Články

Videa

Život po životě ještě raz - (komentáře)

Adanom
Sylvi
22. 05. 2013 9:27

Jo jo vzpominam si. :)

iveta
další
22. 05. 2013 7:56

otázka ovšem je...jestli opravdu ví kým byl a je,protože pokud nemá žádné osobní vnitřní prožitky,pak taková příprava je k ničemu a až bude opravdu umírat tak celý proces bude vnímat naprosto stejně jako člověk který nemá ani potuchy o tom kdo v minulém životě byl.Bude prožívat stejné strachy.
Jsem ovšem přesvědčená že ať tak nebo tak,vždy ho to automaticky hodí tam kam skutečně patří.
Pokud člověk ví kým byl a je ,je to pro něho jistá výhoda....může už teď tu realitu,která tam je měnit.
iveta
předpřipravovat
22. 05. 2013 7:22

na smrt se může ten,kdo ví kým byl a je.
Garfield
Sylvia,
21. 05. 2013 22:25

však už Albert Enstein přišel s časovou dilatací, čili že jinak ubíhá čas v kosmické lodi a jinak u nás na Zemi-bohužel pro nás se tu stárne daleko rychleji. A přesně to i spočítal, což se taky potvrdilo. A krásně to souzní i se Suméry, kteří pro budoucí generace zapsali, že "bohové" si tu připadali jak ve vyhnanství-stěžovali si, že tu moc rychle stárnou.
Sylvia
Adanom
21. 05. 2013 21:55

Nedavno som tu aj pisala, ze som pozerala dokument, kde aj vedec hovoril, ze to, co vidime, vsetko uz je minulost, vdaka rychlosti svetla, aj ked pozeras na svoju ruku, uz vidis jej minulost s malym omeskanim. Slnko vidime jak vyzeralo pred osmymi minutami. Takze mas pravdu, ze jedine pocity su v ralno case a skutocne.
Adanom
Sylvie
21. 05. 2013 21:22

:-). Rozumim Ti jak to myslis, ze radeji jeste pockas. ;)
Bylo to receny jen v pripade ze by Te to zajimalo. ;)

Ja tvrdim ( divam se na to timhle zpusobem ja osobne ) ze na pripravy, ve smyslu byt predpripraven se muzu pripravovat uz dnes i lkdyz nemam v planu odchazet.
Nekdy je zitra uz pozde se predpripravit. Jedinej okamzik ktery je jisty je kazde prave probihajici ted. :)



Sylvia
Adanom
21. 05. 2013 21:13

Knihu zozeniem niekde, ale s pripravou na smrt radsej este pockam :-)
Sylvia
Garfield
21. 05. 2013 21:10

No toto mala kamartkina mama, ked zomierala na rakovinu, jednu chvilu rozpravala s nou a za chvilu sa otacala na druhu stranu a rozpravala so svojou mamou, ktora bola samozrejme uz davno po smrti. A bola pri vedomi, kedze sa s mojou kamaratkou rozpravala.
Garfield
Prolínání dvou světů?
21. 05. 2013 17:39

Nedávno jsem v časopise četla zajímavý článek, kde se lékaři zmiňovali o tom, že umírající lidé, kteří jsou v okamžiku umírání zcela a plně při vědomí a nijak tedy neblouzní, vidí často nejen své nejbližší příbuzné, kteří se u umírající sešli se rozloučit, nejen nemocniční personál, ale naprosto stejně živě a opravdově i své již zemřelé blízké, většinou příbuzné a nejlepší přátele. Jakoby v okamžiku přechodu z jednoho světa do druhého viděl ten dotyčný umírající (ale jen on sám), osoby z obou světů. Z jednoho odchází a do druhého vstupuje. není to jistě pravidlem u každého, ale stává se to dost často. Lékaři jsou přesvědčení, že umírající jsou při plném vědomí a s mozkem jasně fungujícím. Blouznění a halucinace asi vypadají trochu jinak. To mě zaujalo.:-)
Adanom
Sylvi
20. 05. 2013 16:32

Ta Tibetska kniha mrtvych, nebo proste poznatky tohoto typu by Te mohly zajimat. Kdo vi.
Existuje technika zvana - Phowa. Je to Vedoma priprava na smrt. Je to vedomy prenos vedomi v okamziku smrti.
Adanom
Sylvie
20. 05. 2013 15:26

No prave v tom to je ze za prve mela tenhle prozitek a za druhembehem toho prozitku ji docvakla zasadni vec kterou pote pouzila ve svem zivote , ooceni jinym smerem.
Sylvia
Adanom
20. 05. 2013 15:13

Ja este ale myslim, ze keby nemala ten prezitok, tak si to ta zena neuvedomi nikdy, co mi proste stale hovori, ze clovek vsetko vnima, preziva inak, aj tu kamaratku, co tam stretla a vedela, ze kamaratka vie, ze nemohla byt pri nej v tej dobe. Ale tym nechcem povedat, ze kazdy kto tym zazitkom prejde si to aj uvedomi.
Adanom
Sylvia
20. 05. 2013 14:45

A nebo se Nejakej takovej dalsi Hitler uz mohl zase opet nekde ve fyzicke relaite zrodit se stejnou predstavou s jakou zil a s jakou mohl i umirat a smerovat i po smrti ---- ze delal spravnou vec, ze je schopen ovladat sily moci a proste klidne ve svem mysleni s jakym se zaobiral Hitler zase byt zeozen.
Neni to tentyz clovek, je to kontinuita zpusobu mysleni- energie ubirajici se nejakym smerem a uskutecnujici se.

A nebo se v mysli Hitlera po smrti mohlo odehravat neco zcela jineho.

Skoda ze se nemuzu zeptat toho chlapa z toho videa ( zapomnela jsem jmeno) co mel tu meningitidu jestli si uvedomoval pri tech hnusnych vizich o co jde, ve smyslu proc je ma a odkud prichazi a proc. A nebo jestli si to uvedomil zpetne potom co se uzdravil.

Osobne bych chtela poukazat na jednu vec z roho videa. Ceho je schopno vedomi a uvedomeni si. Ta zena co mela rakovinu si behem tech vizi uvedomila kym je a ze se uzdravi a ze jeji muz nemusi mit obavu. A presne tak se i stalo.
Pokud by jsi neuvedomila jak se veci maji a ceho je ve skutecnosti jeji vedomi schopno ( zmenit smer ) obavam se ze by sla vstric smrti a byl by konec.
Sylvia
Adanom
20. 05. 2013 12:26

Ano, to je dolezite, ze nemusime vediet kam sa jeho vedomie v suvislosti s tym vlastne uberalo, mozno sa na nejake "svoje peklo" mozno aj pripravoval a mozno naozaj veril, ze je nejak vyvoleny a robi spravnu vec. Otazka je, ci po smrti neexistuje este nieco take jak, ze sa aj inak posudzujes, nez ked si vo fyzickej realite, ze aj ta povedzme negativna osobnost, ked sa obnazi jej vyssie ja, tak si nosi tu spinu so sebou, ale vie o nej a vie aj preco to tak je a predsa "si ulozi" nejaku formu "trestu" alebo jednoducho funguje karma.

Ale je aj moznost, ze z abosolutneho hladiska on vobec nemusel byt negativna entita.

Ja som tu tibetsku knihu mrtvych este necitala, musim si ju kupit.
Adanom
Absolut
20. 05. 2013 12:13

" a ze ta nejvetsi predstavivost nejkrasnejsi je ta nejskutecnejsi "

Podle mne je skutecne a nejskutecnejsi to co samo vedomi za skutecne povazuje.
Dokonce pro mnohe ta nejvetsi predstavivost nejhruznejsi je ta skutecna a nejskutecnejsi.
Adanom
Sylvia
20. 05. 2013 12:10

Jak psal i R. Monroe, nekteri si ani neuvedomuji ze jsou uz mrtvy. Jejich mysl si nemusi zmeny uvedomovat.

Uz rozumim a souhlasim ze Hitler teoreticky Pripraveny byt mohl ale kudy se skutecne ubiralo jeho vedomi po smrti to uz jen stezi uhadneme.

Tibetska kniha mrtvych popisuje ze smer vedomi ( projekce ) po smrti zalezi na mnoha faktorech.
Sylvia
Adanom
20. 05. 2013 11:18

Myslene na tu zmenu po smrti, v podstate ked nic nevies, neveris na to, nevies co sa deje, tak podla mna si ani nic nemusis uvedomit.

Ale ja myslim, ze Hitler o tychto veciach moc dobre vedel a myslim, ze s tym aj pocital a chystal sa na to, cely zivot sa tym zaoberal, hladal aj svaty gral, zaoberal sa tajnymi symbolmi.
Adanom
Sylvie
20. 05. 2013 11:04

Na co by teoreticky mohl byt Hitler pripraveny?
Sylvia
Lup
20. 05. 2013 10:41

Na to som citala nejaku teoriu, ze existuje karma narodov, takze bola len vybrata nejaka entita, ktora to iniciovala, ale keby ten posmrtny zivot fungoval na zaklade myslienok atd....tak napr. taky Hitler a celkovo nacisti sa zaoberali roznymi mimozemskymi technologiami a aj paranormalnymi aktivitami. Dokonca aj Hitler sam mal nejake videnie este v prvej svetovej vojne, tak by teoreticky mohol byt na toto pripraveny.

Ale vcera som pozerala par dokumentov zo serie duchovny svet a tam prave bolo, ze existuju "Majo" duse - stratene, ktore tu uviaznu a snazia sa dostat do nejakeho ineho fyzcickeho tela, chcu prezivat intenzivne emocie. Takze to sa asi nikdy nedozvieme, jak toto v skutocnosti funguje..teda raz hej, ale pocas zivota asi nie.
lup
...
20. 05. 2013 7:10

Napriek tomu, čo píše Absoluteoevil, by ma zaujímalo, čo v okamihu zomierania pociťovali, prežívali napríklad ľudia okolo Hitlera, Stalina a kopec ďalších im podobných....
Žiaľ, to sa asi počas života nikdy nedozvieme...
S pozdravom LuP
Honza784512
Absoluteoevil
19. 05. 2013 19:52

To je dobrá idea... :)
Sylvia
Absoluteoevil
19. 05. 2013 16:42

Hej, som rada, ze je dost ludi, co si uvedomuju, ze pri vsetkych prezitkoch tohto typu, ci je to OBE po nehode alebo AC, ci uz spontanne alebo natrenovane, cely ten proces je vytvor a projekcia Tvojej mysle a toho, co Ty si tvoris a je to odraz Tvojej mysle, jak to tam vyzera.
Absoluteoevil
jo
19. 05. 2013 16:29

podle me nejdokonalejsi nazor na tom co je po smrti je ze cokoliv.. Kazdej si sam vytvari co chce prozivat delame to neustale a to i po smrti takze kdo veri ze pujde do nebe tak bude mit nebe presne takovy jaky si myslel ze je, kdo opravdu veri ze pujde do pekla tak v nem skutecne bude ale bude to jen jeho vytvorena predstava ktreou si pak uvedomi a zacne vytvaret jinou predstavu o tom jak chce pokracovat, kdo neveri na nic tak umre do nicoty ale taky si to pak uvedomi a zacne si vytvaret co chce co sam chce...Lepsi pravdu si nedokazu predstavit a o tom to prave je zivot je dokonalej uvedomit si ze vsechno je mozne a ze ta nejvetsi predstavivost nejkrasnejsi je ta nejskutecnejsi
lup
Sylvia
18. 05. 2013 20:06

V poslednom odstavci predkladáš zaujímavý názor. Možno je na tom niečo pravdy.

Neviem, či som o zážitku toho lekára - neurochirurga asi pred rokom nečítal v spravodajstve na nete článok.
S pozdravom LuP