Články

Videa

Zápas mezi Dobrem a Zlem - (komentáře)

Dana P.
no podle mne
27. 11. 2012 19:21

je dnes jakékoliv náboženství přežito, už bychom se měli pohnout někam dál, výš, bez berliček a strašení, které zabíraly ve středověku, hmmmm :o)
jackOTH
Askii
24. 11. 2012 22:08

No ono je podle mě křesťanství v současné době vůbec velice špatně chápáno. Samotná Bible je uctívána, ale když se zeptáte "Proč?", zřejmě dostanete kloudnou odpověd možná až od nějakého vysoce postaveného kněze. Ono je hezký, že ji lidi uctívají, protože je to velmi stará kniha, která popisuje dávnou historii, ikdyž v hádankách, tak přece, si úctu zaslouží..... Jenže spousta lidí se pokoušela a stále pokouší překrucovat její obsah ku prospěchu svému. To, že se najdou lidi, kteří hlásají, že by měli ostatní žít v pokoře a skromnosti, přitom sami jsou obklopeni zlatem, kam se hnou a vytvářejí rozbroje vůči dalším náboženstvím, ikdyž jejich samotné náboženství se zástává hodnot jako je mír, láska a porozumění, ještě neznamená, že zdroj, ze kterého jejich "učení" pochází, je špatný... :)
iveta
no
24. 11. 2012 15:13

Jelítko já myslím že to výjde na stejno...všichni se okolo trápí jen ten co se ho to týká tak né.
Jelitko
iveto
24. 11. 2012 7:55

je lepsi byt u Jehovistu nez drogovat nebo chlastat,ne?Ona asi nevi ze je to jen sekta kterou zase vymysleli ti co vymysleli nabozenstvi,a obzvlast Jehovisty to je odnoz primo zidovska.
iveta
jojo
23. 11. 2012 22:20

mám sousedy a ti mají dceru,která je u jehovistů.
Jsou s toho již několik let psychicky na dně,je to krutý ale aby udrželi aspoň nějaký kontakt s vnoučaty tak se musí podřídit.
Perun
ASKII ,JELITKO - Souhlas
23. 11. 2012 21:59

Naprosto souhlasím.


MONOTEISTICKÁ náboženství jsou hnus, lež, sekty a to největší zlo co kdy po této zemi kráčelo....
Jelitko
Askii
23. 11. 2012 18:26

jasne,jak rikas,ono to neni v nabozenstvi,to uz jsme tady s prateli probrali hodnekrat.Nabozenstvi si vymysleli lide,ono pak na tom druhym brehu je to uplne jinak...
Askii
Ježíš nebo satan
23. 11. 2012 17:47

Jak krásně černobílé. Dejte se k Ježíšovi, dál dělejte hříchy, chovejte se dále jako konzumerističtí vepři a on Vám opustí.Takže mám li to tak chápat, když sem se nedal k Ježíšovi, přesto žiji jako dobrý člověk, hledám harmonii mezi jsoucnem a materiálnem a snažím se šířit dobro, narozdíl od ledasjakého křesťanského pokrytce, tak jsem přesto kovanej satanista a zasloužím shořet v pekle?!? A co teprve indián z pralesa žijící v souladu s přírodou, který netuší, že nějací křesťané vůbec existují? Dobro si k sobě nepřivazuje své ovečky zastrašováním, proto je naopak náboženství satanské zlo ať už se zaštituje čímkoli.