Články

Videa

Život po smrti - (komentáře)

Askii
nestatna devcatka :-)
18. 07. 2013 18:31

Nevim cim to bude jestli vasi inteligenci nebo tim, ze nemate diky nejake frustraci z nejakeho objektivniho problemu na praci nic jineho nez vysedavat na netu (dle historie diskuzi, tomu tak opravdu je, ikdyz neverim, ze vetsinu prispevku nekopirujete:-D) Vysvetlovat vam, ze jste tento web zamorili nelogickymi a nenavistmymi dedukcemi, ktere s esoterikou, mimoradnem nebo zahadnem maji jen spolecneho velke nic, ktere se daji vyvratit jednoduchym grafem nebo statistikou, subjektivnim mimoradnym prozitkem nebo nezavislym pohledem, je predem zybtecne. Jelikoz ste od carodek urcite zakladni veci nepochopily, je zrejme, ze je nepochopite nikdy. Vase sedive, primitivni nadavky na moje drze a barvite komentare jsou vsak narozdil od vaseho dlouhodobeho zamorovani tohoto webu opravdu k smichu, zvlast kdyz miri na nejakou imaginarni vami vydedukovanou osobu. Vy si opravdu myslite, ze by je nekdo bral od nekoho, kdo se tu projevuje tak, ze prekrtil esoterik-web na masirovatsiego-web, vazne? :D
Adanom
Hi hi hi
18. 07. 2013 8:54

Opet upozornuju ze nenavist kterou siris Se podle vseho obrati naspet k Tobe. :DD
Pochromane Tve ego, oj oj oj :D
Ani nevim jestli je to k smichu nebo k placi jake vylevy predvadis Ty trnascendente.
Mas to? :-)
Askii
Potrefené husy.. :D
17. 07. 2013 23:23

opět upozorňuji, že nenávist, kterou šíříte, protože sem vám pochroumal vaše ega opět ubližuje zase jenom vám. Je fakt tragikomické číst tyhle egocentrické výlevy a absurdní dedukce rádoby vševědoucích záhadoložek nad věcí. :D
Adanom
Sylvia
17. 07. 2013 15:52

Matne si vybavuju ( ale mozna se pletu a byl to nekdo jiny ) ze uz tady byla mala diskuze na podobne tema tvoreni naseho zivota a Askii se tam objevil taky se svym takovymhle nazorem na svuj zivot.
)
Pro nekoho je samozrejme tezke prijmout skutecnost ,ze "jake si to udelame takove to mame."

Sylvia
Adanom
17. 07. 2013 13:59

No je to krasna ukazka len neuspesneho maleho cloviecika, co je nasraty na cely svet, ze sa mu nedari a zakryva si to pod rusku par slovicok, ktore maju zniet duchovne. Podstata je ale velice jednoducha, tento neuspesny chlap ktory sem nieco vzdy napise, tak to naozaj smrdi hnojom, len zapsklost a trapne hluposti, sproste poznamky a dovolim si tvrdit, ze aj transcendentalna tupost. A to vsetko kvoli par komplexom.
Adanom
Tak Askii
17. 07. 2013 10:34

Radeji nebadej a procituj a procituj si predevsim sam sebe. Skrze muj pristup pres trancendentalni nahled je vrcholem cehosi co z Tebe vypadlo vcera v 19:12 :DD

Domnenka o zlobe je Tvoji nevedomosti. Domnenka o domnelem Utoku na neci ego ( na me jako jo? :DD ) o Tobe dost vypovedela.
Jo a odrzlej jsi jak opice to je fakt. To co delas Ty se obrati opet proti Tobe takhle uz to chodi.
Zajimat by jsi se mel tady hlavne o sve ego ktere jakoby prehlizis.
No nic, tak asi tolik.
Jinak Mel by jsi i vedet Ty trancendente ze ocekavani nemusi byt naplnena. Neni treba se kvuli tomu ohanet egem. Ale kdo musi ten musi to je taky fakt. :-))
Askii
Dle mého bádání
17. 07. 2013 0:19

se zloba a házení hnojů vůči domnělému útoku na tvé ego obrátí zase jen proti tobě. Podle mého přístupu přes transcendentální náhled na jednotu je vrcholem pokrytectví plno věcí co tu zaznělo. Ono by bylo lepší nebádat, ale procítit, tak se dá zjistit, že rovnice života má více proměnných než jen to, co se dá vypozorovat nebo, co je pouze osobní zkušeností. Před pár lety to tu bylo dobré, zajímavější příspěvky a pohodové neegocentrické komenty pod nimi, možná jsem to napsal odrzle, ale už to tak nejspíš bude.
Adanom
No
16. 07. 2013 21:35

A ja se zase nestacim divit tomu co jsi Vypustil. Teda jeste jinak.,,,,, nedivim se uz nicemu a tak teda ani tomuhle hnoji.
Askii
:-o
16. 07. 2013 19:12

Já se nestačím divit. Tady je to fakt zabité. Ani jeden příspěvek nereaguje na pointu mého, akorát tu září známá neomylná ega, která prostě musela povědět to svoje stokrát omílané s ležatě osmičkovým mínusovým přínosem. :-D Tahle diskuze je veskrze esoterická asi tak jako napomádovaná barbína v hypermarketu :-D
Sylvia
Adanom
14. 07. 2013 23:21

s tym mozem len suhlasit. Keby som sla cestou, ze mi napr. daju nieco rodicia alebo sa rozhodovala inak, tak dnes stradam tak isto, ja mozem tiez dakovat len a len sebe, jak teraz zijem, nemam uplne vsetko, co by som chcela mat, ale neni to to, co som chcela mat nejak vehementne. Ale s tym, co mam, kde som, kde pracujem, to som si vydobila len ja sama, nikto mi nepomohol, nemala som nikdy nikoho za chrbtom, kto by mi pomohol, ale nikdy som si zas nepripustila, ze by sa mi nieco nevydarilo, ale to neznamena, ze to bolo jednoduche.

Nie kazdy ma tu moznost? Naopak, kazdy ma tu moznost, lenze niekto si nieco vyberie a potom na to nestaci, stazuje sa a nadava, ze jak kde musi byt, co vsetko musi robit, matky maju deti, ale stazuju sa, ze nemaju moznosti, lebo maju deti. Nevezmu to tak, ze tie deti chceli, niekto nadava, ze ma malo penazi, ale nech si kazdy hrabne do svedomia, co urobil preto, aby ich mal, stastny ten, koho tie peniaze az tak nezeru. Niekto sa moze stat obet podvodu, ale keby to bolo len ta jedina vec, tak ho to az tak nezlomi a ide dalej. Kazdy ma to, na co ma a ake ma schopnosti, moznosti, jediny problem u ludi je ten, ze chcu viac, nez im tie moznosti dovoluju.
Adanom
Engai
14. 07. 2013 21:39

Ano Engai, svymi slovy to ale reknu trochu jinak. Tak ,ze ne kazdy zije super vysneny zivot ,bez stradani.

Svym dalsim nazorem, tim jak se divam od malicka na svet a na nase spolecne potencionalni moznosti ,nemuzu zaroven rict ze bychom vsichni nemeli ( zarodecne potencionalni ) moznost/i zit zovot takovy jaky jsme si vysnili.
Naopak dle meho badani jsem vypozorovala ze lide okolo me a vcetne me ziji presne to co si sami (at jiz vice ci mene vedome )stvorili.
Muj nazor ale samozrejme vychazi z mehoosobniho zivota a pohledu. To jak to vidi a vnima nekdo dalsi vychati zase z jeho pojeti.

Nektere deti ktere se narodily nejakym zpusobem postizene a zavisle ,ti skutecne nemaji takove moznosti, to je opet take jima kitola podle mne ( to jen tak na okraj )

Vyrustala jsem v chude rodine, nicmene moje vedomi me vedlo takovym smerem abych nestradala. Byla jsem to jedine ja sama kdo si vybral zivot jaky ziju, nikdo jiny nemel muj zivot v jeho rukou.
Osobne mam za to ( podle mehl zivota ) ze v mladem veku jsme zapocali smer naseho zivota kterym dnes nekteri kracime- ktery dnes zijeme. Tam zapocal smer nasich kroku a naseho nyni.

Zivot ,jakmile se clovek zaplete ( on sam se zapleta svymi volbami) Do nesmylu, jedine zase on sam se potrebuje umet s toho vymotat.
Netvrdim ze je to neco snadnyho. Je to slozite a proto se tomu rika - zavarovamy kruh. Vsechna reseni lezi v nasi mysli.
Engai
do debaty
14. 07. 2013 19:55

Ne kazdy ma ale moznost si zit presne takovy zivot jaky chce,nekdo proste musi delat 15 hodin denne proto,aby se uzivil,ci uzivil rodinu a cely zivot je pak zacarovany kruh 'vykonstruovanych nesmyslu'.
Adanom
Askii
14. 07. 2013 11:46

Ne Askii nemam ten pocit a to nejspis proto ze ziju jiny zivot nez treba prave Ty.

Jinak muj nazor je, ze je prirozeny ze logika nemuze prijmout nazor na Vedomi prezivajici smrt.
Askii
Můj názor
13. 07. 2013 23:03

Zajímavé je, že lidé, kteří zcela nevěří v posmrtný život a vyhýbají se pomyšlení na smrt, protože ta je děsí, se chovají tak, že tento život neprožijí- stráví ho budováním kariéry, společenského statusu apod. Já se osobně nepřikláním zcela ani k jednomu názoru. Nějaké subjektivní prožitky by byly, ale ty mohou odkazovat na něco jiného, logicky je nesmysl, aby posmrtný život a reinkarnace existovaly, o to více je tedy třeba prožít tento život lépe.Vždycky když ráno vstávám do práce, tak s vidinou toho všeho stresu a buzerace jsem zcela znechucen, když jedu nocovky nonstop tak jsem znechucen ještě více- a jsou na tom jinde ještě hůř-např. lidé v rozvojových zemích zcela bez zaměstnaneckých práv pracující v nějaké špinavé textilce apod. 7 dní v týdnu 15 hodin denně bez naděje na vysvobození z tohoto umělého pekla. Jak by bylo krásné se místo tohoto nesmyslu projít lesem, namalovat obraz, pochovat si koťátko, věnovat se více rodině... Nemám tedy strach ze smrti, mám strach, že čas který mě byl vyměřen promrhám úplně zbytečně, protože jsem se nedokázal vzepřít vykonstruovanému nesmyslu ve kterém žijeme. Nemáte taky takový pocit?
Grush
Zajímavé...
11. 07. 2013 20:45

stále se jak vidím najde dost lidí, nechápajících rozdíl mezi umíráním a smrtí. Ovšem vydávat jedny myšlenky za pravdu, a jiné myšlenky naopak nálepkovat jako bludy, je naopak pro mně výmluvný signál úrovně poznání, víry a soudnosti ;-)
Adanom
Grebena
11. 07. 2013 14:49

Mas na mysli bolest a neprijemne pocity kvuli nejake nemoci?
Nebo to myslis tak ze nez prijde smrt ( konstatovani smrti ) ze jí predchazi bolest a neprijemne pocity. ?
Oni totiz nekteri lide maji strach i z procesu umirani ( to co predchazi lekarskemu konstatovani smrti) protoze se domnivaji ze je bolestny a neprijemny ( nikoli kvuli nemoci ale proste z toho procesu )
grebena
smrt
10. 07. 2013 22:51

Nikdy jsem neměl strach ze smrti jako takové. Ale mám strach z bolesti a nepříjemných pocitů, které ji mohou předcházet.
Adanom
Asiel
10. 07. 2013 12:05

" Definitivní konec (vecneho zivota )by byl pro mě osvobozením. "

Kdo vi Asiel,treba toho dosahnes.:)



Asiel:-)
Iveta
10. 07. 2013 10:27

Teď to vidím tak, že na věčném životě není nic úžasného. Definitivní konec by byl pro mě osvobozením. Ale předpokládám, že po smrti se s naším vědomím něco stane, že se rozšíří a otevře jiným dimenzím...takže potom to asi budu vnímat úplně jinak.
iveta
Asiel
9. 07. 2013 23:02

a proč s toho nejsi nadšená že po smrti je zas a zas další život?
Chtěla by si aby tvoje vědomí po smrti umřelo taky?
Asiel:-)
Posmrtný život
9. 07. 2013 16:02

Zážitky sice žádné nemám, ale věřím, že nějakým způsobem naše vědomí přežije smrt a posune se na jinou úroveň. I když z toho zrovna nadšená nejsem. Ale možná budu mile překvapena, jak je věčná existence úžasná :D.