Články

Bytosti světla

Světelné bytosti - (komentáře)

jackOTH
Světlo pod rouškou tmy
13. 10. 2012 10:29

Zajímavé je, lidé, kteří se přiklánějí ke světlu, nosí černé obečení a poslouchají většinou třeba Heavy metal a vyznačují se podobnýmy způsoby, které působí spíše jako projevy zla, ale pokud dovedete poznat tyto lidi a velmi dobře ovládáte empatii, tak zjistíte, že právě oni šíří příslovečné "světlo" a svým chováním a postojům směřují primárně k pozitivní účelům. (Jako je třeba pomoc druhým, snaha o lepší život na Zemi, vytváření cesty ke skutečné svobodě jednání, zastávání se rovnoprávnosti kohokoliv vůči komukoliv, apod.)

-Sám jsem tomu příkladem a znám další 2 lidi, kteří také.
Pavlos
Sny
10. 01. 2012 3:40

Světlo v duši,svým iniciativním článkem si mne dostala do svýzelné situace.Světla vídám ve snech,ale i v zamyšlení,nebo-li ve schyzotermiském stavu.Ale až ve snech se ti ukážou jako dílčí součásti tvého já.Výborný článek a dobré vysvětlení.
Giaco
světlo je...
31. 07. 2011 0:47

Nádhera, článek oceňuji :) skvěle čtivé, hlavně mimosmyslově.
Pravda se zjevuje čím dál víc a světlo dopadá bez stínu...

svetlovdusi.cz
kompletní překlad
14. 06. 2011 0:49

Na stránkách www.jeshua.cz jsou komplet přeložené články z jeshua.net, ze kterých čerpala překladatelka tohoto článku.
Natty
Bytosti světla
11. 06. 2011 17:15

Bytost kterou jte viděla Vy,je průvodce duše na druhou stranu.Prostě něco jako doprovodný anděl který ukazuje cestu.Budete se divit,ale občas je to vidět i u zvířat,která musí být pro nemoc utracena.Prostě je to něco ani žena ani muž,je světelná mlhovina,která odnáší duši umírajícího a tím ,že se nám ji podaří uvidět,víme,že se smrti nemusíme bát.Kdešto lidé světelní jsou všichni ti andělé bez křídel,nejsou průhlední,jsou jako Vy nebo já,ale mají něco,pro co je hledáme,když potřebujeme pomoc nebo ochranu.Nesvítí jako lampion,ale něco nás k nim táhne.A další světlonoši jsou světelní průvodci.Možná si vzpomenete,že jste někdy něco chtěla udělat a najednou jako by někdo řekl, to nedělej.Neslyšela jste to,ale byl to "okamžitý nápad"nebo taky se tomu říká intuice,ale zastavil Vás Váš světelný průvodce a ochránce.Ten nás chrání před vším čím bychom si mohli sami ublížit.Je skutečně jedno,jak jednotlivé bytosti nazveme.Hlavně že jsou a že víme,že jsou tu pro nás a proto ,aby pomohli.Na tom co jste napsala není přece nic zlého,tak proč se omlouváte?Je přece úžasné,že jste světelného průvodce viděla.To se každému nestane.
Jelitko
Natty
8. 06. 2011 17:18

ja myslim,ze je celkem jedno jestli je to svetelna bytost nebo pruvodce,ja jsem moc rada,ze jsem ji mela moznost videt a s toho jsem pochopila,ze to neni ani muz ani zena,to me bylo dodano do mysli.
Nebo ty myslis Natty,ze je v tom snad rozdil,jestli jo,napis mi rada te vyslechnu,taky mam rada lidi a jestli snad to vyzni ve spatnem smeru,tak to tak neber.Ahoj. :)
Natty
dobrý den
8. 06. 2011 15:17

Myslím,že to co Jelitko viděla v souvislosti z odchodem člověka ,není světelná bytost,ale světelný průvodce.Prostě něco jako Chárom.Pomáhá přejít duši do jiné dimenze.Nebudu o sobě tvrdit,že jsem světelný člověk.Já to prostě neví.Ale snažím se dělat všecno tak,jak článek popisuje.Ne proto,že bych se cítila nebo lépe chtěla cítit, vyjímečně a nadřazeně,ale proto,že mám ráda lidi a život a nerada vidím někoho trpět když mám sílu,vědomosti a možnost pomoci.Ale takových nás je.Nic vyjímečného nebo zvláštního v tom nevidím.
miozma
Poklona
4. 06. 2011 13:59

Musím říct že s údivem jsem se v tom článku úplně viděl. Možná je to jen shoda okolností, nebo mam o sobě jen špatný úsudek, kdo ví... Každopádně moc děkuji za příspěvek. Po dlouhé době něco zajímavého a aspoň z mého hlediska přínosného. Děkuji :)
Jelitko
ahoj
4. 06. 2011 9:54

moc pekny clanek Danko,ale bohuzel jen malokdo tomu veri a vubec neco takoveho vidi.Tohle ti schvali jenom ten kdo neco takoveho videl a to jsem asi jen ja...
Svetelnou bytost jsem videla jen v souvislosti s odchodem cloveka,jindy ne.Co muzu k tomu dodat?Jen velke diky za to ze to muzu videt.