Články

Videa

Tajné spiknutí mimozemšťanů a kdo skutečně ovládá svět - (komentáře)

majda
?
2. 03. 2014 15:45

Len bez príčiny by sa nič nedialo,bez vetra sa ani lístok nepohne.
Reiki
Video je odstraněno
2. 03. 2014 6:35

... pozor - video bylo odstraněno ! kdo ví proč...
Sylvia
Bigbiz
27. 02. 2014 23:16

Netlachaj o com nic nevies. Mas to popletene, tak jak vsetko ostatne, a pleteis dve na tri, navyse mixujes jablka s hruskami. Ale to na tomto webe nikoho neprekvapuje.
Adanom
Garf
27. 02. 2014 11:44

Tak se nenech otravit. Vzdyt pokud jsinpanem sveho sveta , nikdo anic se Te nemuze dotknout. :)
Garfi
Bigbiz,
27. 02. 2014 11:29

díky za zastání. Někdy je lidská zloba a zášť obzvlášť nepochopitelná. Sylvii jsem vědomě neublížila a snad ani nevědomě, nicméně má potřebu mě napadat a já nevím proč. Má-li potřebu cíleně někomu ublížit, něco je špatně.Nicméně já tu zlou energii nepřijímám a posílám ji zpět, odkud přišla. Mohu jen poprosit dobré síly, aby jí poslaly víc lásky a světla do duše, která se mi nezdá být šťastná. Snad už bude klid. Je s podivem, čeho jsou lidi schopni zrovna tady na Esoterikwebu, kde by měla víc než kde jinde vládnout harmonie a porozumění. Hloupé a nesmyslné napadání a urážení nevede určitě k ničemu dobrému a smysluplnému a jen otravuje atmosféru.
iveta
tak jsem
26. 02. 2014 21:21

koukla na to video...myslím,že je to jedno z méně povedených.
Bigbiz
No
26. 02. 2014 17:53

O tom, kdo je tu falešný pokrytec, by se dalo polemizovat dost dlouho a mám takový pocit, že Garfi to není. Falešní pokrytci jsou podle mě ti lidé, kteří náhle a zcela nečekaně mění svůj postoj k různým věcem, nebo i lidem. A u Garfi jsem se s tímhle nikdy nesetkal. Zato zde jsou takoví experti, kteří o jistých účastnicích na chatu píšou, že jsou lhářky, intrikánky a manipulátorky, píšící bludy a vzápětí bez mrknutí oka s tím, o čem ještě dejme tomu před pěti minutami tvrdili, že to jsou nesmysly, souhlasí. A ještě, aby toho nebylo málo, si spolu o těch blábolech vesele diskutují a vzájemně si přitakávají. Takže asi tak.
Sylvia
:-)))
26. 02. 2014 16:54

No uprimne, toto neni ta spravna osoba, co by mala hovorit o zlobe. A hlavne o inych negativnych vlastnostiach, s ktorymi nieje vysporiadana. Takze si svoj fake komentar zapis do svojho dennicka. Tymto samozrejme uz nemienim s Tebou pokracovat v tejto diskusii a ani v ziadnej inej. Nemam rada totiz falosnych ludi a Ty si teda sakra pokrytec a dost nechutny.
Adanom
Garfi
26. 02. 2014 10:20

Proc jsi se ptala Lupa jestli cetl ty knihy?

Myslis Garfi ze jestlize napisu knihu ktera bude urcena k zamysleni nad svetem do niz vlozim vlastne sve vnitrni osobni vhledy, nazory, presvedceni ,ze to zarucene bude znamenat ze tomu tak muze skutecne byt na tomto svete?

Ne. Pouze mnozi budou s tim souhlasit a vnitrne to citit jako i svuj pozantek neboli momentwlni pohled na vec. Jini s tim vubec souhlasit nebudou a sni nemusi.
Takovy je " pouze " pestrobarevny to svet vsech moznych interpretaci lidke mysli.


Kazdy jeden Clovek vzdycky" sahne " po tom k cemu vnitrne sam inklinuje. O to vic se pak nazory, vhledy a presvedceni tech co rikaji ( pisi ) to k cemu ten ktery jedinec sam inklinuje zdaji byt smysluplne,mnoho rikajici az dokonce povazovane za
moudre a pravdive - protoze s tim souzni i jeho mysl.

Jedna Jedinecna hypoteza neexistuje. Je to hra Vedomi. :))))

Garfi
Sylvia,
25. 02. 2014 21:35

ze srdce ti přeji, aby tě přešly všechny negativní myšlenky a hlavně, abys v lidech více viděla to dobré než to zlé. Jak říkal moudrý pan Zákopčaník- slunce v duši. A to ti moc přeji.
Sylvia
Ja
25. 02. 2014 17:27

sa tiez nestacim divit, ja su ludia blbi a toto povazuju za nejaky fakt alebo dokaz. Takze par ludi vie, ze to tak je. Su tu ludia, ktori vyzeraju uplne jak my, ale su to mimozemstania.

Mne z toho len vychadza, ze niektorym jedincom proste nejde do hlavy a nemozu prehltnut, ze niekto ma nadstandartne bohatstvo a tak sa usime a ukludnime tym, ze su to urcite mimozemstania, inak by to mat nemohli, pretoze inak by som to mala asi aj ja. A kedze to nemam, tak ten, co to ma a dokaze ovladat banky a kartely rozneho druhu musi byt jedine extraterestrial.

A hypoteticky keby to tak bolo a medzi nimi neni ziaden rozdiel, tak jaku ma pointu tato teoria, ked sa chovaju jak ludia a vyzeeraju ako ludia. Co chce autor povedat, ze spacha sebevrazdu teraz?
Adanom
No
24. 02. 2014 20:52

na muj vkus je Bob dost ulitlej. :-)
Stale to nic nedokazuje. ;) A dokonce pro mne uplne nova hlaska o tom ze jsou to i bytosti od lidi k nerozeznani. To uz je silnej kalibr jak zmatnout a pokusit se presvedcit obecenstvo ktere ani nebude ocekavat uvidet nejkou fyzickou anomalii od lidske rasy. :-)

No ja se nestacim divit,co vsechno je dnes na tomhle svete k videni.

Prej ze Americane by se meli dovedet pravdu ze tu nejsme ve vesmiru sami.
Kdyby alespon rekl ze cele lidstvo. :D
Davno by ho odstranili ze sveta ti kdoz by nemeli zajem aby se obycejni lide neco dovedeli. :-)
Garfi
Sorry,
24. 02. 2014 19:41

tak tady:
http://www.youtube.com/watch?v=oSmxEGXtabU
Garfi
Zde je odkaz
24. 02. 2014 19:41

na jedno z mnoha prohlášení osob, které měly co do činění pracovně s UFO.
Adanom
Lupe
24. 02. 2014 9:52

Koukam ze mas smysl pro humor. :-)
lup
pre Garfi
23. 02. 2014 17:22

S tým, čo je od Teba v diskusnom príspevku, plne súhlasím. Doslova zopár rozvetvených rodín riadi svet, alebo sa aspoň o to pokúša.

Mojím príspevkom som reagoval na film, že vlády spolupracujú s mimozemšťanmi na ovládnutí sveta s tým, že mimíci odovzdajú elite technológiu. Keby mala elita notbúúúúky pred sto rokmi, tak by som tomu veril. Ale v súčasnosti to je doslova len a len technologický pokrok, ktorý zvládli viaceré krajiny.
S pozdravom LuP
Dana P.
je celkem jasné,
23. 02. 2014 15:40

že dokud se bude utajovat, budou se rozvíjet konspirační teorie...je třeba, aby
http://cs.wikipedia.org/wiki/WikiLeaks
pořádně zabrala a obula se do věcí s větší vervou :o)
Garfi
Ahoj Lupe,
23. 02. 2014 15:33

já té konspirační teorii docela věřím. Čímž neříkám-ataky tomu tak není, že věřím všemu v dokumentu řečenému. Hanlivý název"konspirační" je dle mého obrana těch, kterých se to týká. myslím si, že skutečně existuje světová elita soustředěná kolem několika extrémně bohatých a vlivných rodin, která má tolik, že si podplatí každého, od prezidneta po soudce či policii a která skoupila (jsou to rozsáhlé klany spíše o tisících než stovkách členů) jako kupříkladu Rotschildovi či Morganovi, kteří žijí po celém světě, tam kde je potřeba kontrolovat a hlídat majetek a moc jejich impéria. najdeme je v pozadí mezinárodních institucí, škol, vypisují granty, vlastní mainstreamová media a tak si i hlídají, co kdo píše a co je "vědecké a správné, aby vyšlo". Četl jsi knížku "Co nesmíte vědět" od Michaela Morrise? A "Ruce pryč od této knihy"? Ta je zas od Jan van Helsinga. A je trošku jiná, ale obě dvě považuji za velmi dobré k zamyšlení každého z nás. Jinak sem tam z těch rodin, jejichž bohatství ani nikdo nevyčísluje a chybí(toho si všimni) v přehledech nejbohatších lidí světa (proč asi) tak občas někdo z těch rodin odejde a pustí si pusu na špacír a to jsou pak docela silná svědectví...
lup
zahajujem diskusiu
22. 02. 2014 21:47

Som presvedčený, že mimozemšťania dodnes navštevujú našu matičku Zem. V minulosti určite zasahovali do histórie. V tej dobe ich ľudia považovali za bohov a počúvali, čo nariadia. Ale nechce sa mi veriť, že je tomu rovnako ešte dnes. Považujem to za konšpiračnú teóriu, ktorá sa nezakladá na pravde. Netvrdím, že sa nemýlim. Argumenty, akými je stav súčasnej výpočtovej techniky v porovnaní s tým, čo bolo pred desaťročiami,... :-)

Ešte drobný detail: ako je možné, že autor sa dozvedel o TAJNOM SPIKNUTÍ, keď je tajné? :-)
S pozdravom LuP