Články

Videa

Jak bude prebiehat vstup do piatej dimenzie - (komentáře)

Adanom
Sylvia
15. 10. 2012 10:23

"Na rozdiel odo mna, kde ja napriklad vo sne si niesom vedoma alebo si to uvedomenie nepamatam tak, aby som to povazovala za dalsiu realitu. Ale to teraz hovorim o sne. "

Sylvie , sen je prozivani, prozitek, stejne tak nas zivot je prozivani, prozitek.
Kdyz se na to koukneme z pohledu prozivani, prozitku to samo o sobe naznacuje ze prozivani zivota a prozivani snu jsou vzajemne propojene skutecnosti prozivani.

Kdyz to otocim, tak stejne tak jak jsem psala ze sen je skutecny, tak muzu naopak napsat ze zivot je jako sen.
Ze oboji jsou projekce, vyzarovani nasi mysli.

Behem sneni vetsina lidi proziva svuj sen jako skutecnost. Je to v tu chvili skutecne , to akurat po probuzeni ze sna jim mysl zacne tvrdit ze skutecne to vlastne nebylo protoze to byl sen a skutecne je to co prozivaji po probuzeni.
Jenze je tomu opravdu tak?

Behem lucidniho sneni je clovek schopen menit deje a to proto ze si uvedomuje ze proziva sve projekce ktere muze menit. Vedomi takoveho clovek je vice otevrene.
Pak vlastne tim ze si clovek uvedomuje ze sve projekce, to co proziva behem spanku muze menit zacne mu dochazet ( uvedomovani ) ze muze menit i sve prozivani zivota. Ze zivot je take jako sen. Zivot a sen je prechod z jedne urovne vedomi do druhe. Jsou jako dve strany jedne mince.







Sylvia
Adanom
13. 10. 2012 15:17

No s tou realitou u mna to neni zas uplne tak, ze je to jak v 3D. Ja myslim, ze su aj alternativne reality, nemusia byt hmotne, moze to byt aj inak, nez chapeme tu v 3D. Len tym co som pisala o realite jak ju vnimam ja, ze aj tak ten svet musi byt vedomy prezitok, ale musi to mat energiu, je to tiez nieco, co nieje jednoduche pochopit. Stale si ale myslim, ze je to od sna alebo vedomej fantazie rozdiel.

Aby som Ta pochopila naprosto, musela by som byt v Tvojej hlave lebo aj ten najpresnejsi opis nie je to iste, jak to, co so vnimas. Ale aj tak si myslim, ze viem co myslis. Ale pre Teba je realita jak tomu rozumiem ja to, co vedome prezivas a neni to napriklad tu v 3D, ale ten prezitok je tak vedomy jak tu v 3D. To znamena, ze vlastne precitas presne tym istym sposobom v povedzme inej rovine (dimenzii), mozno aj myslienkovej, kde platia ine zakony, a Ty tam precitnes presne tak vedomo, jak tu, preto hovoris, ze rych realit na rovnakej urovni je viac a mozu byt dokonca skutocnejsie, nez tu, resp. Ty si ich uvedomujes intenzivnejsie nez si uvedomujes realitu tu v 3D. Na rozdiel odo mna, kde ja napriklad vo sne si niesom vedoma alebo si to uvedomenie nepamatam tak, aby som to povazovala za dalsiu realitu. Ale to teraz hovorim o sne.

A aj ked viem, ze su rozne druhy snov, tak jeden druh je podla mna len naozaj usporiadavanie tej reality, ktoru prezivam najvedomejsie a to je ta tu v 3D. Ja si ale myslim, ze pokial by som precitla v stave snenia tak, ze by som si ho uvedomila jak skutocny a muselo by sa to rovnat tomu, jak prezivam 3D teraz tu, tak uz napriklad to by podla mna nemusel byt sen, ale preskocenie do inej reality zo sna a ten stav vedomia je podobny, ale tym ze si ho uvedomim, tak prelomim nejaku hranicu medzi snom a inou realitou. Je to o schopnosti vedomia. Ale ja myslim, ze som sa za hranicu sna este nedostala, aj ked niektore sny boli zivsie nez ine, stale sa to nerovnalo uvedomeniu si toho tak jak si to uvedomujem tu. Jediny najskutocnejsi zazitok, ktory sa rovna tomu som mala v spankovych paralyzach, preto si myslim, ze to niesu halucinacie, ale naozaj paralelena realita, kde som bola schopna nakuknut a mala som pochopit nejake symboly. Halucinacie totiz maju pricinu v psychike, a si vtrhnuta do nejakeho svojho vnutorneho sveta, kdezto tento stav bol taky, ze som vedela ze je aj tu aj tam.

Ani regresia mi neprisla, ze som v inej realite, bud to bolo preto, ze to bola minulost, takze som bola divak aj ked sa terapeut snazil, aby som bola ta osoba, stala som sa nou, ale z polovice som ten divak predsa len bola alebo som sa nedostala do roviny, kde cas neprudi linearne a neexistuje. Preto stale pochybujem, ci to nebola moja fantazia. A co sa tohoto tyka a aj tych snov, neni to tym, ze neverim, ze to existuje, ale tym, ze som nebola tak daleko, aby som si to uvedomila.
Sylvia
Iveta
13. 10. 2012 15:00

Nie vobec, prave naopak s tym snom.
Adanom
Sylvia
12. 10. 2012 16:56

Ve 14:29 pisu tohle: " Atimhle zpusobem se v jistych typech snu tohodle druhu ....."

Pak pisu o snech ktere povazuji ja osobne za dalsi rozmer reality.

Ja rozumim Tvemu vnimani, tomu o cem dnes pises..... zeptam se ale Tebe .... Rozumim Ty naopak me- memu vnimani ktere se pokousim nastinit? Tyka se to stale te " reality " a neboli toho ze pro me ma realita Jine dalsi rozmery, rozmery vedomi.
A vcera jsem Ti psala ze Stale nevim co je realita pro Tebe. Mas na mysli realitu jak ji chape vetsina lidi ve 3D?


Sylvia
Adanom
12. 10. 2012 16:16

Ja som sa uz vyjadrila, co je pre mna realita, toto co pises Ty je len mozno tak. Tie nevedome veci si totiz nejak niekde zbieras a zbieras ich v tom, co prezivas alebo si ich niekde nosis, ale myslis, ze nenosis. Ale ja stale drzim tu nit toho, co si pisala Ty, ze sen je len dalsia realita a ja som pisala, ze su to len impulzy, ktore netvoria realitu, len ze podvedomie s Tebou komunikuje prostrednictvom symbolov. Je to podla mna jednoduchsie nez to pises.

Pointa je len, ze ja si myslim, ze sen nieje realita, ze je to usporiadavanie reality, ktoru si prezila pomocou podvedomych vnemov, ktore sa Ti v tej realite nahromadili a tie vo sne len vyplavuju a je to sumar toho, jak sa dokazes s tym vysporiadat. Mozno ta rec je prave preto takto symbolicka, aby bola pre podvedomie zrozumitelnejsia aj ked je v symboloch, pretoze vedomie ju neprecita tak, jak by malo, preto sa divime, preco sa nam snivaju niekedy alogicke veci, ale podvedomie mozno tomu rozumie a ani nevies ako a vyriesi si to samo.

Neviem, ale myslim, ze sa sny az tak uplne rozklucovat nedaju, nemyslim jednotlive udalosti v nich ale celkovo jak vznikaju a co su. Ja ale podla pocitov z nich si myslim, ze niesu realita, ze su len ukazka reality, film alebo divadlo. To, co v nich je je vytiahnute z podvedomia, mozno keby neboli, tak sa zrovnavas tazsie s kazdodennymi problemami co mas a ani nevies preco, preto cistis a vyhadzujes pocas sna veci, ktore nepotrebujes. Napriklad nesmrtelnost chrusta.

A inak to, co pises v 14.29 to sa Ti tu snazim naznacit ovela jednoduchsim sposobom cely cas.
Adanom
No
12. 10. 2012 14:38

A nebo tak :-)
iveta
Sylvia
12. 10. 2012 14:29

voda jako taková představuje city a emoce,to co v ní plave to jsou právě ty skryté a dosud nevědomé emoce,které vyplouvají na povrch.
Ty si podle mého soudu ten problém neutopila ale teprve vyplaval na povrch a to je s psychologického hlediska moc dobré.
Píšeš o otci ,že měl ve snu jinou podobu...myslím že Adanom jak se vyjadřovala o tom vědomí ,které mění formy tak to napsala správně.

Adanom
Sylvie
12. 10. 2012 14:29

Jinak co se tyka podvedomi tak vime ze se to tyka VEDOMÍ. Toho co je pod- vedomim nebo jinak receno ne- vedomim. A timhle zpusobem se v jistych typech snu tohodle druhu vyplavuje na povrch nevedome veci k zpracovani, k vedomemu zpracovani k naslednemu uvedomeni ceho nevedomeho se tykaji. ;)
Jsou to jinak receno projekce a prozitky vedomi. No lip to nedám. ;))
Adanom
Missi
12. 10. 2012 14:15

Ty Tve sny s tim hrneckem by se asi daly zaradit mezi lucidni v kterych tvoris a pozmenujes dej podle sve vule.
iveta
missi
12. 10. 2012 14:15

ano rozumím....víš co, v podstatě pracuješ sám se sebou,poznáváš se doopravdy zevnitř.
mississippi
Iveta
12. 10. 2012 14:06

Hezky jsi dole psala o té smrti ve snech. Tak to já jsem asi už povznesenej aaž hrůza.

Ale poslední dobou jsou ty sny opravdu jiné. Je to jak druhý život. Né že by byl bez chyb, ale je jiný.
Pomalu u mně mizí ty násilnické sny plné smrti, bolesti a utrpení. Teď jsou to běžné situace ze života, ale nějak zpomalené, mám čas uvažovat, co se stane a všímám si detailů, které v běžném životě přehlédnu. Můžu s tím snem pracovat, zpomalit , nebo vrátit děj.
Vidím třeba padat hrnek a on se rozbije o podlahu a já to mohu vrátit a dát ten hrnek jinam, aby nespadnu, nebo to můžu zpomalit a chytit ho a přitom ještě pochytat kapičky kafe.
Adanom
Sylvie
12. 10. 2012 13:31

" a podvedomie Ti to vo sne vyplavuje, s realitou to ale nemusi mat nic spolocne. "

Sylvie , ja jsem ale netvrdila to co pises ted Ty. Nepsala jsem ohledne tohodle snu o zrcadle nic o tom ze to ma neco spolecneho s realitou. Navic uz vcera jsem se Te ptala co realita znamena pro Tebe, protoze pro me ten pojem ma jine dalsi rozmery.

Tim snem o zrcadle sdeluju prozitek, poznani, uvedomeni toho co tam pisu na zaver. :)
Sylvia
Iveta
12. 10. 2012 12:25

Vacsina toho, co sa Ti sniva je prihovaranie sa podvedomia, ktore naberas z reality, to, co tam citujes, s tym sa ztotoznujem. Aj to, ked sa niekomu sniva o vlastnej smrti. Mne sa casto sniva prave o cudzej, napriklad o katastrofach, jeden cas to boli povodne alebo suviseli s vodou a ja som potom chodila po pas vo vode a odhrnala mrtvoly a drevene brevna. Pointa bola, ze som utekala pred prietrzou nejakej vody, ktora bola tak silna, ze burala budovy. Ja som bezala do kopca, na nejaku samotu a tam bol maly dom a v nom byvala moja mama. Ta uz vtedy nezila, ked sa mi to snivalo. Ale toto ma nejak zachranilo, potom som sa vracala v tej vode po pas.

O smrti vlastnej sa mi snivalo len raz. Bolo to po serii snov, kde som sa v kazdom topila, ale vzdy som vyplavala (ten s tou prietrzov bol sucast tej serie tiez). No a raz som spadla do hlbokej vody a plavala som zase hore, ale uz som to nestihla, proste som nevladala a nevyplavala som. Len som sa divila, ze som zomrela a kludne mozem dychat pod vodou.

Tieto sny o vode nieco vyjadruje, z psychologickeho hladiska, ale su to len sny, podvedomie riesi problem, tym, ze som sa utopila som podla mna utopila aj ten problem a ten pocit je potom dost odlahcujuci, ale je to stale sen. Myslim ale tiez, ze snov je viac druhov, niekedy su to pribehy, ktore so mnou a mojim zivotom nemaju absolutne nic spolocne. To sice mozu mat aj tie symboly. Napriklad som bola zobravy mnich a chodila som po domoch a zobrala, krajina mala arabsku arcitekturu. Ale aj to moze byt nieco na sposob, ze sa bojis chudoby a spajas si ju s touto krajinou a potom zdanlivo ten pribeh vyzera, ze s Tebou nesuvisi. Ked su tam ale osoby, ktore nepoznam, tak je to zvlastne, alebo napriklad sa mi stalo, ze som hovorila s mojim otcom, ale on vobec nevyzeral tak, jak vyzeral, ale mal uplne inu podobu, ale uplne, len viem, ze to bol on.

Adanom tie premeny v tom zrkadle to moze byt tiez vysledok, ze si myslis toto: "Od detstvi tusim ze nejsem tim cim se zdam byt a ze to co prizivam v tomhle byti neni to jedine co existuje. " a podvedomie Ti to vo sne vyplavuje, s realitou to ale nemusi mat nic spolocne.
iveta
Adanom
12. 10. 2012 11:34

jo to máš pravdu ale nikdy jsem nevěřila na rok 2012 jalk nám ji předkládají.
Věřím spíš na změnu v tomto roce k lepšímu,snad víš jak to myslím.
Toto jsou moje myšlenky a přesvědčení.
Takže žádná fyzická smrt...
Adanom
:D
12. 10. 2012 11:29

Zbynek ten me da az si precte ze neumim psat poradne cesky. :D
Adanom
Iveta
12. 10. 2012 11:27

To je jedna moznost. Dalsi silena varianta muze souviset s Tvym myslenim a nebo dokonce s Tvym presvedcenim. No proste jedno z druhym.
iveta
Adanom
12. 10. 2012 11:22

no právěže tento.
No jo ale vzhledem k tomu roku 2012,když ti to servírují všude v médiích,je možné že to je vše jen v podvědomí.
Adanom
Iveta
12. 10. 2012 11:14

Ktery prosinec?
Adanom
Iveta
12. 10. 2012 11:13

No a ja osobne takovy sen vnimam Jako prozivane uvedomeni jine vnitrni skutecnosti byti ....... Byti za pomyslnou hranici fyzicke dimenze vedomi.
Tahle smrt me osobne nenutila premyslet o smrti. Od detstvi tusim ze nejsem tim cim se zdam byt a ze to co prizivam v tomhle byti neni to jedine co existuje.
Ale dnes muzu rict, ze tusit, nebo jakoby citit ( to z detstvi ) neni totez jako to prozit v takovemhle prozitku a nejen v takovemhl snovem prozitku. Prozitek je podstatny.
iveta
Adanom
12. 10. 2012 10:28

o vlastní smrti jsem měla dva sny.Další sen týkající se smrti mi zděloval přímo měsíc prosinec kdy zemřu.
Nejspíš jsou tak trochu ovlivněny realitou ale přesto jsou velmi podivné a pozoruhodné,jak říkáš jsou to příběhy(něco jako tel.seriály na pokračování)
Víš jak by takové sny popsal Jung?

většinou představuje jeden z nejvýznamnějších a nejpozitivnějších symbolů na poli sebezdokonalování, ovšem jedině v případě, že snící není příčinou smrti druhých (negativní symbol − viz zabít), ale že je smrt ukazovaná jako důsledek vnějších snových okolností; tak nevědomí snícímu potvrzuje úspěšné odumírání nepotřebných vlastností v postavách snových personifikací (v drtivé většině pudových)
je významným prvkem a předělem, neboť zmírá stará osobnost a rodí se nová; takových umírání ve snovém životě je při cílené duchovní cestě i několik za rok; smrt nutí snícího přemýšlet o smrti, aby se naučil vnímat každičký okamžik života, aby pochopil, že smrtí nic nekončí, ba naopak − vše začíná
Adanom
Missi
12. 10. 2012 10:07

Vzpominam si jeste jak jsi psal o svych realnych snech. :)

Mam ruzne sny. Mnoho z nich jsou cele pribehy, stejne tak jako prozivane pribehy zivota. Je to proste skutecne.

Uz je tomu nejaky ten rok dva zpet co se me zdali sny zase jineho typu ale i kdyz to nebyli cele pribehy jako zivot, bylo to svym zpusobem skutecne ale jinak skutecne nez co povazujeme za skutecne behem bezneho stavu vedo i behem zivota.

Asi nejzajimavejsi byl ve snu prozitek vlastni smrti. Nepopsatelne blazeny prozitek kdy v momente umirani jsem prozivala teplo v oblasti srdce. Po me smrti vsechno materialne pevne uz nebylo pevne byla to pouha iluze. :)

A jeden z tech zajimavy snu byl taky ten kdy jsem se divala do zrcadla a moje nynejsi podoba se v zrcadle promenovala. Byla jsem pokazde nekym jakoby jinym ale presto stale sebou. Otazka zustava co znamena v tohle pripade ono byti sebou kdyz mam pokazde jiny vzhled. Odpoved mam tu ze ČÍMSI ( byti, vedomi (?) ) co je nemenne ale meni pouze formy.

mississippi
Honza784512
11. 10. 2012 21:44

Nejspíš Tě čeká něco, co bude chtít zapracovat na tom a pochopit to. Důvěřuj instinktům !! To pro začátek stačí.
A na někoho se můžeš napojit i tady. Někdy je to fajn, ale aspoň u mně většinou cítím, když je tomu druhému zle, ať po těle, nebo na duši.
Honza784512
Mississippi
11. 10. 2012 21:32

No, ona neni příležitost to ovlivnit :D ono se to semele hrozne rychle a objeví se to málo často a nečekaně a je to hrozne krátký, kdyby to bylo delší tak by to možna šlo...

Jinak slyšely jste o tzv skupině duši který, jsou společně v jednom těle? Slyšel jsem ze to mají pry velryby :D, ale hlavně jsem slyšel o tom, ze to bude mozny v 5D, ale jestli je pravda co říkáte vy, tak to asi mozny nebude :/ :). Ale možna jsem to špatně pochopil a je to jako ze se můžete napojit na nekoho, jako třeba jak se napojila Iveta na svého pejska a cítila to co on... :)
mississippi
Honza784512
11. 10. 2012 20:56

Vzpomínka na budoucnost?
A máš pravdu, většinou je to tak, že se to děje jakoby dvakrát. Blbě se to popisuje.

To co mám já je jiné, něco můžu ovlivnit.
Honza784512
Mississippi
11. 10. 2012 20:50

To ne... Vetsinou ten pocit trva tak 5 - 10 sekund, jinak se mi to taky parkrat stalo kdyz někdo něco říká, jinak vždycky kdyz ten pocit mám, tak jakoby jsem premejslenim nad tím pocitem zaneprazdnenej a nic vlastně neudalam... (Nijak tu situaci co už znám neovlivnim) Takže mne napadlo, ze mám možna ve snech nejaký útržky z budoucnosti, který se nedaj změnit? Ikdyz se to stava u naprosto běžných situacích... (vázne si myslím, ze si na to do rovzpomenu ze snu...)
mississippi
Honza784512
11. 10. 2012 20:17

A stává se Ti to i při běžném životě. Př. Jdeš po ulici a proti Tobě někdo jde a ty parodoxně uhneš na levou stranu, protože to nějak prostě víš?
mississippi
Honza784512
11. 10. 2012 20:14

To s tím budíkem, to se stává často. Nějaký zvuk, co slišíš, se Ti přenese do snu a mozek to tam zapracuje a ty nevnímáš ten zvuk z venku, protože ho vnímáš, jako zvuk ve snu.
A vůbec, buď rád, že se Ti nechtělo čůrat :-))
Honza784512
Xxxxx
11. 10. 2012 20:13

Ještě k tomu dejavu, asi jsem to špatně popsal, stava se to při úplne normálních věcech, naposled se my to stalo, kdyz jsem se díval na video na youtube, nebyl to pocit "tohle video jsem už někdy videl..." Ale dá se říct, ze jsem tušil co se stane, a je to hrozne divnej pocit a asi to neni ani dejavu...
Honza784512
Sny
11. 10. 2012 20:08

No mě se tedka sny vybavují jakoby jiným zpusobem, vždycky jsem si je buď hned po vzbuzeni nepomatoval, a už nevzpomel nebo jsem věděl co v nich bylo kdyz jsem se probudil... Tedka si je často vybavím během dne, ale vetsinou jenom útržky :-/ a často mám pocit tzv dejavu, ale ne úplne tak, myslím, ze si to pamatuji ze snu, stava se to tak 1x za dva mesice... Jinak se mi v Dánsku stala docela vtipná situace, spali jsme ve stanech a já si nařídil budík, a kdyz rano zvonil, tak jsem to měl jako čast toho snu a zvonilo to tam asi 3 minuty :D :D
iveta
Adanom
11. 10. 2012 19:27

souhlas...je tak těžké to vyjádřit slovy.
mississippi
Adanom
11. 10. 2012 18:13

Nevím, jak u Tebe, ale to co se mi zdá poslední rok, je jiné, nedokážu přesně popsat, jak jiné, ale je.
Je to jako druhý život, je to reálné a mám pocit, že to na sebe navazuje.
Adanom
A
11. 10. 2012 15:05

Od jiste chvile vnimam ze sen je relny ale jinak realny a presto realny.
Adanom
...
11. 10. 2012 14:59

" Aj v dimenzii kde predpokladas, ze tvoris myslienkov. Az ked je do toho vdychnuta urcita energia, ktora nieco znamena a predstavuje. "

Tak ja to vemu odjinud.
Ty vis ze jsem opustila telo a ocitla se v jine dimenzi. Ackoliv ja jakozto telo jsem se v te dimenzi neocitala,tak me vedomi ano. Vsechno co jsem videla byli me projekce,vytvor vedomi a bylo to naprosto realne.

Jeste stale mnoho lidi nemuze v zadnem pripade pouze myslenkove chapat to co lze pouze prozit a tim dojit k poznani ze veci jsou jeste uplne jinak nez se zdaji byt v teto 3D.
Adanom
Sylvie
11. 10. 2012 14:30

Nerozumim co znamena neco opravdu stvorit.

Vedomi neco tvori stale.
Jeste porad nevim co je pro Tebe realne.

Sylvia
Adanom
11. 10. 2012 14:14

Poviem Ti to takto. Az ked nieco naozaj stvoris az potom je to realita. Aj v dimenzii kde predpokladas, ze tvoris myslienkov. Az ked je do toho vdychnuta urcita energia, ktora nieco znamena a predstavuje. Clovek ma kopu myslienok v hlave, ale aj neefektivnych, zmatenych a prazdnych, ktore nic neznamenaju a nic nehovoria. Myslim, ze je prehnane tvrdit, ze kazdy myslienkovy svet je nejaka realita. Sen zostane snom a realita zostane realitov.

Ja myslim, ze v tomto zas tak rozdiel medzi fyzickym a 5D nieje. Bolo tam aj nieco spomenuta a to ten cas. Aj tu vlastne mozes tvorit, co chces, len to ma casovu prodlevu, ale nakoniec to stvoris, nieco do toho das. Ale nieje to tak jednoduche. To iste by bolov 5D, ale bez tej casovej prodlevy, proste hned. Ale stale je podla mna rozdiel toto a myslienkovy alebo snovy svet. To je znozka impulzov, ktore Tebe sa deju v hlave a aj ked su ludia, co uz toto nerozoznava, tak vacsina hej. Ale aj ked by bol svet tvoreny myslienkov, stale samotne myslienky v Tvojej hlave nebudu realny svet. Do toho musis nieco investovat, nejaky kus, ktory ma vyznam, pretoze nie kazda myslienka ma vyznam. Navyse myslim, ze tito ludia by sa museli naucit tie myslienky kontrolovat, nez ich budu realizovat.

Je to to iste co tu. Mas myslienku a Ty ju realizujes, len s inym casovym odstupom, tak podla mna v skratke.
Adanom
Sylvia
11. 10. 2012 14:03

" Myslim, ze stale nech sa bavime akokolvek o inej dimenzii, je to nieco co vedome prezivas, ale pokial by bol sen alternativna realita, tak povedzme hej, ale nie skutocna realita, len virtualna. "

Sylvie a co je pro Tebe ta skutecna realita? Co je to ta skutecna realita?
Adanom
Missi
11. 10. 2012 14:01

Nakreslit....... To by me neslo :-)

Predpokladam ze vis proc To takhle dopadlo.
Jo a Zbynda?! Ten to dá. :D
Sylvia
Hm
11. 10. 2012 12:33

No ja si teda myslim, ze sen je stale len vytvor podvedomia a ze to nieje realita, je to len nieco, co Ti ponuka Tvoje podvedmie, aby si mohla vidiet veci inak nez su a potom tu realitu pochopit. Nie preto, ze by to bolo neuchopitelne, ale preto, ze sa podla mna stale je nepatrny rozdiel medzi tym, co co Ti ponuka nejaka obrazotvornost a potom skutocnou realitou. Myslim, ze pomocou sna alebo nie pomocou ale skrz ten stav, v ktorom snivas sa mozes dostat do nejakej reality, ale Tvoje ja, vedomie tam musi "fyzicky" byt. Myslim, ze u vacsiny snov je to len projekcia tvorena pomocou impulzov, aby si si uvedomila podstatu tej skutocnosti, ale nie skutocnost samotnu.

Myslim, ze stale nech sa bavime akokolvek o inej dimenzii, je to nieco co vedome prezivas, ale pokial by bol sen alternativna realita, tak povedzme hej, ale nie skutocna realita, len virtualna. Ale nic tam nerozhodnes. Lucidny sen moze byt nejaka kombinacia toho. Keby bol sen este dalsia realita, ktora naozaj existuje, nevidim dovod preco by sa v pozmenenom obraze alebo symbolike tam prelinala tato nasa skutocna. Mozno ani prelinala nieje spravne slovo. Sny kopiruju a hodnotia to, co prezivas v nejakej realite, spravia Ti nejaky sumar toho a utriedia sa tak, aby si si to, co skutocne prezivas prebrala a zhodnotila, pretoze telo nema nic ine na praci v tej chvili. A potom mozes dalej pokracovat vo svojej realite. Nech je akakolvek. Pokial telo toto potrebovat nebude, nebude spat, tym padom ani snivat a energie cloveka sa bude vyuzivat tak, aby spanok nepotrebovala a tym padom ani utriedovanie tychto situacii.

Nepopieram ale, ze su aj stavy pri spani, ktore Ta dostanu niekam do inej dimenzie a Ty si myslis, ze je to sen. Napriklad ine zivoty alebo prorocke sny, ale tie malokto rozozna. Primarne si ale myslim, ze sny maju nejaky ucel a ze len simuluju realitu, takze su virtualne. Ja to chapem tak.
mississippi
Adanom
11. 10. 2012 11:46

No tak to zkus nakreslit. :-)

Jo dalo by se to vokecat, ale když se snažíš (no spíš já) napsat rozumnou větu, je to děs. Pak to začnu opravovat a je to ještě horší. Nejlíp by se o tom kecalo někde, třeba u kafe. Proto jsem se snažil zorganizovat to setkání, ale... Sama víš, jak to dopadlo.
Tak nám nezbývá, než se trápit a tvořit ty divné věty. Snad z toho Zbyňďu netrefí :-)))
Adanom
A
11. 10. 2012 9:48

Ja souhlasim s Ivetou. Bude to nase vedomi.

On i sen je skutecny protoze se tyka stale naseho vedomi. Je to ale pozmenene vedomi,jina realita.
Dalo by se rict ze realitou je vedomi.

Honzo,v jine dimenzi vedomi ( mluvime o 5D) je realne to co vedome prozivas.
Uf! :-) jak se to jen tezko vyjadruje slovy. ;)
iveta
Honzí
11. 10. 2012 9:06

ano je to něco jako lucidní sen,pokud si ho někdy měl,tak si to dokážeš představit.

Ale nemyslím, že až se do 5D dostanem, že to bude jen v naší "hlavě"jako že se nám to jen zdá.
Bude to realita podobná jako tady,bude to absolutní realita,kterou jsi ještě nikdy nepocítil :-)bude to naše vědomí,duše...
iveta
jo
11. 10. 2012 8:51

souhlas s Adanom....nejspíš se bude jednat o učitele-pomocníka.
Missi jak si psal že se to nebude týkat těch duší co už jsou na jiném břehu.... právěže se dostanem tam, kde budeme všichni tak nějak pospolu.
Kde se bez problému budem, moci stýkat.
Myslím že to právě bude ten stejný level pro všechny.
Pak jsou další levly kam se dostanem ale to už je nejspíš o další "transformaci" :-)
Jelítko psala si ,že to nebude mít nic společného ze "sexuální energii",dala jsem to do uvozovek,protože ani já pro tuto energii nemám to správné slovo....naopak myslím že to bude něco mnohem intenzivnějšího :-))
Adanom
Missi
10. 10. 2012 18:29

No ja se ptala hlavne proto ze tohle : "Pokud ten přechod by byl pro tu danou duši nepřijatelný, bude vrácena, ale když bude převaděč dost paličatej, může to zkoušet opakovaně. Může jich snad vzít i víc, nevím jestli najednou, ale může běhat sem a tam a tahat se s nima do té doby, než zavřou bránu. "

se da chapat ruzne. Proste to slovo - prevadec je pro me dost zavadejici. Mozma bych radeji volila ja sama slova jina jako treba- pomocnik.
Prejit podle mne muze jen ten kdo je vnitrne pripraven. Pomocnik je tu od toho aby pomohl nasmerovat, ale to hlavni musi udelat kazdy sam za sebe v sobe. A kdyz se nekdo neprobere ( vnitrne nepripraven) tak mu pak ani pomocnik dal nemuze pomoct. Vis jak to myslim?
Pouze muj nazor. :)

mississippi
Adanom
10. 10. 2012 17:37

http://www.tetakaterina.cz/277-nove-informace-o-transformaci/

Je to něco na tento způsob, ale šetl jsem to jinde , ale stánky not found.
mississippi
Jelítko
10. 10. 2012 17:28

Myslím , že se ve zkutečnosti nejedná o bránu do té části, kde se nyní nachází duše odejdivších. Ten přechod se má teprve otevřít a myslím si, že se to bude týkat i těch duší, které jsou teď někde tam. Podle mně zatím nejsou o ten level víš než mi. Jsou jinde, ale nejpíš ještě ve stejném levlu, jako mi.
mississippi
Adanom
10. 10. 2012 17:25

Bylo to někde na netu a motalo se to kolem májského kalendáře. Pokusím se najít.
Honza784512
5D...
10. 10. 2012 15:42

Mne se ta vase 5D zda, ze to neni 5D, ale lucidni sen :D, tam se taky stane to na co si pomyslite, ale ve skutecnosti se to děje jen v naši hlave...
Jelitko
....k debate
10. 10. 2012 15:17

tam zadna brana neni,proste bud projdes nebo ne...
Adanom
Missi
10. 10. 2012 9:39

"Ten přavaděč má mít možnost pokusit se převést ty duše, které ještě nejsou připravené. Pokud ten přechod by byl pro tu danou duši nepřijatelný, bude vrácena, ale když bude převaděč dost paličatej, může to zkoušet opakovaně. Může jich snad vzít i víc, nevím jestli najednou, ale může běhat sem a tam a tahat se s nima do té doby, než zavřou bránu. "

Missi kde jsi k tehle myslence prisel? Nekde jsi to cetl?

Jelitko
a
10. 10. 2012 9:30

to prevadeni tech dusi,myslim,ze uz funguje.Ted jsem zahrabala ve svych zazitcich a zjistila jsem ze pred par rokama jsem pomahala jedne holce,kterou neznam projit na druhy breh...bylo to zajimave,ale pak uz jsem sla za tatkem ktery na me cekal a ona odesla taky za svyma...
Jelitko
ahoj
10. 10. 2012 9:26

zajimava debata,ale ja myslim,ze to s tou rodinou tam na druhym brehu bude asi trochu jinak,myslim,ze jako rodina se zije tady(i kdyz jsou mezi nami ruzni..)tak je to kazdy sam za sebe,ale jestli se nekdo z nekym chce videt,klidne muze,ale jako tady to urcite nebude.Tam jsou jine cile a jine zivotni dobroty.Treba mit nekoho rad je na jinym zaklade a uz vubec ne sexualnim.Tim myslim to ziti v domech jaky tady probirate.
Adanom
Honza a do diskuze
10. 10. 2012 8:54

Missi ve 23:29 napsal neco zajimaveho , " ze ostatni jsou jen vizualizace " a toho se ted chytim a navedu na to jeden ze svych silenych predstav. :D
Predstav si ze vsechno v 5.D je jenom Tva predstava- vizualizace a to vcetne i toho co nebo kdo Te obklopuje. Predstav si ze si predstavis i svoji rodinu podle sebe, vcetne toho jaky si s nima predstavis vztah a vzajemne souziti.
To znamena ze oni ( rodina ) kteri budou opravdu Tvoji nejlepsi predstavou ( to jaky si je chces predstavit ve svem svete vizualizace ) nemuzou byt zaroven v rozporu, v protikladu s Tvoji predstavou ( napriklad dum ktery si predstavis i se svoji rodinou)
Chapes? Zkus vypnou mysleni a predstavy podle 3.D a pak se ponor do tech silenych predstav ktere prezentuju. :DD
Sylvia
No ale
9. 10. 2012 23:40

Keby to bolo tak, ze kazdy vidi len to svoje a nevie, jak to vidi ten druhy, tak by vobec nemohol mat o tom druhom nejake povedomie. Napriklad tam bolo s Tvojim telom. Mozes si ho stvorit tak, jak si predstavujes, niekto by chcel byt v detskom, niekto tridsiatnik....ale co niekto druhy, ten by Ta videl jak chce on? Nie tak jak chces Ty? Mala by fungovat aj nejaka vnutorna energia, ktora sa odraza navonok, inak by napriklad ludia v oblasti lasky vobec nemohli fungovat. Podla mna nieco musi fungovat na bazi spolocnej, alebo neviem jak to vyjadrit. Ale s tym domom to zas zmysel nejaky dava.
mississippi
Honza784512
9. 10. 2012 23:29

No zní to celkem šíleně, ale bylo by to zajímavé, každý by si tvořil svůj vlastní svět a žít si ho posvém. A navíc, kdyby se něco po... , tak tím bude trpět jedině ten, čí svět to je a neměl by možnost ublížit ostatním, protože ostatní jsou jen vizualizace.
Honza784512
Mississippi
9. 10. 2012 23:23

Aha O_o už to asi chápu, ale je to docela šílený o_O
mississippi
Honza784512
9. 10. 2012 23:23

Pojedou stejnou cestou a dokonce můžou jet společně a přitom pro jednoho to bude cesta vesmírnou lodí a pro druhého se ta cesta odehraje pod hladinou.
iveta
no však ano
9. 10. 2012 23:21

když to řeknu blbě...budou pomáhat lidem jak se dostat do astrálu aby věděli co je čeká a jak si zvykat na nové situace atd.
mississippi
Honza784512
9. 10. 2012 23:21

No každej by ten barák mněl po svém a přitom by v něm žili všichni najednou
Honza784512
Adanom
9. 10. 2012 23:20

Nebo kdyz si 2 lidé budou myslet něco na stejným míste, třeba jeden tam bude myslet vesmírnou loď a druhy ponorku... To se jako ta ponorka zhmotni v ty lodi? Já nevím mě se to proste nějak nezda :P
mississippi
Iveta
9. 10. 2012 23:17

Jestli učí, to nevím, ale měli by mít možnost ostatním pomoct.
Honza784512
Adanom
9. 10. 2012 23:16

Třeba rodina bude chtít mít krásný dum, ale všichni si ho budou představovat jinak... Co pak? Kdyz by na to všichni mysleli třeba najednou, co by se stalo?
iveta
missi
9. 10. 2012 23:15

průvodci v astrálu jsou.

Já bych řekla ,že to nebudou převaděči ale učitelé.
mississippi
Sylvia
9. 10. 2012 23:12

No vidíš, že víš. :-))

Ten přavaděč má mít možnost pokusit se převést ty duše, které ještě nejsou připravené. Pokud ten přechod by byl pro tu danou duši nepřijatelný, bude vrácena, ale když bude převaděč dost paličatej, může to zkoušet opakovaně. Může jich snad vzít i víc, nevím jestli najednou, ale může běhat sem a tam a tahat se s nima do té doby, než zavřou bránu. Ale při tom všem se klidně může stát, že mu zavřou před nosem. Nikdo neví, jak dlouho to bude otevřené.

Je to ale jen takové to možná.
Uvidíme, jestli uvidíme :-)
Adanom
Honzo
9. 10. 2012 22:59

"Mne se to nelíbí a zda se mi to trochu paradoxní, co kdyz si 2 lidi mysli naprostý opak? :D :D"

Tak uved nejakej priklad at to muzeme rozebrat. ;)
Sylvia
Mississippi
9. 10. 2012 22:58

Tak o tom som ja nic necitala, viem len, ze existuju sprievodcovia podla astralnych cestovatelov, ze ho ma kazdy, takze ti Ta strazia v astralnom svete. Ale ja to nemam z vlastnej skusenosti, len co som citala o AC, to by Ti skor mozno Iveta povedala. Ale neviem, ci si to s tym nemylis.

Inak ale ja mam kamaratku, ktora sa zaobera uz dost rokov bielou magiou a byvala hrozne unavena a vidavala nejake entity v noci, isla s tym k nejakej liecitelke alebo neviem presne kto to bol a ta jej povedala, ze ona je ten prevadzac dusi, ale neviem, ci je to mozne. Ze vraj preto je stale unavena.
mississippi
Sylvia
9. 10. 2012 22:49

U mně je to spíš duševního původu a prášky mi moc nepomohly. Teda až na jeden, ale ten je spíš pro slony. :-)) Je to hrozný svinstvo a dostal jsem jen jeden, ale o tom jsem už psal :-))

No jsem zvědavý, co se stane. Víš něco o těch převaděčích?
Sylvia
Honzo
9. 10. 2012 22:39

No momentalne v tomto svete, keby mi niekto cital myslienky, tak by sa mi to samozrejme nepacilo ani trochu, to by bola hroza. Je dobre, ze ludia mozu len dedukovat a rozmyslat, co si ten druhy mysli a nemaju to na striebornej tacke, to by nemusela existovat potom ani psychlogia, zaroven si myslim, ze dedukovanie rozvija osobnost toho, co dedukuje resp. robi si profil.

Ale ja myslim, keby takto ten svet existoval, ze by to mozne bolo, tak by si to nebral tak jak to beries teraz, tak jak Ti dnes nevadi, ze niekto pozna farbu Tvojich oci, alebo vidi nejaky fyzicky handicap. Bol by si nastaveny proste inak, ze sa s tym pocita a hlavne by si sa asi musel naucit prave tie myslienky kontrolovat. V tom je asi to cele gro.
Sylvia
Mississippi
9. 10. 2012 22:36

Urcite dam vediet, no melatonin sa tvori v mozgu a teraz si niesom ista, ale telo ho zacne produkovat, ked sa ukladas k spanku a hlavne tma ho dava pokyn mozgu, ze ma ist spat a vtedy sa zacne tvorit. Z krvi sa to zistit neda, ale viem, ze existuje nejaka nahrada prirodna za neho, ked nechces chemiu, ale aj ta nahrada je na predpis myslim. Ja ked som nemohla spat, tak som siahla po chemii, pretoze to bola potom jedina cesta.

Je to ale navykove, tak sa s tym musis vysporiadat, najprv som sa bala, ze bez toho nezaspim, tak som to stale zhanala, ked mi prasky dochadzali a musela som mat zasobu, stacila mi teda vzdy len polovica prasku. Ale potom vobec nezistis, ci bez toho zaspis, na druhu stranu je to navykove jak cigareta, ze to musis mat doma, inak fakt nezaspis. Tak som si to zase zohnala, mala som to doma a bola som spokojna, rozdiel bol, ze som si to ale nedala a zaspala som aj tak a dodnes to tam niekde je. Proste musis potom v spravnom momente prelstit svoju psychiku. Ale kazdy ma individualny ten problem a inak zlozity, to je jasne
mississippi
Sylvia
9. 10. 2012 22:26

Super. Jen nevím, jestli mně tam pustí s lukem? :-)

A stím, že nespím, je to složitý a na dlouhé povídání. A pokud melatonin je měřitelná látka, jako že se její nedostatek dá zjistit z oběru, tak v krvi mi nic nechybí.

Jo a až budeš mít chuť a budeš fit, dej vědět :-))
iveta
missi
9. 10. 2012 22:25

to nyc to bude gut maine liebe!
No asi se z nás stávají schizofréénici a ani vo tom nevíme :-)))
Honza784512
Příběh
9. 10. 2012 22:24

Ten příběh nemůžu najít, ale ještě to zkusím, někdy si nejsem jistej, jestli se neco opravdu stalo, četl jsem vůbec ten příběh? O_o :D ...asi už bláznim nebo je to nejaký přiznak 5D... ;)
Honza784512
Příznaky
9. 10. 2012 22:18

Já mám tam 50%, ale tak nejsem ještě dospěly tak to asi ani sedět nema :P
Jinak, vam by se líbilo ve světe, kde se myšlenka okamžitě stane realitou? Mne se to nelíbí a zda se mi to trochu paradoxní, co kdyz si 2 lidi mysli naprostý opak? :D :D
Sylvia
Honza
9. 10. 2012 22:15

Ten pribeh som necitala, ale ked ho najdes mozes sem dat odkaz.

A vizie, tie nikomu zobrat nemozes, je to jedna z mala veci, na co nemozes u druheho cloveka. Ale samozrejme idealny svet by bol taky, kde si kazdy vytvori svoj zivot podla svojich predstav, ale takych ludi je malo.
Sylvia
Mississippi
9. 10. 2012 22:11

No vidis, jak si sa prekonal. Ale co to znamena to neviem, pravdepodobne ale, ze Ti chyba latka melatonin, netvori sa Ti, preto nespis. To uz si tu parkrat spominal, pokial to neriesis je to cesta do pekiel.

Inak 5D by Ti mozno vyhovovala, nemas tam ze vraj potrebu spat :-)
Honza784512
PS:
9. 10. 2012 22:10

A taky si pamatuji ze tam v. Tom snu byl ještě s nejakym andělem, ale možna to byl jenom sen :), nechci vam brát vaše vize ;-)
Honza784512
Xxx
9. 10. 2012 22:04

Mne osobně se nelíbi to, ze by každá naše myšlenka v 5D se měla uskutečnit (proste bych to nechtel...) . Podle mne v 5D máme porad fyzické telo, je to jakoby lepší svět, všechno je tam hezčí, zvirata jsou krotká, všichni umi telepatii, nejsou tu lži, nemoci a žádná agrese... (Slysel jsem, ze by rostliny meli i vydavat melodie, bylo by to super, ale nevím :D ) Podle mne 5D bude vypadat tak jak jsem řekl a moc rad bych tam žil :). Jinak kdyby to bylo tak jak jsem řekl já, nebylo by zase tak složité se do té 5D dostat Jinak to co popisujete - z myšlenky je okamžitě realita, to je podle mne vyšší dimenze, dokonce tu byl jednou jeden příběh, ze se ve snu někdo dostal do 7D/6D (už nevim jaka to byla) a bylo to přesně to co jste říkali o 5D - z myšlenky, kdyz si to přeješ, se stane realita (nebo spis kdyz na to usilovně myslíš) a v te dimenzi nikdo nezije, jste tam jenom chvilku, pak vas to prestane bavit :D, pamatuje si někdo ten příběh?
mississippi
Sylvia
9. 10. 2012 21:37

Tak jsem to přečet a bylo to teda dlouhé čtení. Popravdě tolik jsem toho přečet naposled na základce při povinné četbě.
A většina toho souhlasí, obzvlášť to, co se týká noci a snění.
Pamatuji si prd a ještě mám vidiny a když už usnu, není nic, co by mne probudilo a unavený jsem pořád.

Co to všechno znamená ??
Sylvia
:-)
9. 10. 2012 21:20

Tu je este stranka, kde su vsetky priznaky, ked by ste nahodou chceli vediet:-)):

Příznaky těch, kteří si vědomě zvedají vibrace:

?Pocit, jako kdybyste byli v papiňáku, nebo v intenzivním energetickém poli; pocit stresu. Pamatujte, že si zvykáte na vyšší vibrace a nakonec si zvyknete. Na povrch jsou také vytlačovány staré matrice, vzorce chování a systémy přesvědčení. Uvnitř vás se toho děje moc!
?Pocit dezorientace, ztráta orientačního smyslu, najednou nevíte, kde jste. Už se totiž nenacházíte ve 3D, neboť jste již odešli - a nebo jste v procesu odchodu do vyšších realit.
?Zvláštní bolesti v některé z částí vašeho těla. Čistíte si a uvolňujete energetické bloky energie vibrující ve 3D, zatímco již vibrujete ve vyšší dimenzi.
?V noci se budíte mezi 2 a 4. hodinou. Pak znovu usnete a znovu se probudíte v 5 hodin. Během vašeho snění se děje mnohé. Nelze tam pobývat souvisle dlouho, a proto potřebujete přestávku. Je to také hodina "čištění a uvolňování."
?Ztráta paměti. Obtížně si vybavujete slova. Velká četnost ztráty krátkodobé paměti a i svou minulost si vybavujete velmi vágně. Jste ve více jak jedné dimenzi v jednom čase a když jdete vpřed i vzad jakou součást prostupu (zažíváte "rozpojení"). Vaše část je také částí Starého a to Staré je již navždy pryč. Setrvání v přítomnosti je způsob Nového světa.
?"Slyšiny" a "vidiny". Při prostupu zažíváte různé dimenze, což je odvislé od toho, jak jste citliví a jak jste naladění.
?Ztráta identity. Snažíte se dostat do vašeho Starého Já, ale to už tam není. Možná se na sebe díváte do zrcadla a nevíte, kdo jste. Již jste očistili většinu vašich starých vzorců a nyní ztělesňujete více světla a jednoduše řečeno, čistší božské já. Všechno je v řádu ... jste OK.
?Pocit, že jste "mimo tělo". Možná můžete cítit, jako kdyby někdo mluvil, ale vy to nejste. Naše těla jsou poslední, co lze chytit a nejsou na stejném místě, jako zbytek nás. Tento fenomén může také nastat, neboť je to náš přirozený obranný mechanismus přežití, když se ocitneme v akutním stresu, cítíme se traumatizováni či mimo kontrolu. Vaše tělo nyní prochází lecčíms a možná v něm nechcete být. Může jít o ulehčení způsobu procesu přechodu.
?Období hlubokého spánku. Odpočíváte od veškeré té aklimatizace a integrujete se, zatímco se také utváříte pro další fázi.
?Zvýšená citlivost na vaše okolí. Davy, zvuky, jídla, TV, jiné lidské hlasy a různé další podněty jsou téměř netolerovatelné. Snadno podléháte a stanete se lehce podráždění. Vylaďujete se! Vězte, že toto brzy pomine.
?Závratě, ztráta rovnováhy, bolest v zádech a krku, zvonění v uších, "krupičnaté" oči, rozmazané vidění (velmi časté), nespavost, srdeční palpitace a obtížné dýchání (také velmi obvyklé). Bolesti hlavy.
?Rozbrečí vás cokoliv, ať již smutné, nebo úžasné věci.
?Nepamatujete si významy věcí. Můžete se např. zadívat na koš s odpadky a nevědět, k čemu to je. Je tedy nutné se spojit se svou pamětí "starého" a sáhnout hodně hluboko. To vše je vlivem přechodového období. Můžete vibrovat v bodu, kde všechno udržuje pouze význam a identitu, kterou tomu dáme. Ve vyšších realitách je energie prostě jenom energií bez nějaké nálepky či významu. Vše je čerstvé a nové.

?Nemůžete si vzpomenout, co jste dělali, či s kým jste mluvili včera, občas dokonce ani na to, co jste dělali před hodinou. Ve vyšších dimenzích je realita právě v ten okamžik. Pokud něco nedržíme ve svém vědomí, prostě to přestane existovat. Nemáme žádné přílohy. Vytváříme si kolem sebe náš vlastní nový svět a to, co "nepodržíme", přestává existovat. Vše je zcela nové, neboť začínáme zcela znovu, moment od momentu. Tento stav přichází a probíhá, ale je cvičením pro život ve vyšších dimenzích. Když nastává, může vzbuzovat trochu hrůzu.
?Necítíte, že byste měli něco dělat. Jste v období odpočinku, "restartu". Vaše tělo ví, co potřebuje. Navíc když začnete dosahovat vyšších hladin, "dělání" a "nucení věcí, aby se staly" se stane zastaralé, neboť Nové energie podporují ženskost vroucnosti, přijímání, tvoření, péče o sebe a vyživování. Požádejte Univerzum, aby vám "přineslo" to, co chcete, zatímco vy se budete radovat a užívat si!
?Ztráta touhy po jídle. Vaše tělo se připravuje na nový, vyšší stav bytí. Přinejmenším vaše část již nechce být více ve Starém.
?Náhlé vymizení přátel, aktivit, zvyků, profesí a bydlišť. Vyvíjejte se až za to, čím jste bývali a tihle lidé a prostředí již nevyhovují vašim vibracím. Noví přijdou již brzy a bude to tak dobré!
?Již absolutně nemůžete vykonávat některé aktivity. Když se pokusíte dělat svou obvyklou rutinu a aktivity. cítíte se příšerně. Stejné jako předcházející.
?Dny extrémního vyčerpání. Vaše tělo ztrácí hustotu a prochází intenzivní restrukturalizací.
?Potřeba velmi často jíst kombinovaná jídla s něčím, co vypadá jako záchvaty nízké hladiny cukru v krvi. Nárůst váhy (zejména v oblasti břicha). Touha po proteinu. Pro proces vzestupu potřebujete enormní množství paliva. Nárůst váhy společně s nemožností ji shodit, ať děláte cokoliv, je jedním z nejvíce typických prožitků. Věřte tomu, že vaše tělo ví, co dělá.
?Emoce vám lítají nahoru a dolů; pláč. Naše emoce jsou otvorem pro uvolnění a uvolňujeme toho mnoho.
?Chcete jít Domů, jako kdyby všemu byl KONEC a vy jste sem již vůbec nepatřili. Vracíme se ke Zdroji. Všemu JE skutečně konec. (Ale mnoho z nás zůstává, aby si vyzkoušeli tvoření Nového Světa). Také naše staré plány pro příchod byly završeny.
?Pocit, že zešílíte, či se u vás rozvinula nějaká psychická nemoc. Rychle zažíváte několik dimenzí a velké otevírání se. Nyní je vám již většina přístupna. Zatím jen nejste zvyklí to používat. Vaše vědomí bylo posunuto výše a vaše bariéry jsou pryč. To pomine a nakonec se tam budete cítit Doma jako nikdy předtím, neboť Doma jste nyní zde.
?Deprese. Vnější svět možná není v souladu s vaším Novým, výše vibrujícím já. Příliš dobře se tam necítí. Uvolňujete také nižší, temnější energie a díváte se skrze ně. Vydržte to!
?Živé, ostré a někdy násilné sny. Uvolňujete mnoho, mnoho životů s nižší vibrační energií. Mnozí nyní hlásí, že zažívají úžasné sny. Vaše snění se nakonec zlepší a budete si to zase užívat. Někteří zažíváte toto uvolňování i když jste bdělí. Máte noční můry za bílého dne.
?Noční pocení a návaly horka. Vaše tělo se "přehřívá" a spaluje zbytky.
?Vaše plány se najednou v půli mění a jdou zcela jiným směrem. Vaše duše vyrovnává vaši energii. Obvykle se cítí v tomto novém směru SKVĚLE, neboť vaše duše toho ví více, než vy! Narušuje to vaše "rutinní" volby a vibraci.



mississippi
2012
9. 10. 2012 21:13

Teda podle toho, co jsem se zatím dozěděl o té připravované reciklaci, promiňte mi ten výraz, tak ty duše, co jsou připravené, tak budou moci projít do vyšší dimenze sami a pak by měli být k dispozici tak zvaní převaděči, kteří se odprostí od svého těla budou se snažit převédět ty duše, které to nezvládnou sami.
Ten komu se nepodaří přejít, by mněl normálně pokračovat ve svém životě a nic by se pro něj nemělo změnit. Protože ten, kdo přejde, tu po sobě zanechá své tělo, které poje dál tak jako dřív. Ta duše, ke které patřilo ho bude řídit prý nějak nadálku.
A k těm myšlenkám a jejich okamžité realizaci, tam jinde, Mělo by to fungovat tak, že si každý bude tvořit SVŮJ VLASTNÍ SVĚT, kde si bude prožívat to co chce, a s tím, s kým chce a kde chce.
iveta
musím končit
9. 10. 2012 16:09

holčičky...jdu makat fyzickýma rukama a nikdo to za mě neudělá,škoda :-((
Tak až večer
iveta
Jelítko
9. 10. 2012 16:07

to je sranda co :-))
já zas vědomě pohybuji astrálním tělem.
Tak to bychom měli diagnozu hned :-)))
iveta
Sylvia
9. 10. 2012 16:03

jestli bych měla být schopna napojit se na cizí myšlenky? tak to asi ano,když jsem se dokázala napojit na to moje zvíře.
No jo ale moje astrální cesty se ubírají jiným směrem a tam já mám určitý cíl něco si ověřit,proto se až tak nezabývám tímto.
Jelitko
jo Iveto
9. 10. 2012 15:57

tak tak...je to jak pises.
Nekdy se divam na moje ruce a pripadaji mi ze je sleduji jako neco co neni moje.
Tohle tak slyset psychiatr tak jsem jeho...
Sylvia
Jelitko, Iveta
9. 10. 2012 15:56

No este som nasla priznaky ine, ktore su u tych, ktori si uvedomuju ten prechod :-). Ale dam to sem neskor, teraz nemam moc casu.
iveta
Jelítko
9. 10. 2012 15:51

já bych ještě k těm bodům přidala:
brnění hlavy(mozku)brnění rukou nebo nohou
pocity "mimo tělo"
pocity elektrických impulzů
světelné záblesky

Sylvia
Iveta
9. 10. 2012 15:38

No prave, ja by som tiez uz chcela zistit, ci je to mozne a ci by sa to podarilo, takze nehodnotim, ja myslim, ze to proste existuje. A este jak pise Adanom, tiez si myslim, ze pokial si na rovnakej frekvencii, tak by si mala vidiet aj to, ked niekto nieco stvori. Lebo v podstate by si mala byt schopna sa napojit na myslienku toho druheho a "precitat", tym padom aj jeho projekcie. Teda to si len myslim, neviem to urcite.
Jelitko
k debate
9. 10. 2012 15:33

ja to holky vidim tak,ze tam je vse dane,my nemuzeme menit nic,protoze to by teda byl ale bordel,kdyby si tam kazdy cokoliv menil.Ale co je fajn,je ta domluva telepatii na dalku,takze si moderni mobili muzou trhnout nohou...jinak i pohyb kamkoliv je rizen okamzikem a takze zase nepotrebuje nikdo ani letenku...je vse zalozeno na jinych zakladech ktere jsou pro nasinec nepochopitelne.Ale urcite omezeni tam je,hlavne pro ty,co neco tady napachali,ti to tak lehke zase nemaji.Pochopila jsem ze kazdy je umisten,kam si zaslouzi,moznosti je miliony.
A co se tyce Sylvia tech bodu co pises,ja mam vsechny...az jsem si myslela ze pises o me. :o))
Adanom
No
9. 10. 2012 15:00

podle mne vsichni co se ocitnou v 5.D ,tak vzajemne uvidi i to co tvori druzi a to proto ze jsou vzajemne na stejne frekvenci.
Prirovnam to k prikladu ze 3.D . Ve 3.D vidime napriklad stul,zidli stejne tak jako ostatni. Protoze se ocitame ve stejne dimenzi jako ostatni,vidime stejne obrazy toho co je tady stvoreno take nami.
Nevim jestli je to srozumitelny.
iveta
a nebo
9. 10. 2012 14:34

je prostě nemůžeš ovlivnit...myslím třeba to,že nemůžu ovlivnit komunikaci s lidmi,které tam potkávám.Jsou situace kdy ti řeknou věci, které ty v realitě děláš a pak v astrálu to na tebe vyhrknou.Je možné a všechno tomu nasvědčuje,že jak já tak osoba s astrálu může vidět a slyšet i v naší realitě.

Jééjda to zas někdo bude psát zas něco o omezenosti a blbosti :-)))
iveta
ty tam
9. 10. 2012 14:23

v podstatě můžeš dělat cokoli ale jsou situace které mi připadají jako kdyby byly dané a neměnné.
iveta
no
9. 10. 2012 14:21

to nic tam je taky...jseš v prostoru a nikde nic nevidíš(ovšem nejsem si jistá jestli v tu chvíli používám oči) ani neslyšíš ale je to jen chvíli než se dostaneš někam jinam.
Ale mám i zážitky že sice nic nevidíš ale jen slyšíš.
iveta
Sylvia
9. 10. 2012 14:05

no to je otázka?
když si nejsem jistá jestli to co je v astrálu vytvářím já sama(pááč mám nejspíš okno)...tak nemohu s určitostí říct jestli vidím obrazy,které stvořili myšlenkou jiní lidé.
Jedno je však jisté...obrazy i lidé se tam zčistajasna prostě objeví ale jak říkám vše už prostě vidíš.Není to tak jako, že vidíš přímo "to" co se tvoří a vzniká,to už tam prostě je.
Měla jsem zážitek,když jsem se nejspíš převtělila do mého psa,který ležel u mé postele.
Bylo to zcela něco vyjímečného,viděla jsem psíma očima přesně polohu ve které ležel můj pes.Cítila jsem ,že nevím kdo nebo co jsem?jen tak jsem ležela v jeho těle a absolutně žádné myšlenkové pochody.Bylo to sice chvíli ale bylo to super.:-)
Sylvia
Iveta
9. 10. 2012 13:44

Rozumiem na co sa pytas, ale odpoved neviem, mne sa AC este nepodarilo, ale skusam to, dufam, ze nie zbytocne. Ale pokdial som citala od inych astralnych cestovatelov, vsetko je tvorene myslienkov, takze by tam mali vznikat obrazy, ktore si stvoris sama, len mi nejde do hlavy, ze pokial na nic nemyslis, tak je tam nic? A potom este jedna vec, vidis obrazy, co stvorili myslienkov druhi? Predpokladam, ze tam niesi sama a u kazdeho to funguje v principe rovnako.
iveta
je však
9. 10. 2012 12:59

pro mě zatím nevyřešená záhada ,že pokud se dostanu do jiné dimenze,jestli opravdu vědomě tvořím já? a nebo tato dimenze je již stvořena a mám možnost jedině myšlenkou se do ní přesunout a těchto dimenzí(variant) je nekonečně mnoho.
Na toto jsem v astrálu nenašla odpověď.
Nikdy jsem zatím nepocítila, že bych opravdu vytvořila tento prostor jen já a nebo že bych měla na tu krátkou chvíli okno?
Rozumíš jak to myslím?
iveta
i kdyby
9. 10. 2012 12:29

se žádná katastrofa tady neudála a lidé zůstali naživu a přešli rovnou do 5D už by se nikdy nechtěli vrátit zpátky do fyzického těla,zůstali by v "jedné poloze",svět by chřadnul a nakonec by zákonitě zaniknul.
Možná varianta by to byla ale nejspíš k ní nedojde.:-)
Představ si tunel,který se zůžuje a do kterého v otáčkách vletíš a vycucne tě to na druhé straně...najednou se ocitneš v obrovským nekonečným prostoru a tvoříš vše na co si
vzpomeneš.
najednou


iveta
Sylvia
9. 10. 2012 11:51

já to vidím asi tak:
žádný vědomý hromadný přechod do 5D tady na této zemi nikdo nezažije.Vyjímka by ovšem byla kdybychom jako celek všichni v jeden čas zemřeli,což ani tak nevylučuji,protože nikdy nikdo neví s určitostí jestli nepříjde nějaká katastrofa,která všechno živé zahubí.
Tento přechod podle mého automaticky nastává u každého v čas jeho umírání.
Všechny tyto info se berou právě z AC,NDE jak jinak myslíš ,že by lidé na toto přišli,fantazie?né tomu nevěřím :-)
Aplikovatelné to je až tam na druhém břehu...a víš co,jestli je to tak jak to zažívám já,tak se vážně těším na to až to příjde :-))...tím nemám na mysli ,že bych tu už nechtěla být(miluji život jaký jsem si vytvořila).
Protože je to něco zcela vyjímečného,něco co si ten kdo nezažil AC nedokáže ani představit a filmové zpracování? by bylo proti tomu prd :-)reálně by ty zcény nešli ani udělat.
Víš jaké jsou zážitky s AC? je to něco jako nepředstavitelně dlouhý orgasmus,doslva a do písmene!!nedávno jsi napsala...prasknutí balonku je prd proti jaderné bombě!


Sylvia
Iveta
9. 10. 2012 11:00

Myslim, ze takto som to tiez niekde citala, hlavne ten cas v 5D, ze nebude linearny a nejak v zmysle, ze neexistuje vlastne minuly cas, vsetko sa deje v pritomnom okamziku.

Mna by ale len zaujimalo, odkial sa beru tie informacie, co to znamena, na to, aby to bolo uplne vymyslene je treba extra bujnu fantaziu, z toho videa som pochopila, ze on to ma z AC, je jedno, jakym sposobom to podal. Len ma zaujima, kde sa to berie a kde je to aplikovatelne, ked vobec. Je to ale cisto teoreticka otazka. Tiez si nemyslim, ze zrazu niekto zmeni vibracie a premeni sa na svetelnu bytost z jedneho dna na druhy.
iveta
Sylvia
9. 10. 2012 8:48

a tady je také popis jednotlivých dimenzí existence:

1D: V tomto rozměru člověk identifikuje sám sebe. Dal by se také nazvat: „Já jsem". Je to naše prvotní identita.
2D: Naše Já vymezuje samo sebe v prostoru. Aby „Já" mohlo samo sebe někam zařadit, je třeba vytvořit okolní svět a jeho podmínky. Vně druhé kružnice tedy nalézáme tento vytvořený svět: V první řadě čtyři živly.
3D: Ten vzniká v okamžiku, kdy člověka s vyprojektovanou identifikací sebe sama v jistém prostoru (takže člověka nějak působícího na své okolí) začne zpětně samo jeho vyprojektované okolí vnímat a reagovat na něj. Proto v této třetí kružnici nacházíme řadu symbolů v kruhu. Zde prozatím končí naše momentální vnímání, neboť to je prostor, který chápeme, protože se v něm právě vyskytujeme. Zde funguje také čas, jak jej známe.
4D je čas. Ovšem čas v přítomném okamžiku. Ono nezachytitelné „teď“. Které ovšem pro vstup do 5D je nutno zachytit. Snad nám k lepšímu pochopení pomůže vysvěitleni, jaký je rozdíl vnímání bytosti ve 3D a v 5D: Celý ten rozdíl je totiž právě ve vnímání času.
5D je prostor vědomě vyprojektovaný duchovně zralou bytostí, která pochopila všechny dosavadní lekce z minulých rozměrů. Je to rozměr, kam se ona bytost, v případě pochopení, vědomě přenese. V tomto rozměru neexistuje čas tak, jak jej známe ze 3D. Neexistuje tam žádná prodleva mezi vysláním myšlenky a jejím uskutečněním.
Sylvia
Mississippi, Jelitko
8. 10. 2012 23:32

No nasla som tieto priznaky, ale treba to brat s rezervou, su to normalne civilizacne choroby a ma to asi kazdy, minimalne par z toho:

?problémy se spaním (zejména probouzení se mezi 2. až 4. hodinou ráno) - ale také opačný extrém: potřeba mnoha hodin spánku, nebo i tendence celé dny spát
?bolesti hlavy, tlak v hlavě a v uších, problémy se sluchem, pískání v uších;
?extrémní únava, neschopnost odpočinku
?potřeba často jíst - nebo naopak nechuť k jídlu
?deprese a náhlé stavy úzkosti či smutku bez zjevné příčiny;

?záhadné kolapsy;
?náhlé pocity tepla nebo horka, pocity horečky, chřipkové symptomy, silné pocení;

?srdeční potíže a obtížné dýchání, problémy s tlakem;
?nevolnosti od žaludku, střevní potíže
?závratě, ztráta rovnováhy, píchání na hrudi
?suché a pálivé oči, přechodné ztráty ostrosti vidění
?svalové křeče, bolesti kloubů a páteře, pálivá bolest, trnutí určitých částí těla
?problémy se zuby (zejména šestky a osmičky), záněty zubů a dásní;

?menstruace u žen i 2x za měsíc
?popudlivost, agresivita, nedostatečná schopnost se soustředit (roztěkanost)
?výpadky paměti, zvýšená zapomnětlivost
?pocity, že nestíháte z nedostatku času
?krátkodobé záblesky vjemů a akcí z jiných životů

Ano su tam nezrovnalosti samozrejme, otazka je, co pisal autor, odkial to ma, co tym myslel, ci sa chce len predvadzat. Ja som ho hladala na internete a nic extra som o tomto chlapikovi nenasla, takze neposobi nejak, ze sa prezentuje, ale aspon na druhej strane ho nikto nebude nahanat, ked sa nic nestane.

To pivo, nezabudla som na Teba, len uz pred tromi tyzdnami ma skolil nejaky virus a nejak sa necitim dobre, tyzden som bola doma a teraz musim opatrne s jedlom aj alkoholom. Ale ked sa z toho dostanem, tak sa urcite ozvem.
Adanom
Missi
8. 10. 2012 22:35

Uz se me na to koukat zvnovu nechce ale nerikal tam ten clobrda neco o tom ze nebudou umirat jako kdyz duse opousti telo nebo tak nejak?
Nevim , nepamatuju ale jestli jo tak to ny znamenalo ze zadna tela se tu bálet nebudou :D
Co budou jist v tom óbr spitale, to nerikal to je fákt. :D
A jaky prevadeci clovece? :0: (- to znamena ze valim bulvy ) :D
Jelitko
jo Sylvie
8. 10. 2012 22:27

taky by me zajimali ty priznaky na previbrovani,jestli to najdes tak to sem taky hod,diky a ahoj.J.
mississippi
Sylvia
8. 10. 2012 21:52

Někde dole jsi psala, že máš většinu simptomů. Není to přesná citace, ale Ty jistě pochopíš, o čem mluvím. Nechce se mi to znovu pročítat.
Můžeš mi sem hodit, kde jsi to našla. Předpokládám, že je to něco jako test. Dík.
Jinak je tam víc nesrovnalostí. Nemocnýmy počínaje, pak, a tím o tom cestování, Co budoujíst Ti v tom obr špitále. Ta planeta má být na nižším vývojovém stupni a má být menší. Není tam jídlo.
Co se stane s tělem co tady na zemi po Tobě zůstane? No asi tu prostě zůstane. A pak poslední věc, vůbec se tam nezmiňuje o převaděčích, kteří v tom procesu "reciklace" budou hrát taky velkou roli.
Jo a co to pivko???
Adanom
Zbynda
8. 10. 2012 17:35

Nerekla jsem ze vim :D

Me to jako vtipkovani pripada , protoze to uz od Vlastni podstaty nemuzu vnimat vazne. ;) :-)
Zbyněk P.
Pro Adanom
8. 10. 2012 17:13

Kolegyňko, jak to víš, že vtipkuji?? Přeji hezký den. Zbyněk P.
Adanom
:)
8. 10. 2012 17:09

Zbynda jenom opet vtipkuje.
Sylvia
Okolojdouci
8. 10. 2012 17:02

vo videu zmienka neni, ale dolu uz to niekto spomenul, ze Mayovia uz su tam :-)). No 4D je vynechana, ale aj v tom videu je vynechana 6D a 7D, pretoze pisu, ze potom sa pokracuje na 8D a my patrime do 11D. Ale ze by sme sa rozpadli, keby sme isli hned do 11D :-).
Sylvia
Jelitko
8. 10. 2012 16:58

Ano chapu to tak vsetci okrem Zbynka, ale on sem proste chcel nieco napisat, tak to napisal. Bolo by vhodne, keby sa radsej on zamyslel nad tymi komentarmi, co tu su a pochopil by, ze zas tak vazne to nikto nevzal a ze je to trochu nadsazka, tak isto jak v mojom kratkom komentari k tomu vidiu, pisem, ze to nehodnotim, ale zasnivat sa moze kazdy. Nic o tom tu nikto nepise, ze tomu na 100% veri alebo nieco podobne. Len ze by to bolo pekne, ked si clovek odmysli jak je to podane a pozrie na ten obsah.
okolojdouci
...
8. 10. 2012 16:52

porad mi neni jasny proc se ma clovek presunout ze 3D do 5D a ne do 4D??? a proc se ma pri tom zdevastuje planeta... (zemetreseni pozary tsunami)
je tedy clovek narazeny nad planetu? je ochrana zivotniho prostredi ztratou casu? jen proto ze se clovek presune nekam dopryc pojde mraky zvere a rostlin? bude tato planeta tak nepouzitelna ze i ti co se nedostanou do 5D budou muset byt presunuti na jinou planetu? jak se do 5D dostala zver a rostliny to maji take dusi? a pokud ano proc tedy nevadi jejich zanik na teto planete??

no alespon uz tu neni zminka ze mayove sou uz v 5D :))
Jelitko
....
8. 10. 2012 16:30

jo nic neni 100%,ale to video neni tak zase uplny nesmysl,jako myslenka je to zajimave a proc ne,kdo z nas vi na sto procent jak to vse bude nebo ne?
A proc to nevzhlednout jako kazdy film?Na zamysleni to neni spatne...
Smyslenky....ja za sebe rucim,to co zaziji zde pisi,me se deji veci co se plni,a jestli Zbynku neverite,tak to nectete,neda se nic jineho Vam radit.V tom filmu je dost veci jen tak pro zamysleni,nikdo na tom nestavi a verim ze vsichni to taky tak chapou.

okolojdouci
...
8. 10. 2012 16:10

nejak nechapu proc je ve videich tohoto druhu vzdy tolik chyb nepresnosti a protimluvu...
Zbyněk P.
Do diskuse
8. 10. 2012 16:07

Obdivuji Vás všechny, že, nejenže jste schopni přijmoti takovéto video (neb osobně jsem jej po několika minutách musel vypnouti z důvodu falešnosti a demagogie), ale také Vás obdivuji za to, že jste schopni analyzovat a "pitvat" něco, co nikdo nezažil, či neprožil, a jenom se domníváte. Něco, co si mohl kdokolivě vymyslet a tyto smyšlenky následně předkládat, co by optimistickou informaci všem, co touží po určité "berličce", a přitom je to lež jako Brno. Fakticky Vás obdivuji......... Přeji hezký den. Zbyněk P.
Jelitko
ahoj holky
8. 10. 2012 15:44

az ted jsem se sem dostala.
Ja taky jsem vypnula zvuk,musela jsem, dcera se uci na zkousky,tak je citliva na cokoliv.
JO,Silvia,no to ovoce jsem videla,bylo to nejak hned po odchodu mamky(5 let) a ona mi to ukazovala a rikala mi "dobre si to prohlidni" tohle se tady ji a pamatuju,ze jsem i ochutnala a co je zajimavy,ze jsem to tak dobre drzela,ze jsem se rano probudila se sevrenou rukou,aby se mi to nestratilo. :o)
Myslim,ze je to ovoce ktere ji oni,je to pro ne dulezite.Asi to jejich telo potrebuje jen takove male jidla(ne jak my tady!)videla jsem i jak to trhali ze stromu a byli to mladi chlapi a vysleceni do jakychsi kalhot volnych.
Po odchodu rodicu jsem s nima byvavala casteji,ale ted to je trochu jinak.Myslim,ze oni nemuzou se jen venovat me a taky jsou i daleko,takze az se semnou rozloucili,pak jsem si uvedomila,ze je nekdo okolo me a ten mi pomaha.Myslim,ze to bude ten ochrance co ma kazdy z nas.Jenze malokdo si ho uvedomi,me k tomu pomohli rodice.Asi jako nahrada za ne.
Adanom
Sylvia
8. 10. 2012 14:22

No hej , vzdyt to jsem taky udelala na podruhy s tim vypnutim hlasu. Na poprve me zajimalo jak to sedi s prekladem. ;)
Sylvia
Adanom
8. 10. 2012 14:20

Aha, no tak asi to tak bolo myslene, je fakt, ze kazdemu toto nemusi sediet, ten hlas je moc....jak by som povedala fararsky, nasladly....inak sa da vypnut zvuk a citat len titulky :-))
Adanom
Teda
8. 10. 2012 14:12

Ted je teprve po me kdyz po sobe ctu ty hrubky :D

Ja uz vYbruju :DD
Adanom
Sylva
8. 10. 2012 14:08

Ty brdo kvuli Tobe jsem si to pustila znovu :D ;) i kdyz na me to video vubec nepusobi dobre. Takhle prezentovany cosi me jde proti srsti a uz vubec nemuzu poslouchat ten hlas, teda s tezkostmi. :D


Ja pochopila takto: ti co se zrazu prevybruji do 5. D tem se zarovem iluze materialnich budou rozplynou a uvidi jine veci podle svych predstav.
Ti co neprevybruji do 5.D ti zemrou a objevi se kdesi v jakesi memocnici - budobe na jine 3D planete kterou obyvaji nizsi formy zivota a Budov tam bude takovych jako ta nemocnic spousta prý :D.
Tak asi takhle nejak . ;)



Sylvia
Adanom
8. 10. 2012 12:58

To bude to nedoladenie, myslime si proste, ze autor si tam pridal nieco, co mu vobec v tom astrale nikto nepovedal a ostatne je ok :-)), aby sme potom neprisli o tie pekne predstavy. No a este jedna vec, ked sme pri tom nedoladeni.

Bolo tam, ze niektori zomru tu na Zemi, zaziju zemetrasenia a sopecne vybuchy. Potom sa prebudia na tej druhej planete. No a ti, co sa pretransferuju rovno do 5D, tak uvidia, jak sa im budu vlnit budovy a budu miznut. Teraz ale nechapem, ci tie budovy sa tiez previbruju, no ale ked ti, co tu zostanu, tak im tu nic nezostane? Alebo ti, co sa transferovat nebudu, tak tiez uvidia jak tie budovy miznu? Mozno som to tam len zle pochopila :-).
Adanom
Sylvia
8. 10. 2012 12:42

" Pisu tam, ze ziadne choroby neexistuju v 5D, ale potom tam, kde sa hovori o tom, ze si mozes vybrat co Ta bavi a to sa ucis, tak sa pise o liecitelstve, ale co treba liecit, ked ziadne choroby neexistuju,"
Ano, takovej malej detail, nedoladeni , nesrovnalost, paradox? :-)
Sylvia
Morld
8. 10. 2012 12:03

No vidis, zahada vyriesena. Inak v tom videu je jedna vec zvlastna. Pisu tam, ze ziadne choroby neexistuju v 5D, ale potom tam, kde sa hovori o tom, ze si mozes vybrat co Ta bavi a to sa ucis, tak sa pise o liecitelstve, ale co treba liecit, ked ziadne choroby neexistuju,

Jelitko: inak som si to pozrela znovu a bolo tam, ze ked si das to ovocie, tak uz sa do 3D nikdy nevratis. A nie naopak jak pisem dolu. Ale potom by to znamenalo, ze kto si to ovocie neda, tak sa este stale moze vratit do 3D? A jak by to prebiehalo :-).
Morld
:-)
8. 10. 2012 0:00

a já kam se vypařili majové a nechali tu tak pěkné bějváky napospas džungli:o) vegetí si to na druhé půlce vesmíru smradi...
Sylvia
Do diskuse
7. 10. 2012 18:36

Keby to aj nastalo povedzme, tak si tiez nedokazem predstavit v jakom casovom rozpati, ono to znie nejak az moc zazracne, aj ked kto by to nechcel, ze? Citala som niekde priznaky ludi, ktori sa pripravuju na previbrovanie a polovicu mam haha. Ale to su vsetko fyzicke aspekty, unava, budenie sa v noci medzi 2 -4 atd...

Este co sa tyka toho rozmnozovanie, myslim, ze keby svet takto fungoval, tak priroda si cestu najde, takze toto by som neriesila. Zas to len riesime z pohladu nasho fyzickeho a myslime, ze nic ine neni mozne.

Jelitko: ale nebolo tam nieco, ze ked si to ovocia das, musis zostat v 3D? V tom videu? A naco bolo to ovocie Tvojim rodicom, ma to nejaky zvlastny vyznam?
Sylvia
ar649
7. 10. 2012 18:28

To si mylis s astralom, 5D nieje to iste a astralny svet nieje 5D. Telo je sice svetelne, ale s astralom to nema nic spolocne. Do astralu sa cez AC mozes dostat, do 5D podla mna by to uz bolo tazsie. Myslim, ze pokial by doslo k nejakej zment, tak tak je to uplne nieco ine, nez to, co si doteraz cital o astralnom svete.
Jelitko
diky Sylvia
7. 10. 2012 17:07

je to poucne a vystizne.
O tom ovoci jak rikaji...ja to videla,je to spis jako vetsi tresne nebo takova ta mala rynglicka,bylo to cervene.Ukazovala mi to mamka.Mela jsem to na dlani,ale jak chutna nevim,to si nepamatuju.
ar_649
Petr H.
7. 10. 2012 16:02

Přestup z 3D do 5D = odložení fyzického těla, vědomí se přesune do astrálního těla. Pokud tak učiníme natrvalo, fyzické tělo zemře. A s ním i možnost mít potomky s fyzickým tělem. Konec civilizace tak jak ji známe, zbudou jen nižší formy života, pokud vůbec.
Astrální svět není jen o těch hodných bytostech, nižší astrál bych přirovnal spíš ke křesťanskému peklu.
iveta
Sylvia dík
7. 10. 2012 12:05

za toto video...některé pocity důvěrně znám.

Honza784512
Xxxxx
7. 10. 2012 10:17

Souhlasím s tebou, ze tenhle život ve 3D je něco jako test, já to beru jako ze mam zůstat pozitivni v negativním světe :D Ale podle mne čas neni fixní a budoucnost se meni kazdou věci co uděláme včetně myšlenek, takže co bude v 5D se uvidí až to bude, pokud vůbec nejaka bude, ale já myslím, ze jo =)