Články

Zajímavosti

Kliatba vyvolených (3 časti) a Protokoly sionských mudrcov - (komentáře)

garias
... ukážem ...
13. 06. 2011 22:30

Skúsim vám ukázať, ako to funguje !

Budeme mať tri skupiny- dve osoby a "masy ľudí". Prvá osoba bude politik Peter. Druhá pápež Alfred a tretia skupia masa obyčajných ľudí. Peter predstavuje politiku, Alfred náboženskú organizáciu a masa ľudí sú obyčajní ľudia.

Označenie Peter (-), Alfred (!), masy (==)

Ideme na to:

== Chceme žiť v miery a poctivo pracovať, aby sme sa mali lepšie a naše deti boli zabezpečené.

- Mne sa pracovať moc nechce. Moji predkovia mi zabezpečili pohodlný život, ktorý využijem na bohatnutie a vládnutie. Masy ľudí budú pracovať na mňa.

! Masy ľudí sú dobré už od narodenia. Ich dobrota im bola daná prírodou. Keď im nahovorím, že je to od boha, tí menej chytrí mi uveria, pretože sú dobrí - bude sa im páčiť čo im nahovorím. A to využijem.

- Je to skvelé, ľudia na mna robia. Som bohatý, mocný a rozhodujem o ľudských majetkoch a životoch. Budem im stále brať viac a viac, pretože iba chudobní sú na úrovni, kedy si nemôžu dovoliť vyskakovať. Stačí málo a prídu o všetko - napríklad o prácu. Mám ich v hrsti.

== Sme chudobní, nemáme čo jesť. Naše deti hľadujú.

! "Teraz prišla moja chvíľa". ... Počúvajte ľud, nesmúťte. Je tu niekto kto vám pomôže a čo viac, zachráni vás z utrpenia. Nakoniec dostanete večný život. Tento život nieje dôležitý, dôležitý je TEN ĎAĽŠÍ ! (hihi) :D

- Počuj Alfred, mnoho kráľov padlo rukou poddaných, potrebujem tvoju pomoc. Pomoc, aby sa ľud proti mne nebúril. Potrebujem, aby sám seba presviedčal, že mu niekto pomôže.
! Bez obáv Peter. Vytvoríme niekoho, kto im zabráni bojovať. Niekoho, kto ich bude presviedčať,
že ich miluje, že im pomáha, že ich chráni. Zatiaľ čo mi budeme profitovať v tom svet skutočnom, oni budú len večne živoriť a prosiť boha o pomoc.
- Skvelé (smiech). Si génius!
! Vďaka. Ale aj tak, bez ICH "pomoci" by som to nikdy nedokázal.

po 2000 rokoch...

== Chceme prácu, chcem dobrú vládu. Bôže, pomôž nám!

obaja sa smejú!
- Ja im teraz zvýšim opäť všetky ceny. Vieš, akože je štát zadĺžený, pričom to aj tak budú splácať iba ľudia a ty pokračuj v krstením prijímaní ovečiek, aby hlúpy ľud sám pridával veriacich, aby si rodičia sami robili z detí naše obete a my z toho len ďalej profitovali.

! (Omša) "Moji drahí veriaci".. Boh je všemohúci, spasí vás. Ten KTO BUDE VERIŤ, bude spasený.

== Ticho Anička, kára matka dcéru na omši, toto je vážna vec. Boh nám pomôže, budeme sa mať lepšie.

Dieťa sklápa zrak a len málokto tuší, aký symbol jej oči vytvorili !!

== V mene otca i syna... sused, opäť zdvihli ceny potravín, čítal si noviny.
Áno sused, je to hrozné. Pôjdeš v nedeľu na omšu velebiť pána?
Áno.

- Len verte v božiu pomoc ľudia, lev verte, teraz budeme prepúšťať ľudí a onedlho urobíme vojnu (1939). Tak sa nabalíme ešte viac a vy hlupáci ešte viac budete prosiť o pomoc, ktorá nikdy neexistovala.

! (Omša) Modlime sa za našich synov, ktorí sú vo vojne. Aby ich náš Pán ochránil a aby sa v poriadku vrátili domov.

== (Matka) Môj syn umrel vo vojne za vlasť, pôjdem sa zaň pomodliť, aby jeho duša bola spasená.

- Len sa modlite za duše a my budeme zatiaľ ďalej kradnúť.

! Som rád, že som kňazom. Teší ma, keď môžem ľuďom pomáhať. Viete, my kňazi, pomáhame ľuďom už tisíce rokov.

== Budeme niekedy žiť ako sa patrí? Prestaneme byť zabíjaní a okrádaní? A kto nám pomôže? Pomôže nám už konečne ten Boh po tisícoch rokoch?

- smiech
! smiech
garias
..
13. 06. 2011 22:04

Ja zdieľam rovnaký názor. Iba s tým rozdielom, že cirkev pokladám za jednu z pák, ktorú svetovláda používa na ovládnutie masy ľudí. Áno, čítate dobre, nie je to žiadny omyl.
Treba si uvedomiť, že týmto ľudom vôbec nezáleží na ľudských životoch, natož ich dobrom živote. Kľudne robia medzi štátmi vojny, ochudobňujú široké masy, privlastňujú si nerastné suroviny, ktoré patria všetkým ľuďom planéty. Kašlú na úsporné míňanie energie, kde z ropy, plynu, uhlia sa spaľovaním využije iba jedna desať milióntina percenta možnej energie, ktorú hmota má. Znečisťujú celú planétu, ničia prírodu, rieky, moria, pôdy a uvaľujú ľuďom rôzne vírusy, aby farmaceutický priemysel prekvital.
- Tu sa už nebavíme o nejakom blbečkovi, ktorý niekoho podplatí a ukradne pár miliónov. Tu je reč o celom systéme ničenia prírody, politiky, ktorá si neváži ľudí - terajšie nepokoje v Španielsku atď.
Pri tomto obrovskom masovom klamaní musia byť masy držané na uzde a to je najlepšie tak, že samotné masy budú neaktívne. Samotné masy majú očakávať nejakú pomoc z neba a majú sa miesto boja modliť v chrámoch. Modliť sa o pomoc, ktorá nikdy nepríde - tak ako neprišla obyčajným ľuďom už 2000 rokov.
- Som presvedčený, že cirkev je iba jedna z oblastí svetovlády, ktorá má za úlohu urobiť z ľudí naprostých hlupákov, priviesť ich do stavu rozumovej neaktivity, duchovnej nevyspelosti a tým ovládanie masy ľudí zavŕšiť.

Pretože ľahšie sa ovláda človek, ktorý nevie čo je to ropa a ako sa používa, zato vie, ktorý anjel ho ochraňuje, ako človek, ktorý sa anjelom vysmieva a vie o čom svet JE.
Zbyněk P.
Do diskuse
13. 06. 2011 18:10

Vážení, jsem přesvědčený o tom, že VŠE JE ZCELA JINAK, než jak se nám předkládá a vnucuje. Jak jsem již uváděl ve svých vstupech u článku „Přínos církve I“ tak církev se velmi dobře (pro ni samotnou) připravovala na budoucí mnoholeté vládnutí nad světem, nad lidmi, atd?.. Uváděl jsem tam rovněž i to, že si připravovala mohutné pilíře pro svou „nevyvratitelnou černomagickou“ vládu. Prvním pilířem bylo vytvoření společného letopočtu. Druhý pilíř byl vytvořen tím, že se z dřívějších materiálů, které vznikly daleko dříve , než-li vznikla církev (i se svým Jéžišem), tedy že ukradli, přivlastnili si a poupra-vili symbolickou osobu Ježíše pro své černomagické učení. Porovnej si sám co jest napsáno v dřívějších védách, či ve svitcích od Mrtvého moře, a zjistíš, že jejich Jéžiš si své odbýval již dávno předtím, ale pod jinými jmény. Jak uvádím, tato osoba jest pouhopouhý mýtus, symbolika, zobrazující nové pokrokové myšlení a přístup každého z nás k danému momentu dané historické doby. Tím, že to tato černomagická církev ukradla, přivlastnila si to a vložila do svých církevních tezí, se dopustila toho největšího hříchu jaký mohla vůbec učinit, neboť na základě takových černých a falešných tezí začala přímo citově vydírat všechen lid s cílem poslušnosti davu a zavedení svého nevysychajícího pramene peněz, majetku a moci. A jelikož ji to bylo ještě málo, tak VĚDOMĚ a ZÁMĚRNĚ začala překrucovat učení boží, začala lhát všem lidem do očí, a vnucovat jim (lidem) poslušnost a odevzdanost černé magii ? tedy křesťanské církvi.
Podivujete se nad tím, proč není nikde uváděn celý životopis Jéžiše nikde v Bibli. Pochopitelně že to v této knize nikde nenajdete, neboť i ve védách, a ani ve svitcích od Mrtvého moře, tak tam to není vůbec uvedeno. A proč by vůbec měli černomagičtí církevníci , zastupující křesťanskou církev, něco nového vymýšlet ? Nepředpokládali vůbec, že by se lidé mohli „domáknouti“ toho, že církev jim tak bezostyšně lže a překrucuje vše tak, jen aby z toho něco měla. A to si říká církev svatá !!!! Spíše by se měla přejmenovat na „Černá církev prolhaně pekelná“!!!!
Je mi až líto, jaké ohromné množství lidí ještě dobrovolně přitakává této černomagické církvi, kolik lidí ji velebí, proklamuje a je ochotno obětovat svůj život za něco, co se jim vlastně osobně vysmívá do očí, a přímo či nepřímo je vlastně vede ke smrti v pekle, neboť tato církev jim bohužel nic jiného není schopna nabídnouti. Ano, je mi jasné, že každý človíček potřebuje berlu, či berličku (dle jeho vlastní vyzrálosti a uvědomění), ale to ještě neznamená, že se musíme nechat prohnanými a prohnilými černomagickými církevníky vést do pekel.
V předloženém článku, allias rozhovoru, uvádí MUDr. Gabriel Hoffmann několik úvah, které jsou z pozice mého uvažování, holými nesmysly. Pochopitelně, že vnímám jeho životní osud velmi zapeklitým, a že jeho úvahy jsou vyústěním jeho složitého života. Přesto jsem názoru toho, že vlastní předkladatel tohoto článku, by měl použíti své logiky k určité celkové analýze, k vytříbenosti a kvalitě předkládaných úvah, už jen z toho titulu, že jest velmi mnoho možností, jak si ověřit problematiku církevního jednání. Například :
a) Úvaha o tom, že:“Vyvoleným božím národem může býti pouze ten národ, který uzná božstvo kristovo. Pozn. má: „Jak může nějaký jedinec, či nějaký národ, býti nazván vyvoleným, když již víme, že toto církevní učení jest učením ďábla, tedy černomagické ? Jak může někomu býti nápomocno, když onen muž (Jeříš) byl pouze převzat z jiných dřívějších učení, a tento náš Jéžiš (myslím tím předkládaného Jéžiše v tomto letopočtu) je přinejlepším jen fikcí, která je nám vnucována !!!!!
b) Úvaha o tom, že Ježíš jediný může lidstvo zachránit !! Jak může lidstvo zachránit, když vlastně vůbec neexistoval, když byl pouze ukraden z dřívějších účení ?? To je stejný nesmysl, jako to, že nám v roce 21.12.2012 přiletí na pomoc již nedočkaví mimozemšťané !!!
c) Vyslovená kletba na někoho jiného není nic jiného, než-li kletba vyslovená nad sebou samým, tedy nad tím kdo vlastně tu kletbu vyslovuje. To by si měl každý setsakramentsky uvědomit, co vlastně koná a činí, a jaké dopady jsou na toho, kdo ji vypustil do světa. Nikdo nemůže počítat s tím, že když zasévá zlobu, chtíče a válku, že bude sklízet klid, mír, pokoj a lásku. Bude sklízet zase jen zlobu, chtíč, a válku.
d) Každá skupina, ať politická či církevní, aj. , má své kořeny v židovství. Bohužel, bez tohoto židovství (prosím, berte to v symbolických rovinách) nelze dnes vůbec žíti. Z toho se dostáváme do jednoho paradoxu, a to, že i kdyby se Hitlerovi podařilo vyhladit všechny žijící židy, tak stejně by ničeho nedosáhl, neboť to by musel vyvraždit všechny lidi na Zeměkouli (pochopitelně i sám sebe), neboť každý z nás má v sobě své židovství, svého osobního žida, kterému slouží , a které danému člověku poroučí.
Pevně věřím, že ač jsem zde uvedl nějaké své úvahy, které nebudou „vonět“ většině diskutujících, tak že přesto mě nebudete chtít ukamenovat za mé odvážné úvahy. Je ale potřeba, si začít svítit na věci, které jsou nám vnucovány, jsou jedovaté a přitom jsou nám předkládány s ďábelským úsměvem. Přeji hezký den. Zbyněk P.
garias
Ježiš
10. 06. 2011 15:18

Máš pravdu, je tam obdobie od detstva do asi 30tky, kde nič nevieme, ale on myslel skôr Nový Zákon a v ňom o ježišovom živote - aspoň ja som to tak pochopil.
ar_649
Petr H.
10. 06. 2011 14:41

"Môj otec veľmi rád čítal, a tak veľmi podrobne poznal aj Bibliu, dejiny židovského národa, poznal veľmi dobre obdobie Ježišovho života." .. Dějiny Ježíšova života jsou leda tak o jeho narození a poslední cca tři roky života. Co se dělo mezi tím, nikde psáno oficiálně není, proto by mě zajímalo, odkud asi tak čerpal informace. Ježíš tu byl pro židovský národ, aby je vyvedl z temnoty, nikoli pro ostatní lid, jak si mylně vykládáme. Myslím si, že tento žid jako jeden z mála pochopil tento odkaz a nastoupil na správnou cestu.

Pro nás ostatní (bílí lidé - slované,...) je hlavně naše víra (víra = vědění, nikoliv tušení), která je přes tisíc let tvrdě utlačovaná, ale i tak přeze všechno pár zlomečků přeci jen zůstalo a postupně se dostává na "informační" povrch.