrátka - v rámci "přípravy" je jakýkoliv prostředek dobrý.

K těm filmům - myslím, že by samotná reklama na film ani neprošla. Už kvůli některým záběrům z Iráku a podobně. Tvůrce filmu stojí v těchto věcech dost na vratkých nohou, protože pokud v dokumentu prohlásí, že US-Army střílela do lidí jen tak a kvůli kontaminované DNA mimozemskou DNA + stříleli do dětí (a dá tam záběry) + nechá v záběru kecat jednoho "Rambouska", "jak je to krásný pocit zabít někoho a jak je dobré to udělat znovu" - pak si myslím, že je rád, že na něj jistá instituce zostra nevyšlápla. Byť má třebas naprostou pravdu a osobně jsem přesvědčen, že tu pravdu fakt má.

Z toho důvodu nějaká extrémní propagace je spíše škodlivá. Takhle, když si to lidi stahují mezi sebou a je to bráno jako taková konspirace pro pár cvoků - tak se to zatím přehlíží (a i tady bych spíše viděl, že nad tím někdo přimhouřil oči v rámci "přípravy", aby se to udrželo na netu a lidi se mohli kouknout..)

Nedělejme si iluze, že kdyby něco elitě mohlo uškodit, že by to jen tak nechala - to ani náhodou. Vše, co si myslíme, že jsou otřesná fakta a padá nám nad tím brada, tak to všechno je k dispozici jen s přimhouřenýma očima Elity, která zatím hlídá opravdu šílené věci, které by lidstvo tentokrát vážně nezkouslo.

To, co najdeme všude na netu, je jen čajíček a ještě k tomu prozatím trpěný. Může také přijít doba, kdy si nepřečtěme nic. Páky na to mají. Třebas ten dokument Secret Space - naznačuje možná i to, že elita samotná začíná být ve srabu a tak zavčasu nechává možnost, aby se lidi dovídali postupně, "co je za oponou", dříve, než nás všechny něco sešrotuje.

Zkrátka - píšu jen své názory a domněnky. Také se může časem klidně ukázat, že jde o zdařilý fake.

Jenže furt mám takový zatraceně divný pocit, že právě ten dokument bohužel (nebo bohudík) žádný fake není a že vše, co tam je, jsou sesbírané střípky mozaiky k pochopení skutečné situace okolo nás..
grebena
jo
26. 04. 2011 18:40

Mě jen příjde divné, že jsem nikdy předtím o tomto filmu nebo o filmu moonrising neslyšel...teda vlastně mi to nepříjde tak divný tady u nás, ale zajímalo by mě jak je to ve světě...ty filmy už podle mě vidělo dost lidí po celém světě, ale vlastně to všechny nechává relativně v klidu...mě prostě příjde, že i kdyby to byla pravda, tak lidi si řeknou: Tak přeci jen tedy existují...včetně mě:) a pojede se dál jako by se nechumelilo. Protože jediný co na tom můžeme řešit je to, jestli je to pravda nebo ne, ale podle mě nic víc na tom normální lidi ani řešit nemůžou... myslím prostě, že by se moc velký chaos v celosvětovém hospodářství, ekonomice nekonal...lidi jsou podle mě na tu pravdu průběžně připravovaný seriály typu Stargate, Atlantis a různými filmy s podobnou tématikou...souhlasím tedy s daiterrem, že tak za 20 let už nějaký "UFO" a šediváci nikoho "nepřekvapí" :)
daiterr
-
26. 04. 2011 9:38

Díky Peter, že jsi dal odkazy jako hlavní téma.

K té Secret Space II - je ještě 4 část. Ani nevím, kde jsem to tehdy sehnal, takže zkuste pohledat na netu.

K dokumentu - celkem překvapil. Jak přístupem, tak i souvislostmi. Ale hlavně - snažil se vyhnout různým "fake" záběrům (až na jeden myslím), kterými se jiné dokumenty jen hemží.

Už jsem to tu párkrát vzpomínal - lidstvo má zajímavou historii a někdo se moc snaží, abychom se v té historii nenimrali. Nejlépe - abychom skončili tak kolem roku 0 a šlus..

Logicky - (když pomineme různé nálezy, které raději skončily zaházené kdesi v archívech, aby neprovokovaly) - stavby, se kterými si ani dnes pořádně neporadíme, celá škála zemědělských plodin v rychlém časovém sledu a nárazově, člověk jako takový (vymyká se přírodně všemu, hlavně jejím zákonitostem o přemnožení) atd..

Ona je to vcelku legrace si s takovými teoriemi pohrávat, ale jen do té doby, než ta mozaika začne do sebe postupně zapadat.. Jako v tom dokumentu..

To, že astronauti viděli UFO mockrát - to se traduje moc let a to nejen Amíci viděli, ale i Rusové a další. To, že se většina těchto informací nedostala ven, je jasné. Ale že by bylo okolí Země až tak "živé", to jsem netušil "o)

Kdo ví, co ona "svítivá UFO" jsou.. Možná opravdu "sledovací sondy", co si Zemi sledují, jako Petriho misku i s lidmi, jako bakteriemi, nebo jsou to inteligentní živé organismy, které žijí na bázi elekřiny a plazmy? A nebo je to něco jiného? Jsou to případně organismy původem ze Země? Nebo odjinud? A tak podobně.. A nebo jen další stínová civilizace" ze Země, o které nic netušíme? Nebo si tu jen jisté korporace zkouší své "vynálezy"?

Měsíc - kdo pak to tam přelétává? Vážně se přikláním k teorii, že jsme na Měsíci byli, ale ven se pustily záběry ze studia. Původně ty studiové záběry byly pro případ průseru, kdyby se to nepovedlo (i za cenu toho, že by někteří lidé věděli, že se to nepovedlo).

V dokumentu je vysvětleno, že "si nemohli dovolit blamáž před celým světem".. Jenže Armstrong tam i s kolegou přece jen asi byl. No a podle jeho neoficiálního popisu - "tam na 'Moonu' nemáme co dělat, je už dávno zabraný.."

Co viděli? Muselo to být něco setsakra účinného, protože Rusové přestali bazírovat na nějakém "dobytí Měsíce" a přestali se s Američanama kočkovat "kdo ve vesmíru z koho.."

Aby bylo jasno, tak celkově nějaké štengrování a rytí do sebe, včetně celé "studené války", bylo jen pouhým divadlem pro dělný lid, aby valil prachy do rozpočtu. Amíci, Rusové (a později i další) vždy spolupracovali na něčem, co se před lidmi tajilo.

Nepopírám, že ze začátku mohla nějaká ta rivalita být, ale ta se v mžiku překonala zjištěním "něčeho", co z rivalů vytvořilo okamžitě "kamarády do deště na dlouhodobé časy.."

O co šlo? Sešli se jednoho dne takoví ti "stínoví vládci" z obou táborů, podebatovali a zjistili, že je cosi shnilého na povrchu zemském a hlavně - kdesi nad povrchem zemským?

Tvrdě teď zakonspiruji - kdybyste někdo z vás zjistili, že "lidstvo na Zemi se vlastně tak úplně nevyvinulo dle teorie mistra Darwina, ale že bylo 'upraveno' nějakými (například greysáckými) parchanty tak, aby bylo levnou a samoudržující se otrockou masou s tím, že může být na povel kdykoliv eliminováno z vesmíru a 'obnoveno znovu a lépe (a hlavně poslušnější)'"...

... pak mi (ten někdo z vás) řekněte, jak byste to chtěli podat lidstvu, které žije v zažitých kulisách všedního dne, věří v Boha, věří na nebe a peklo, věří, že jsme ve vesmíru sami a že "nic zvláštne sa po dobu trvania ich služby (života) nestalo"?

Třebas takto - "prostě sorry lidi, ale je to v řiti, páč nejsme takoví, jací jsme, ale prostě vytuněnci nějakých bastardů, takže veškeré denní kulisy, co žijeme, jsou jen jakási oblbovací idylka pro náš život vezdejší, takže vše, v co jste věřili, je jen pomůckou pro naše co nejklidnější přežívání až do smrti.."?

Ten z vás, kdo by toto věděl, jistě není pablb, aby mu nedošlo, že by tím totálně zničil komplet celé lidstvo jedním vrzem.. Došlo by k okamžitému celosvětovému ekonomickému kolapsu a obrovským nepokojům.. největší občanské válce v dějinách Země.. Zkrátka by to lidi neunesli a šlo by to tu celé k čertu..

A to se právě jistě těm, co "ví, vo co gou" nehodí do krámu. Oni nepotřebují přijít o své výsady a svůj klídek. A tak si ti "stíňáči" mezi sebou promluvili, vymysleli na lidi habaďůru v podobě "studenéj vojny" a je to.

Stačilo pak jen říci, že "Rusáci mají zas lepší atomovku" a v ten moment lidi v "Emerice" sami cpali kongresu prachy do kapsy, jen aby je ochránil. Jenže ve skutečnosti se zbrojilo a "tunilo" na někoho jiného.

Na koho? Na někoho, kdo nám tu furt leze z vesmíru do zelí? (nebo snad z podzemí?) A nebo je to jen hra korporací, "jak z lidí vytáhnout prachy a napakovat se?". Myslím, že tady jde o víc, než o pouhé napakování se..

To byla super konspiračka, co? No jo.. Je fakt, že tuto si hýčkám a je to můj kůň "o)

Ale teď vážně - pokud jistí jedinci něco vědí, pak jsou si vědomi jak toho, že by lidstvo zcvoklo, kdyby znalo pravdu, tak i toho, že aby lidstvo znalo pravdu, musí se k takové pravdě postupně připravit, aby pak tu pravdu strávilo a nezagrcalo se na tři doby..

Takže nějaké to zastírání pravdy a různě srandičky kolem UFO - to není jen taková hra s lidmi (i když to tak vypadá), ale je to pořádně cílená příprava na tu pravdu, co se jí lidstvo nakonec dozví.

Před 300 lety by vás za svědectví o UFO upálili, před 100 lety by vás prohlásili za rouhače, před 50 lety by vás dali do blázince, před 30 lety by se vám vysmáli, před 15 lety by se vám většina vysmála, ale už by se našli takoví, co by se ptali na podrobnosti, dnes by se vám moc nesmáli, ale už by se zamysleli "co že za tím vlastně je".. No a za 10-20 let budou UFO běžná věc s tím, že lidi si uvědomí postupně části "oné pravdy"... atd.

Koukněte se někteří na sebe - zajímáte se o věci, o které se před 50-ti lety jen málokdo odvážil zajímat. A vy už to berete tak nějak v klídku. Vše je to vývoj. I ta pravda "o původu lidstva"..

Ony nějaké odkazy ze starověku jsou - stačí je sledovat.

- Adam + Evice = odkaz na první zdařile "vytuněné" vzorky muže a ženy v dnešní podobě.

- had v ráji kolem stromu + jablko = jablko, jako "plod", neboli to, co vznikne spojením těch dvou "prototypů" a had kolem stromu, jako symbol DNA a odkaz na nějaké ty šmejdy "stvořitele" (Greys? Nebo jinou "ještěří" rasu?)

- potopa = odkaz na dobu, kdy vzorky byly vysazeny na souš a laboratoře zničeny (jednalo se zřejmě o podmořské laboratoře, které se v závěru "otevřely masám vod")

A nebo jiná verze - před vysazením vzorků na souši došlo pozastavením rotace Země k obrovské tsunami a tak "očistila vše hříšné (rozuměj-vyčistila Zemi od "nepovedeného odpadu", zkrátka zničila vše, co tu žilo..) z povrchu zemského, aby pak zde mohli žít Adam s Evou + mnohá zvířata v páru (dvojice od každého druhu) + mohla se zasít nová úroda.." atd.

- odkazy ve starých záznamech o "Bozích, co přiletěli na Zemi a učili lidstvo.."

- Křížení se lidskými exempláři a vznik "strážců"..

atd. atd. atd.

Účelem výše psané "srandy" není to, aby někdo zavrhoval Boha a podobně. Myslím si totiž, že jsou dvě cesty uvažování, které ale lidstvo spatlalo do jediné - "hry na dogmatické náboženství se striktně danými pravidly a s tím, že vše ostatní je jen prachsprosté rouhání a blud.."

To už je spatlanina, která vzešla jednak ze strachu z "Bohů" a také nepochopením a neznalosti minulosti lidstva, jako takového.

Takže cesty jsou podle mne dvě.

- první - to je ta výše popsaná legrácka o původu lidstva.

- druhá - je ryze duchovního charakteru a týká se naší vlastní podstaty, tedy "jáství".. Tato cesta nevylučuje "nejvyššího stvořitele" (nebo skupinu stvořitelů) a také toto odlišuje od ryze reálné dimenze, jakou je Země a různých parchantů, co si tu hrají s lidstvem (UFO a spol).

Tyto dvě cesty jsou nezávislé (do jisté míry a výjimky) na sobě. To, že člověk se zde narodí (naše duše je "vsazena" do těla lidského 'otroka' a ovládáme tak tělo, jako když řidič řídí auto)- je jedna věc.

Ale to, že vnitřně cítíme naši prapodstatu a že jsme součástí něčeho vyššího + to, že snad nezanikáme, nýbrž "jedeme další lajnu" - to už je druhá věc.

Takže uvědomit si - jedna věc jsou "božátka stvořitelátka", co se furt do nás serou, jak vidle do hnoja (a odkazy na ně se táhnou po celou dobu trvání lidstva)

Druhá věc - je naše vnitřní "jáství", pocit, že jsme součásti něčeho vyššího a také jakési podvědomí, že "je někdo nad tím vším (i nad těmi parchanty greysáckými..), kdo je nám svým způsobem blízký a jehož jsme součástí a vracíme se k němu.."

K té "druhé věci" bych jen dodal takovou perličku, která mi osobně není moc příjemná a vrtá mi hlavou - totiž v knize od Buda Hopkinse s názvem "setkání čtvrtého druhu", kde vypovídají lidé unesení UFO - je jedna výpověď, kde se říká, že "únosci jsou právě ti, co 'recyklují' duše.."

To se přiznám, že mi není moc příjemné, protože by to znamenalo, že i to naše vlastní "jáství" může být hračkou v rukou těch zmetků.. Tak jen doufám, že se to časem nějak vysvětlí a budou další souvislosti v tomto. (pokud třebas celá ta kniha není 'fake' a podobně).

Nemám totiž rád pocit, že "jsem výhradně hříčkou někoho", hlavně ne takového, co si hraje s lidstvem, jako kočka s myší.. (Tady máte, vážení, názorný příklad toho, jak na každého člověka se najde něco, co je dotyčnému nepříjemné a je možné jej tímto rozhodit "o)

Takže koukněte na ty dokumenty, berte to všecko s nadhledem (včetně tady tohoto výše psaného "fejetonu", který je jen náhledem jednoho člověka na danou věc a rozhodně s ním nemusíte souhlasit)a když vás cokoliv k tomu napadne, napište to.