Články

Videa

Tajný vesmír - (komentáře)

Dana P.
Stormm
2. 06. 2012 9:35

nu, možné to je. Lidé byli odstraňováni protože věděli příliš mnoho. Vlastně se to děje pořád.
Stormm
Dana P.
2. 06. 2012 8:45

No to je otázka! Ale vzhledem k tomu, že byl velitelem spojeneckých vojsk a byl v mnoha bitvách 2 sv. války a viděl spoustu německých základen tak tu možnost nejspíš měl. Vláda ho určitě považovala za "spolehlivého" a tak ho možná i do lecčehos mohla zasvětit. Nevím. Ale myslím, že je dost dobře možné, že nakonec věděl až příliš!
Dana P.
Stormm
31. 05. 2012 14:54

a jak bys vysvětlil, že Patton mohl to vše vidět o rozpoznat? Jak se k těmto informacím mohl dostat?
Stormm
samby
31. 05. 2012 12:18

Nemyslím, že by samotný převoz SS vědců byl záhadou! Záhadou je spíše to co později bylo s projektem Paperclip spojeno a co se později dělo v projektu Majestic! Němečtí vědci měli být velmi nekompatibilní co se poslušnosti týče a pracovali na projektech o kterých vláda USA němela nějakou dobu ani tušení! (např. pohon pro rakety Jupiter - viz. Apollo 11 mission). Tento projekt měl být také prý podnětem pro založení druhého vesmírného programu společně se SSSR, který by však nebyl na očích a kde by základem měli být nacistické technologie z druhé války. A Patton mohl tyto kousky skládačky záhlednout u jejich zrodu a proto možná tak záhadně zahynul těsně po válce, neboť mu to nebylo zrovna po chuti!
daiterr
okolojdouci
24. 05. 2012 21:06

Díky moc za odkaz, zkoušel jsem to hledat i s CZ titulkama, ale zdá se, že zatím nic takového není. Zajímavé dokumenty jsou občas i tady:
http://grandview.webnode.cz
okolojdouci
daiterr
24. 05. 2012 16:13

dil 4 zatim neni ani ohlasen ale predpokladam ze se na nem asi pracuje avsak dil 3 je uvaden pod nazvem "Secret Space III - The Crop Circle Conspiracy" (zverejneno 1.11.2011)

Secret Space 1/2/3 (EN)
http://www.youtube.com/playlist?list=PLF56A01761F6C978C&feature=plcp
daiterr
Okolojdoucí
24. 05. 2012 15:44

No rusové? Ti by jinak řvali, kdyby amíci na Měsíc neletěli doopravdy a nebo i letěli a do oběhu pustili předtočený matroš. Takže za tím bude fakt asi víc, než co se prezentuje. Dyť na sebe byli jak hlídací Šaryci.. Takže asi nějaká dohoda byla. Proč, nebo kvůli čemu - to ví jen oni.

Co říkáš na ty dva díly Secret Space? O trojce, ani čtyřce zatím nevím, ale kéž by to někde bylo.

Jak se třebas díváš na ty "věci", co poletují ve vesmíru v prvním díle? Vypadá to jako takové "medůzy".. Co by to dle tebe mohlo být?

okolojdouci
daiterr
24. 05. 2012 13:03

"No nevím, ale podle toho, co je známo, tak to jsou prstence a ne "koule", takže se dá tím proletět."

podle toho co je znamo jsou to pasy ale temer od polu k polu takze vyhnout se jim da leda startem z polarni oblasti... a ano proletet tim jde je to "jen" koncetrat slunecniho vetru

"...co na to Rusové..."
nic - v te dobe nebylo komu to rict - se "zapadem" se nemluvilo a doma by se muselo priznat ze je ten "zapad" predbehnul...

"Někde tady na fórech jsou dokumenty s názvem "Secret Space"."
nebudes tomu mozna verit ale prave pises do diskuze k clanku "Tajný vesmír" tedy "Secret Space" 1 dil ale predpokladam ze mas na mysli 2 dil on uz je nejakej patek hotovej i dil 3 (zatim sem ho nesehnal cesky) a treba nas EnigmaTV potesi i dilem 4
daiterr
okolojdouci
23. 05. 2012 21:06

Mrknul jsem na ten dokument a podle něj za všechno můžou ty Van Allenovy pásy.. No nevím, ale podle toho, co je známo, tak to jsou prstence a ne "koule", takže se dá tím proletět. Nehledě na to, že kdyby to nešlo a muselo se skrze ně, tak by moc "lunochodů" na Měsíci nebylo, protože technika by dostala dost zabrat.

Myslím si, že do TV šly předtočené srandy ze studia v Nevadě, ale přesto na Měsíci lidi být mohli. Možná je to tak, jak píšeš, že "se nechtěli blamovat a tak pro jistotu to pustili předtočené, kdyby se něco podělalo", ale otázkou pak je, co na to Rusové. Ti by to totiž velice rychle odhalili a zgustli by si na Amících. V čem je tedy háček? V prvé řadě je jasné, že SSSR a USA ve skutečnosti nikdy doopravdy nepřátelé nebyli. Vše bylo jen na oko, aby se díky "studené válce" mohly vytahovat peníze z kapes důvěřivých lidí.

To by mohlo tedy znamenat, že šlo o jakýsi nadnárodní komplot proti lidem. Možná ano. Ale pak jsou tu jiné indicie a události, které naznačují, že tam kdesi nahoře není vše v pořádku tak, jak je nám to prezentováno. Někde tady na fórech jsou dokumenty s názvem "Secret Space". Doporučuji shlédnout. Myslím, že jsou opravdu i jiné důvody, než jen mamon a že "studená válka" může být zástěrkou pro vývoj zbraní proti někomu, ale ten někdo rozhodně není pozemského typu..

Za několik staletí pozorování Měsíce jsou popsány někdy překvapivé události. Jako by byl už někým "spravován" a občas se tam i něco dělo. I v dnešní době jsou záběry, jak "něco" přelétává nad měsíčním povrchem. Ze Země to prokazatelně není, (no a Transformeři to taky nejsou.. "o), záběry se zdají být "nefakové", takže o co tedy doopravdy jde? (záběry jsou v dokumentu Secret Space)

Celý dokument o "chrabrých USA kosmonautících, kteří letěli tak moc na múna, až nakonec podvedli svět a vše jsou jen záběry ze studia" - mi přijde jako na objednávku, protože už moc lidí spekuluje o tom, zda opravdu Amíci na ten Měsíc letěli a nebo ne. No a tak se to tedy sfouklo takhle a je na světě další "oficiální polokonspiračka", která si bude žít vlastním lajfíkem..

Jenže - CO mají podobné dokumenty vlastně zakrýt? Kvůli ČEMU mají odvést pozornost? Že by šlo jen o prachy? To, myslím ne, protože peníze se dají vydělat za mnohem menší námahu a mnohem účelněji.. A navíc - ne všechno, o čem si lidi mezi sebou podiskutují, musí být zrovna "fake".. A indicií je více než dost.
okolojdouci
...
23. 05. 2012 19:26

nepochybuju ze USA byla na mesici ale to ze je jista cast video materialu predtocena na kulisach je jiste ovsem duvodem nebyla zdrejme nejaka konspirace o UFO na mesici ale sam fakt ze nikdo netusil co tam ty chlapky ceka a vzhledem k cene projektu ktery stal opravdu neskutecnou castku ze statnich penez si USA nemohla dovolit v primem prenosu ukazat jak se jejich Orel rozflaka o mesic proto se stvoril zalozni film o ceste pristani a navratu avsak cela cesta probehla uspesne az na malou cast tak se predtocene casti videa mohly vlepit do skutecneho zaznamu z cesty k cemuz vede jeden celkem zvlastni postreh a tim je sam prvni clovek na mesici ktery se po navratu a karantene ucastnil dlouhe tiskove konference kde cela posadka licila jake to je letet a chodit po mesici coz je sice ocekavane ale bylo to poprve a naposledy co tento clovek verejne mluvil o pobytu na mesici a kratce po te oznamuje odchod od vesmirnych letu a stava se "beznym" zamestnancem NASA a do dnesniho dne nezdelil co ho k tomu vedlo proto mnoho lidi spekuluje ze za timto rozhodnutim bylo neco co videl na mesici a behem karanteny mu bylo zakazano o tom mluvit a byl zdrejme donucen naucit se jiny pribeh ktery s cleny apola 11 budou prezentovat na one tiskove konferenci a protoze je v okruhu kamaradu a pratel oznacovan za extreme cestneho a pravdomluvneho cloveka tak prave tyto lidske vlastnosti mu patrne brani se nadale podilet na sireni podvrzeneho pribehu...

mnoho podrobnosti najdete v dokumentu "Cestou na Měsíc se stalo něco divného"

http://www.youtube.com/watch?v=O7e4tI9i408
daiterr
LuPe
23. 05. 2012 15:28

S tím, že "jsou to konspiračky" - bys měl být opatrnější, protože pokud se kolem nás něco děje, tak rozhodně Rusi a Amíci vždy potáhnou za jeden provaz v zájmu přežití.."o)

Každopádně je dost indicií na zamyšlení. Už jenom to, že dnes nikdo na Měsíc nelítá, je dost divné.
samby
...
23. 05. 2012 12:32

Stormm: Co je záhadného na převozech vědců? Vždyť operace Paperclip byla již dávno odtajněna, několik set válečných zločinců zkrátka dostalo milost výměnou za práci pro ameriku, to oni položili základ americkým technologiím v 50. a 60. letech, japonské válečné zločince zase nestíhali výměnou za předání celého japonského výzkumu biologických zbraní spojeným státům. Nutno však říct, že to samé dělal i sssr. Žádnou záhadu nevidím:-)
ad. Pattovo prohlášení: na něm také nevidím nic zvláštního, nemečtí důstojníci se pokoušeli vyjednat mír s ruskem(bez pověření ze strany Hitlera), protože věděli, že k ropným polím se již nedostanou a západ měl větší cenu než spálená země evropského ruska, pokud by se jim to podařilo prohrál by západ do několika týdnů, jelikož by se situace úplně obrátila: nad německem by zkončila vzdušná převaha usaf(bylo by přisunuto 20 000 letadel z východní fronty), na zemi by pak museli čelit asi deseti tisícům tanků a milionům vojáků, spojenci by byli přečíslení až 8:1, takže se skutečně ještě dalo prohrát, byl by to blitzkrieg na druhou a americká rozvědka o tom musela vědět.
lup
Garias
23. 05. 2012 7:21

Myslím, že si trafil kliniec po hlavičke - vystihol si pravdu.
garias
Dana
22. 05. 2012 20:09

Im už nejde o peniaze. Majú ich toľko, že nemusia pracovať ich pra pra pra vnúčatá. Tu ide o niečo vážnejšie - sú to chorí ľudia. Závislí na moci.
Dana P.
...
22. 05. 2012 15:35

Rockefellerové, Rotschildové, DuPontové...není to jedno? Všichni mají banky nebo vysoké podíly v nich, vlastní zbrojařské a jiné koncerny. Jen já - takto "plebs" - nechápu, k čemu jim vlastně ty miliardy jsou? Víte to někdo?
Stormm
garias
22. 05. 2012 13:48

To máš bohužel pravdu! K tomu můžeš přičíst záhadné neprodlené převozy vysoce postavených vědců SS a prapodivné plány fantastických technologií, dále podivné prohlášení generála Pattona po bitvě v Ardenách, kdy napsal, že tato válka se dá pořád ještě prohrát i když byl Wehrmarcht na kolenou a Pattonovo záhadné úmrtí 21.prosince 1945. Existuje teorie, že mocný rod Rotschildů od 18.století v podstatě rozsáhle financuje všechny větší válečné konflikty, pokud na nich mohou mít nějaký podíl. Za první velký vojny měli financovat střídavě obě strany, stejně jako ve druhé velké válce. Německo si všechny peníze a materiály na druhou válku nevymyslelo od někoho musela ta injekce přijít! Zbývá jen, na koho ukázat prstem!
lup
do diskusie
22. 05. 2012 12:11

Niet pochýb o tom, že Amíci na Mesiaci boli.

Vysvetlenie, že niektoré zábery - fotografie - sa urobili v ateliéroch, je veľmi jednoduché. Astronauti museli niekde trénovať ručné pristátie, vystupovanie a nastupovanie z lunárneho modulu, zbieranie vzoriek,.... a to všetko v nemotorných skafandroch. A je možné, priam isté, že niektoré zo záberov z tréningu sa dostali na publikovanie ako zábery z Mesiaca. Tu treba hľadať chybu niekde inde, než vo falšovaní letu na Mesiac.

Aj dnes sa astronauti na let pripravujú celé mesiace - napr. keď chystali opravu Hublovho teleskopu, trénovali týždne v skafandroch a v bazéne výmenu nefunkčných blokov elektronicky od najprimitívnejšej činnosti akou je odskrutkovanie krytu s blokom elektroniky.

Zaujímavé je, že v časoch letu na Mesiac ani vtedajšia sovietska propaganda nespochybnila let a pristátie USA na Mesiaci. Musela prejsť generácia, aby mali pisálci v USA čím vymývať mozgy mladým ľuďom. A knihy s konšpiračnými teóriami sa tiež dobre predávajú....
S pozdravom LuP
daiterr
-
22. 05. 2012 9:05

Historie se většinou bohužel opakuje - zase jistí lidé, jako vždy, financují rozvrat Evropy a to tak, aby tu byl opět průser. To můžeme sledovat dnes a denně v přímém přenosu.. Multikulti "problémy", které se "nesmí" řešit (i když by mohly a razantně), posranci, co tunelují státní rozpočet a schvalují zákony tak imbecilně, že kdejaký vidlák už dopředu vidí, "že je to na průser".. a tak podobně.

Je třeba si uvědomit, že se nic neděje náhodně. Ti naši zákonodárci rozhodně nejsou blbečci. Je to dost sofistikovaná banda částečně zainteresovaných lidí a jejich úkolem je zdestabilizovat státní rozpočet a tím přivést zemi do průseru. Za to jim je královsky placeno.

Také je ovšem dobré si uvědomit, že drtivá většina těch, co se dostanou do parlamentu, se ocitne v jakémsi "masomlejně", kdy mají na výběr akorát mezi tím, že "pokud budou poctiví, tak se neudrží a skončí a pokud naopak se k něčemu pár službami zaprodají, pak se budou mít skvěle.." Tím nijak nehodlám obhajovat tuto státní zadlužovací sebranku, jen naznačuji, že "vše má svůj rub i líc.."

Ve své podstatě v dnešní době opravdu není koho volit, protože ani jedna strana zatím nikdy nedodržela co slíbila a vše se tak stává pouze fraškou pro plebs.. fraškou, za kterou si platíme každoměsíční "vstupné" ze svých daní. A navíc - "vstupné" se rok od roku zdražuje..

Jestli si někdo opravdu myslí, že "se dostane do parlamentu a tam bude poctivě makat a vše změní" - tak je bohužel na těžkém omylu. Jestli v Itálii natočili seriál "chobotnice", tak tady v CZ můžeme rovnou natáčet "krakena", jak je všechno zkorumpované a provázané tak, že si poctivec opravdu ani neškrtne. (Toto vyjádření mám od jednoho člověka, který v parlamentu jedno období byl a je rád, že je pryč..)

Jediná věc, která by asi nejvíc prospěla celému světu, tak by bylo zrušení monetárního celosvětového systému. Jenže to je utopie.. bohužel.. Lidé si svět bez "papírků" neumí představit..

A tak se bude bohužel historie pokaždé opakovat.. Opět jisté mocnosti potřebují, aby na Evropě trhly balík a opět je potřeba, aby Evropa byla v průseru a je úplně jedno, kolik to odskáče lidí.. Důležitý je přece mamon, ne..?

To bylo k tomu "Německu", protože "tehdy" se skoro už rovná - "teď"..

K ufáčům někde tady poblíž ve vesmíru - a co když ani nemusejí být ve vesmíru? Co když jsou tady v podstatě déle, než my? Co když žijou někde v podzemních městech, kam se nemůžeme dostat? Co když mají základny na mořských dnech, kam se taky nemůžeme dostat? Tuto domněnku vyslovuji díky různým pozorováním, kdy - "USO" bylo viděno mnohokrát, jak vylétá z pod mořské hladiny, jejich tvar by se spíše hodil do podmínek, kde jsou velké tlaky a ne do vesmíru, kde je pravý opak.

Další indicií je i to, že "párkrát tu sami spadli na držku" (havarovali..), což nelze předpokládat u někoho, kdo dokáže zvládnout mezihvězdné lety a tudíž má takové legrácky, jako přistání na planetách - naprosto v malíčku.. Ale pokud jsou zvyklí na vysoký tlak z podzemí, či mořského dna, pak už se dá pochopit, že pokud se z takového prostředí dostanou ven, tak nemusí vždy reagovat správně a průser je na světě. (Zřejmě je z toho podzemí asi ven moc často nepouští.."o)

Takže jestli bychom neměli raději ty naše "mimozemníky" spíš přejmenovat na "podmořníky", či "podzemníky" a hledat je spíše tam..

No a co se tedy týká nejbližšího prostoru okolo Země - tak třebas na Měsíci bylo pozorováno mnoho záhadných věcí, včetně přeletů neznámých plavidel a podobně. Je také hodně divné i to, že před skoro půlstoletím jsme vesele letěli na Měsíc a dnes, kdy je technologie někde úplně jinde, tak najednou to nejde? Že nejsou prachy? Ale jděte.. Kdejaký šejk by klidně mohl zafinancovat misi na Měsíc ze svého kapesného.. V čem je tedy problém? Nebo spíš - CO nesmíme vědět a CO tam nesmíme vidět?

Let na Měsíc s nejvyšší pravděpodobností proběhl tak, že vše bylo předtočeno na Zemi ve studiu a tyto materiály + fotky byly dány do oběhu. Opravdový let na Měsíc proběhl také, ale to, co tam "bylo viděno", se zavřelo někde do trezoru a ven se odvysílala studiová verze. Je možné, že pozemšťanům bylo klepnuto přes šňupák, aby nestrkali nos tam, kde nemají? Je to možné..

Veškeré zbrojení a "studená válka" podle mě měly jen jediný cíl - přípravu na jiné, mnohem větší nebezpečí, než jsou nějaké hádky tady na Zemi mezi lidmi. Nelze lidem říci, že "je něco tam někde venku a že zatím jako lidstvo nemáme šanci.." To by nastal všeobecný chaos a destrukce. Takže se to zkusilo "postaru" a hle - už tu byl "západ" a "východ" a začala "studená válka".. To vše dovolilo vyvíjet zbraně takového charakteru, že by pár takových totálně zničilo celou naši planetu a ještě k tomu se mohly vyvíjet bez toho, aniž by kdo pojal nějaké podezření, "že je to na něco jiného, než proti těm druhým za mořem.."

Jestli je to jen konspirace, nebo velká část pravdy, to ukáže budoucnost..
Perchta
*
20. 05. 2012 18:23

Garias, taky mám pocit, že dnešní situace je uměle navezená a vyhnána do extrému, protože to zase někomu hodí "pár" kaček..... A my se jen vezeme. Hurááá!
garias
..
19. 05. 2012 21:11

Tu nejde o pôžičky, ale vyzrojenie Nemecka bez navrátenia financií. Následne rozbitie Európy a POTOM pôžičky miliardové, na ktorých všetci bohatí zarobia.
Dana P.
garias
19. 05. 2012 10:08

banky půjčí i Satanovi když budou mít vidinu tučného zisku, na to netřeba žádných konspiračních teorií
garias
Nacisti...
19. 05. 2012 8:44

Čo sa týka Nacistov, aj ja som ja vo viacerých knihách dočítal, že nacizmus bol financovaný západom a Druhá svetová bola doslova naplánovaná. VEľa to vysvetľuje. Napríklad pôžičky Nemecku, prostredníctvom neutrálneho Švajčiarska (čo zabezpečil západ samozrejme), nesúdržnosť Európy v predvečer vojny, dohoda o Československu, anšlus (násilné pripojenie) Rakúska, Enormný nárast výroby v nemecku po 1929 - hosp. kríze, kedy bolo Nemecko totálne na kolenách a malo viac ako 5 miliónov nezamestnaných.
Viacerí autori píšu, že úlohou Hitlera bolo totálne rozbiť Európu a následne ju zadĺžiť Marshalovým plánom. Niečo podobné sa deje aj dnes napríklad s Gréckom a krízou EÚ. Pred týždňom sa hovorilo o páde eura.

Nieje možné, aby bola ekonomika vedená tak, e si to politici, krízu, všimnú na poslednú chvíľu. To je akoby ste minďárili minďárili, vedeli že ondelho budete mať v peňaženke krízu, ale aj tak ste míňali a ODRAZU prišli s názorom, že ste v kríze, treba brať pôžičky. TO je nonsens v dnešom svete financií.

Niekto to robí úmyselne, akurát už bez vojny.