Články

Videa

Vědí v NASA o UFO: Ano nebo Ne? - (komentáře)

iveta
vím
22. 11. 2012 12:03

cítím to a vnímám ,že s touto síťí,tímto vědomím,polem bude navázáno spojení,komunikace.To bude ta "očekávaná změna".
Říkejte si o mě co chcete,že jsem magor,blázen co patří do cvokárny,je mi to jedno ale musím to říct nahlas.:-)
iveta
..
21. 11. 2012 22:57

http://www.novinky.cz/veda-skoly/285490-nas-objev-zatrese-zemekouli-oznamil-sef-mise-nasa-na-marsu.html
iveta
...
21. 11. 2012 22:49

http://pravdu.cz/ufo/vedecky-vyzkum-ufo-v-norsku
iveta
to
21. 11. 2012 22:35

je nápad...máš na něho mobilní číslo? :-)
lup
iveta
21. 11. 2012 22:21

Předpokládám ,že člověk který letí do kosmu,bude tyto věci znát.

Samozrejme. Treba sa spýtať neho. :-D
LuP
iveta
mimochodem také měnily
21. 11. 2012 22:11

prudce směr....
iveta
lup
21. 11. 2012 22:04

ten kosmonaut vypověděl, že tyto světýlka velmi jasně svítily a to se absolutně neshoduje s kousky ledu,ten ikdyž je osvětlen sluncem ,tak tolik světla nevydává,spíš se třpití ve slunci.Svítí prostě jinak Předpokládám ,že člověk který letí do kosmu,bude tyto věci znát.

lup
Samby
21. 11. 2012 21:54

Na upresnenie:
Mal som na mysli záber z raketoplánu, kedy „svetielko“ sa pohybovalo v smere na 11-tu hodinu a po záblesku prudko zmenilo smer a pohybovalo sa smerom na štvrtú hodinu. No neviem, či sa dá vysvetliť tento záber topením kryštálikov.
LuP
Sylvia
No
21. 11. 2012 21:30

Ale zrovna tie svetielka v tom dokumente som myslela, ze je len nejaky hviezdny prach, ktory nemozes nijak inak vidiet, len z urciteho uhla a takto osvetleny. To zase pochybujem, ze by taketo mnozstvo malych lodi alebo radarov prelietavalo nad nasou planetou a este aby ich bolo takto vidiet. Alebo nejake ulomky obalene, jak ked sa kamen leskne na slnku.
Sylvia
--
21. 11. 2012 21:25

Ci vie NASA o UFO, tak myslim, ze moc dobre vedia. Ze by sme boli sami v celom vesmire je menej pravdepodobne, nez ze je vo vesmire tisice civilizacii. Pokial ale niektore oblietavaju nasu planetu, tak uz maju techniku taku, ze ju nezachytia ani nase radary a ani ju neuvidime. Ked niekto dokaze najst a vyuzivat zakriveny priestor a prekonavat takto vzdialenosti, tak sme naivni, ked si myslime, ze s nasou predpotopnou technikou zachyti nas radar nejaku lod. A ze NASA o nich vie? Vie, ale len preto lebo chcu, nieze by sme boli tak genialni a mysliet si, ze sme panmi vesmiru je len nasa domyslavost a napudrovana nadutost.

Podla mna aj kruhy v obili su odkazy od tychto civilizacii, a myslim, ze navstevovali tuto zem uz tisice rokov dozadu. Jednoducho treba pripustit, ze priestor a cas sa da obist, len my to nevieme este. Netvrdim, ze vsetky civilizacie musia byt pred nami, ale aj v dokumente sa hovori, ze vesmir je 3krat starsi nez nasa Zem, tak comu sa divime. Sme deti a dlho este budeme, podla mna ani fantazia nam nestaci na to, ake formy zivota existuju. To, ze mame ine stupne dimenzii v oblasti ezoteriky je len nasa nevedomost.

Ani na cakrach neni nic ezoterickeho, moze to byt aktivovana forma energie, ktora ma vyuzitie o akom sa nam ani nesniva.
samby
lup
21. 11. 2012 21:14

pokud jsou tělesa malá mohou měnit ve vesmíru rychlost a směr velmi snadno(zákon akce a reakce) pokud zapomeneme na mimozemšťany a přiznáme si, že se jedná o ledové krystaly, pak taním ledu vzniká v podstatě tryska, pára unikne a postrčí krystal jiným směrem(navíc ve vakuu odtávají krystalky celé naráz...), na videu sice může vypadat pohyb krystalků velmi rychle, ale stále se jedná jen o rychlosti ve stovkách kilometrů v hodině, což je ve vesmíru nula nula nic.
lup
Do diskusie
21. 11. 2012 20:53

Nehľadal by som za veľkým počtom svetielok žiadnu ezoteriku, duše zosnulých, čakry,... aj na záberoch zo štartu rakiet je vidieť odpadávajúci ľad z povrchu rakety. Vo filme je však treba rozlíšiť minimálne dva druhy „svetielok“.

Jedny sú veľké a pohybujú sa rovnomerným priamočiarym pohybom. Môže to byť spôsobené malou vzdialenosťou reálneho malého objektu od kamery. „Veľké“ svetlo je spôsobené neostrosťou malého telieska - skúsenosť s rozostrením napr. hviezdy v ďalekohľade, vyzerá takmer rovnako. (K tomu by bolo treba vedieť napr. ohniskovú vzdialenosť objektívu kamery, vzdialenosť objektu od kamery a otestovať,...) Teliesko môže byť zo správneho uhla „nasvietený“ nejaký prach, ľad,... skrátka prirodzené vysvetlenie. Podobný efekt ako „orby“ na fotografiách. Je to rovnaké ako keď pozeráte napr. na zvírený prach proti slnku v škáre v šope. Samý prach a keď sa otočíte iným smerom - nevidíte prach žiaden. Preto nie na každom zábere z kozmickej lode sú vidieť svetielka. Osobne sa prikláňam k prirodzenému vysvetleniu a myslím, že aj pravdivému.

Zaujímavejšia je druhá skupina „svetielok“. Vlastne ich je doslova len niekoľko. Sú to tie, ktoré sa pohybujú priamočiaro a odrazu prudko zmenia smer. V tomto dokumente boli asi dva zábery. Ale na youtube.com som videl takých záberov niekoľko. O takýchto svetlách - telesách sa nedá hovoriť ako o prirodzených. Žiadne prirodzené kozmické telesá nemenia tak prudko smer a rýchlosť. V každom prípade tieto telesá sú riadené inteligenciou. O ich pôvode sa môžeme len dohadovať.
S pozdravom LuP
samby
heh
21. 11. 2012 20:52

co jsou "světlušky" odhalil již Carpenter již v roce 1962, jsou to zmzlé páry z výparníku Mercury, při poklepání na stěnu se jich vyrojilo(odpadlo) desetitisíce.
iveta
Perun
21. 11. 2012 20:08

a nebo to může být také tak jak jsem už naznačila na začátku....ten kosmonaut mohl mít prostě a jednoduše aktivované čakry.
Samozřejmě netvrdím ,že to je pravda co jsem tady napsala....je to pouze můj osobní pocit.
Jo naše složení oka na toto nestačí...musíš mít právě aktivovanou šišinku.
Jelitko
Honziku
21. 11. 2012 19:34

to nemuzou byt kosmicke lode,na to jsou moc male.
Perun,mozna ze jsou videt v urcitym pasmu a taky zalezi asi na slozeni okoli,treba u nas na zemi nejsou videt k vuli hustote vzduchu,treba to chce urcite slozeni ktere neni vsude stejne.Ja jsem si ale myslela ze spis my nevidime duse kvuli slozeni naseho oka ktere vidi jen urcitou hmotu.Tedy jestli nase oko je schopno duse videt ve vesmiru tak to je jina...
Honza784512
Iveta a Jelitko
21. 11. 2012 18:26

S tím souhlasím. Ale proc by ty světlušky nemohli byt kosmické lode? Ja si pravé myslím, ze to jsou kosmické lode... :D Jinak vedeli jste, ze kdyby bylo naše Slunce jiné (jinak by svítilo) tak by rostliny nemuseli mit zelené listy, mohli by mit třeba modre listy xD
Perun
Duše .....
21. 11. 2012 16:42

No jo ale pokud ty světýlka jsou duše tak proč nejsou vidět při nynějších cestách do vesmíru? Bylo podniknuto mnoho letů do vesmíru ale světýlka jsou pouze na tom začátečním videu, pak už občas jen něco proletí za oběkty , ale už to nejsou ty samé světýlka jak předtím. Díval sem se i na novější cesty do vesmíru a vidět nebyli. Tak to asi duše nebudou, nebo že by se zneviditelnili? :-D A nebo , že by šli vidět pouze na starých kamerách?? to je taky blbost, to bude něco jiného.
Jelitko
Iveto
21. 11. 2012 15:36

a taky budeme prispusobeni okoli a treba budem mit v jinych pominkach i jinou barvu,treba zelenou,vsak tady jich maji lide taky peknou skalu,jsou tu ruzne barvy a na jedne planete tak proc ne.Ja si taky myslim,ze muzeme byt tech ufonu potomci nebo nejaka jejich odnoz.A sem tam nas chodi omrknout nebo spis jsou mezi nami...
Ty svetylka budou na beton odchazejici duse...
iveta
tam nahoře
21. 11. 2012 9:24

musíme mít jinou formu,musíme být vyspělejší,můžeme mít kosmické lodě....proč né?
Tam se přeci přemýšlí jinak,tam je to vědomí jiné,tak snad rozumíš proč to sem píšu,myslím že to sem patří.
iveta
vše
21. 11. 2012 9:19

je stvořeno z jedné buňky,z jedné částice a ta se může měnit do různých forem...zde na zemi má tuto podobu a jinde ve vesmíru jinou.
Proto si myslím, že není nic co by se vymykalo té jedné jediné buňce....to znamená, že tam někde nahoře jsme to také my ale trošku v jiné podobě.
Chápeš co tím chci říct?
iveta
Honzí
21. 11. 2012 9:13

a co když ty ufoni jsme my? ale v jiné podobě.
Věřím na mimozemský život ale vysvětluji si ho trochu jinak.

Honza784512
Jelitko, Iveta
21. 11. 2012 8:43

Ja s vašemi teoriemi moc nesouhlasím, podle me do toho dáváte moc esoteriky, tady jde podle me spis o ty ufony :D Jinak dokumentu jsem videl jenom kousicek, takze ještě nápisu víc nazoru. :P
iveta
jelítko
21. 11. 2012 8:40

a co když to určitý místo kam se združujeme po smrti všichni... jsou zrovna ty vesmírné záblesky?

Jelitko
Iveto
21. 11. 2012 8:21

ty me ctes myslenky,ja jsem si taky tohle okamzite myslela jak jsem zhledla film.Taky je mozne ze to jsou lidske duse odchazejici na jiny svet,vzdyt okolo nas umira tolik lidi ze by jsme se divili a z celeho sveta?...to jsou uz miliony...
vse je mozne...a pak se zdruzuji nekam do urcityho mista a tim tunelem projdou dal a nebo ta predstava toho tunelu vznika v te bubline co videli ti kosmonauti(ty svetylka)
iveta
co
21. 11. 2012 8:07

když ty světýlka jsou právě ta univerzální pamět,ta síť,kterou ne-vidíme?
Napadají mě různé myšlenky...co když to jsou zrovna lidské duše?
Co když my živý jsme těmito světýlky prostoupení a jsme s nimi navzájem propojeni?a vyditelně to vnímají lidé kteří nějakým způsobem zaktivovali čakry?
Kde je lidská pamět?kde má centrum?
Určitý "smysl" to dává....tedy aspoň mě,mohla bych si tím vysvětlit dost věcí :-)
Co si o tom myslíte vy?





iveta
...
20. 11. 2012 18:18

pustila jsem si tento dokument a hned na začátku mě zarazilo a velmi překvapilo to jak tam ten kosmonaut mluví o tom ,že viděl ty "světlušky",říká že jich bylo tisíce a tisíce.Obklopili celou raketu.....jsem přesvědčená o tom že toto je nejen tam ve vesmíru ale i tady v atmosféře,je to prostě všude.
To jsou ty malinkatý světýlka co vidím taky a vidím je ikdyž astrálně cestuji a letím do vesmíru jsem jimi obklopena celá.

Mimochodem je také velmi zvláštní ten světelný záblesk...co když to je něco podobného né-li identického co vnímají občas lidé i já.Znám několik lidiček co takové podobné záblesky vnímají a dokonce je to natolik odrovná ,že jsou nějakou dobu mimo,v bezvědomí.Co když tento záblesk může prostoupit až k nám na zem?Toto je jen moje hypotéza.