Články

Meditace a relaxace

Meditace na setkání s vaším ochráncem - (komentáře)

garias
...
5. 10. 2011 7:50

:DDD nemám čo dodať :D
Jarda
re:garias
13. 09. 2011 7:09

Nesouhlasím :-D Dám třeba příklad.
Už si nepamatuji kdy to bylo přesně někdy na podzim minulýho roku. Šel jsem z mého pokoje do obýváku, ale ještě, než jsem opustil ten svůj trochu jsem se zarazil. Něco nehrálo. Cítil jsem se v pohodě akorát jsem v hlavě slyšel posměvačnej popěvek: „áááájjéééé“ docela silně, pořád se opakoval dokola a já s tím nemohl nic udělat. Opravdu jsem nechápal proč si nadávám. Po nějaký době to přestalo asi po 2 min. ? No pak o týden později jsem se jako vždy bavil s kámošem a mimochodem mi povídal, jaký že kraviny zas dělal když byl v astrálu. No a jen tak se zmínil, že se postavil kousíček před můj obličej a křičel na mě áájéé, což je přesně jeho styl :-D Já jsem ho samozřejmě neviděl když byl v astrálu. Nikomu jsem neřekl o tom co jsem v hlavě slyšel nemohl to vědět normálním způsobem.
Pro někoho tohle je těžko strávitelný... věřte si čemu chcete. ;-) Již nechci mnoho mrhat svojí energií na to abych někoho přesvědčoval. Myslím, že být skeptický je na místě, hlavně co se týče esoterický komerce co se z lidí snaží jen tahat peníze.
garias
...
12. 09. 2011 23:07

VŠETKY myšlienky, ktorá ti napadnú, sú IBA tvoje !!!
To, že si niekto myslí, že sú niektoré niekoho iného, tak aj toto si myslí iba ten dotyčný človek :D
Proste vždy, čokoľvek ti napadne, vždy to napadne iba tebe !
Jarda
Článek
12. 09. 2011 13:38

Jinak ještě ke článku... Je to celkem hezký, ale je to jedna z technik ve které je mnoho prostoru pro sebeklam. A lidi, kteří mají problém ztišit svoje myšlenky s tím asi budou mít problém. Problém rozeznat myšlenky který sami vytvořili od myšlenek, které vytvořil někdo jiný a přicházejí k nim z "vnějšku". Doporučuji napřed si potrénovat koncentraci a všímat si jak se ve vás myšlenky berou a jak vznikají a jak je tvoříte. Aby jste u každé vaší myšlenky byli schopni zpozorovat její vznik a v čem má ten vznik důvod. Do té doby je problém rozeznat svoje myšlenky od těch "vnějších".

Jednu techniku bych na to přesto měl... Pokud něco uvidíte nebo vám přijde nějaká myšlenka, zkuste myslet na přesně opačnou myšlenku/věc. Pokud je myšlenka vaše nebude klást odpor a změní se. Pokud je vnější nepůjde změnit a bude klást odpor. Bohužel ani toto není stoprocentní, hlavně pokud máte nezbednou mysl, která si dělá co chce, jako nějaký nezbedný skřítek. Pokud ale máte poslušnou a ochočenou mysl, bude tahle technika fungovat.
Jarda
re: Jelitko
12. 09. 2011 13:28

Nejsou muži nebo ženy, ale můžou mít takovou podobu. Můžou mít podobu jakou budou chtít. Často si nechávají podobu těla jakou měli v posledním životě než se přestali inkarnovat. Možná by se to dalo nazvat "zbytkovým otiskem" toho minulýho těla.
garias
...
12. 09. 2011 10:43

Áno, vtip je v tom ,že ja som reagoval na priateľa :D
Phanuel
příteli gariasi
12. 09. 2011 8:14

víš co znamená meditace?... :-)
garias
...
11. 09. 2011 21:10

Ochránca? Pardon priatelia, ale ja verím iba sebe a priateľom. Nie som schizofrenik.
Jelitko
ahoj Danko
11. 09. 2011 15:41

kdyz jsem se setkala se svym ochrancem,bylo me dodano do pameti,ze oni nejsou muzi nebo zeny a ze nemaji toto rozliseni.Ty to vidis jinak?
Videla jsem ho pri prilezitosti,kdy me odesla jedna ma pritelkyne a on me rekl "rozlucte se"a az pak jsem se dozvedela az za nekolik dnu,ze zemrela...
Danka
re garias
10. 09. 2011 15:50

Aby sis vybral tu, která se vine podél říčky (a nešel třeba do lesa), to celé je součástí řízené meditace.

Nemusíš se slepě držet každého slůvka Gariasi, ale vytvořit si svou meditaci vlastními slovy.
garias
...
10. 09. 2011 10:23

//Vyberete si jednu a jdete po ní. Vine se podél říčky a potom přes klenutý most k několika chrámům.//

Načo som si tam mal vybrať cestu? :)