Články

Záhady a tajemno

Mohou nás kruhy v obilí něco naučit? - (komentáře)

okolojdouci
...
31. 12. 2013 10:17

po delsi dobe zase neco pridam nebot prave dnes je hlavni zpravou v tomto tematu jeden obrazec z USA...
na pohled se zda docela narocnej takze bych jej neoznacoval za "padelek" ale usudek necham na vas...
pridavam par linku...
letecky snimek:
http://media2.s-nbcnews.com/i/MSNBC/Components/Photo/_new/131230-crop-circles-hmed-728p.jpg
videa:
http://www.ksbw.com/news/central-california/salinas/mysterious-crop-circles-found-on-chualar-farm/-/5738906/23704726/-/o3f87n/-/index.html

http://video.idnes.cz/?idvideo=V131231_084637_tv-zpravy_vov

jinak vsem zdejsim ctenarum preji aby byl nastavajici rok mnohem lepsi nez ten prave koncici:)
Garfi
Grebena
29. 12. 2013 21:53

Stejně tu jen teoretizujeme, ale aspoň se zajímáme o vše kolem, máme zájem přemýšlet a dozvídat se a to je, myslím, důležité.:-)
grebena
garfi
29. 12. 2013 21:28

může to tak být jak říkáš... o tom žádná...:)
Garfi
Grebena
29. 12. 2013 20:23

Jisti si určitě být nemůžeme, vím, že mají mnohé co se kupříkladu pohonu létajících strojů týče a také mnohé vynálezy typu nanotechnologie a nebo i lasery, to vše je ze stejného zdroje. Přesto si osobně myslím (jen můj názor), že se spíš jisté kruhy honí za podstatnějšími vynálezy, než vytváření obrazců v obilí. Kupříkladu jim jde spíš o ty pohony a zbraně. Myslím, že ještě neumíme pozměnit strukturu klasů tak, jak se to děje u těch "pravých". Ono není ani dokázané, že jde o mikrovlné záření, jen se to k němu přirovnává, protože se ještě neví, co to vlastně za záření je. Myslím, že vyspělé státy, tedy řekněme tajné složky a tajné výzkumy jsou o mnoho let napřed před těmi oficiálními, ale tohle asi ještě nesvedou, protože nejde o stěžejní, prioritní zájem-si takhle hrát na polích. Můj názor souvisí dál s tím, že nejsme ve Vesmíru sami, že mám zato, že je vícero humanoidních ras (nejen), které jsou s námi doslova v příbuzenském vztahu, z čehož pramení jejich zájem o komunikaci a pomoc. Ale je to přirozeně jen můj subjektivní názor.:-)
grebena
Garfi
29. 12. 2013 15:59

myslím, že si nemůžeme být jistí tím, že vyspělé státy již dávno neumí využívat mikrovlnné záření. Spíše si myslím, že už ho mají pěkné dlouho a dělají s ním pokusy různého charakteru. Jeden z těch pokusů může být právě to ''malování'' kruhů do obilí.
Garfi
Jsem přesvědčená,
29. 12. 2013 14:31

že jde o sdělení, o zprávy. A není pravda, že bychom nic nevyluštili, mnohé symboly jsou nám jasné. Přečetli jsme už kupříkladu zprávu v binárním kódu, kde jsme byli varováni před Šedivými, jejichž obrázek na poli rovněž vznikl. Bylo nám zcela jasně a konkrétně odpovězeno i na naše poselství vyslané před lety do Vesmíru- a to zcela stejnou formou, jakou jsme o sobě psali my. Mnohé symboly ukazují planety, Slunce nebo pro změnu staré symboly pravěkých kultur. Obrazce vznikly, což je vědecky prokázané druhem záření nejvíc se podobajícímu mikrovlnnému, které ovšem člověk ještě takto neumí napodobit. Ani dnes, natož před desítkami let, kdy mikrovlnky teprve vznikaly, ale obrazce už na polích, sněhu, v poušti a dokonce i v lesích vznikaly. |Měla jsem takový klas z kruhu z Anglie v ruce a kolínko toho klasu bylo strukturálně pozměněno a ohnuto tak, že to člověk prostě nedokáže.
grebena
kruhy, světla
29. 12. 2013 12:58

já si zase docela myslím, že to dělají lidé pomocí mikrovlého záření (nějaký druh laseru), které vypouštějí ze satelitů na oběžné dráze :). Podle mě to je jen taková kampan mocných lidí, kteří tím oblbují lidstvo a odvádějí naší pozornost na kruhy a jejich udajné poselství lidstvu. Je to jen oblbovačka, která postupně nastoluje vznik nového celosvětového nábožentsví (Greys religion). Což bude velmi silná zbran pro ty mocné, kteří to tady všechno řídí :D
iveta
víš lup
29. 12. 2013 0:37

ty obrazce nemusí vytvářet žádná technologie ale vědomé Vědomí.
Tak jako ty si vezmeš tužku do ruky a namaluješ nějaký obrazec ty sám....a taky nejsi technologie ale biologický energetický hmotný život.
iveta
veškeré informace
29. 12. 2013 0:26

a vědomí nás lidí pozemských a nepozemských je stalčeno do jednoho bodu a ten bod ta matrice si je může kdykoliv vytáhnout a roztáhnout do ptřebné velikosti a energie...je toho tolik co se mi honí hlavou :-)
iveta
co je lidská mysl
28. 12. 2013 23:58

oproti tomuto vědomí?
to vědomí se zdá býti naprosto inteligentní ale přitom jsme ho mohli za tu celou celičkou dobu naší existence zde na zemi a všude ve vesmíru a jiných dimenzích také dovytvořit my sami.Je to místo kde se ta mysl koncentruje,ukládá a později ač zapomenutá námi lidmi opět povytáhnutá.Nejsem si jistá jestli mi budeš rozumět?
iveta
lup
28. 12. 2013 23:48

matrice..něco jako naprosto vědomá mysl.Je to místo kde se vytvářejí a shromažďují myšlenky a kde vznikají veškeré informace.Je to něco jako univerzální mysl,vědomí které nás všechny tady i tam mohlo vytvořit.Vědomí které nepoužívá žádné čísla ale jen symboly,které naše fyzika nepřipouští a nebo nezná.Je to složitější na vysvětlení...prostě místo,střed který je obsažen v tom největším a nejmenším měřítku,je prostoupena vším a ničím a pomocí té velmi pro nás složité energie maluje obrazce a ano může je malovat podle předlohy ale ta je už od počátku daná a stále se opakuje(teď nemám na mysli jako že se opakují stále stejné obrazce ale že se ta předloha jednou za x tisíců,milionů let vrací,prostě opakuje)
lup
Ivetka
28. 12. 2013 23:12

Ale tá matrica musí byť veľmi inteligentná. Neviem, čo myslíš pod pojom matrica.

Veľakrát som sa zamýšľal, ako môže vyspelá technológia taký obrazec vytvoriť. Jediné, čo ma napadá, že autor musí mať pripravenú nejakú šablónu, predlohu, cez ktorú preháňa nejakú energiu, ktorá na zemi obraz vytvorí. Podobne, ako pri tlači obrázku z počítača. Papier v tlačiarní=obilné pole.
S pozdram LuP
iveta
ahoj lup
28. 12. 2013 23:00

a nebo to může být zcela jinak...napadá mě také myšlenka že autorem může být naprosto vědomá matrice,která k tomu používá svoji vlastní energii.Matrice kde je obsaženo vše od počátku...a už vůbec netvrdím do konce,neb konec neexistuje.
lup
Otváram diskusiu :-))
28. 12. 2013 22:02

V diskusii k nejakému článku asi pred dvomi či tromi rokmi som tu predložil myšlienku, že podľa môjho názoru sú obrazce v obilí určitým druhom komunikácie mimozemšťanov s nami. A dnes tu máme dokument, ktorý hovorí to isté. :-)

Keď si nevieme rady s rozlúštením posolstva, nevieme, čo nám obrazcami chceli autori povedať, asi sme ešte na nízkej inteligenčnej úrovni a nie sme hodní, aby sa nám autori obrazcov ukázali, predstavili a podiskutovali si s nami.
S pozdravom LuP